2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Grip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum ( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
caınm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorum

Selam kizlar
Ben hastanedeyim nst de sancim çikti
Serum verdiler
Erken dogum riskine karşı ciger geliştirici igne vurdular
Dua edin bana

Ne kadar sancı çıktı canm?
Allahım senn ve bebişinin yardımcısı olsun, bizleri habersiz bırakma.

Grip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum ( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
deniz tekrar olma ya ilki seni çok zorladı zaten umarım geçici birşeydir ılık süt iç kuzum vücudunu da sıcak tut

evet canım ben aldım 3. haftamı tamamladım kaldı 2 haftam en fazla çalışabilirsem ama çok zorlanıyorum rapor da alamıyorum günlerden düşecek diye
Ben 1 hafta daha çalışıp 9 kasımda alcam raporu. Son 1 haftayı çalışmak istemiyorum (

Olumsuz düsünme canm ya, belki bebek için zor olacakti tasınmak, hayırlisi olsun.

Selam kizlar. Bugun 2 kere nst yapildi bana. Sabah sancim coktu bi gireyim dedim 100lere falan cikti ara ara. Sonra doktor git su ic yat 3 saat sonra gel dedi. Gittim tekrar baktilar bu sefer normal cikti. Allah korusun dogum sancisi diye cok korktum ama yalanci sanciymis. 2 hafta daha dayansin bebek insallah

Kızlar iki gün önce yine doğum oluyodu durdurdular ama artiikk biiikktiiimmm
allah korusun zamanında gelsinler dün iki doğum oldu topic de lütfen sen sık dişini bu bebekler amma erkenci çıktı sabırsız lar şimdi nasılsın ebrucum umarım daha iyisindir

Geçmiş olsun kuzum sana da çok fena ya. Bu karışım baya boğazımı yumuşattı tavsiye ederim. İnş ilerlemeden durdururuz geçen sefer hastanelik olmuştum (

bebegın baskı yaptıgı ıcın canım bende sankı dunyayı cıkarcam gıbı gıdıyorum ıkı damla cok sınır oluyorum

Geçmi ş olsun kuzum sana da çok fena ya. Bu karışım baya boğazımı yumuşattı tavsiye ederim. İnş ilerlemeden durdururuz geçen sefer hastanelik olmuştum (
boğazım iyi de sadece burnum akıyor, sol taraf. bi de gözlerim yaşarıyo hapşırıyorum işte. hafif kırgınlık da eşlik ediyor tabi bunlara sana da geçmiş olsun kuzucuum.

İnş cnm geçer sende çok dikkat et hem salgın var hem havalar çok acayip
ayy evet ya canım salgın var sende kendine çok dikkat kuzum bak izninede az kaldı hem ya deniz sabah tan beri bu bebeğin kıyafetlerinin etiketlerini kesmekle uğraştım sıtkım sıyrıldı eğer başlamadıysan başla derim ben daha yarısındayım ve dünden beri bunları yıkamaya başlayacağım dediğim halde daha yeni bir makine attım herhalde 5-6 makine daha olur

boğazım iyi de sadece burnum akıyor, sol taraf. bi de gözlerim yaşarıyo hapşırıyorum işte. hafif kırgınlık da eşlik ediyor tabi bunlara sana da geçmiş olsun kuzucuum.
C vitamini de ihmal etme folikimm mandalina portakal eşim dün gezmiş baya güzel mandalinalar buldu bana inş çabucak atlatırız

Evet cnm 5 hafta yerine 4 hafta aktarılcak doğum sonrasına. Ama yıllık izinlerimle fln hesapladım ben mart sonuna kdr maaşımı alabilcem o yüzden dhaa fazla uzatmak istemiyorum
ben de yaklaşık olarak mart sonuna kadar alabiliyorum ama iş yerimden dediklerine göre maaşımı aylık olarak değil, mart sonunda izin süresi bitiminde 4 aylık toptan alabilecekmişim. tuhaflıkların ardı arkası kesilmiyor, dimi doğum yapmış olacağım için evdeyim, çalışamıyorum ve 16 hafta maaş alamıycam. ne kadar da mantıklı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…