caınm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorumGrip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
Selam kizlar
Ben hastanedeyim nst de sancim çikti
Serum verdiler
Erken dogum riskine karşı ciger geliştirici igne vurdular
Dua edin bana
deniz tekrar olma ya ilki seni çok zorladı zaten umarım geçici birşeydir ılık süt iç kuzum vücudunu da sıcak tutGrip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
Ben 1 hafta daha çalışıp 9 kasımda alcam raporu. Son 1 haftayı çalışmak istemiyorumevet canım ben aldım 3. haftamı tamamladım kaldı 2 haftam en fazla çalışabilirsem ama çok zorlanıyorum rapor da alamıyorum günlerden düşecek diye
kıyamam size ya nedir sedefcim dikkat et sende off grip fena tamda geçiş dönemindeyiz ama kızlar dikkat edin kendinizecaınm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorum
Kızlar bizim yeni ev doğuma yetismiycek akşam eşimle salonumu bozduk halıları yikamaya yolladım bebisin yatağı yatak odasına sigmicak mecbur salonda idare edicez artık bir süre küçük odamda da misafir için kanepe var annem de orda kalır offf çok moralim bozuk yaa misafir yorganlarimi çıkarıp havalandirdim nevresimlerini tekrar yikadim artık yapıcak bişey yok nefret ediyorum şu mutahhitlerden
allah korusun zamanında gelsinler dün iki doğum oldu topic de lütfen sen sık dişini bu bebekler amma erkenci çıktı sabırsız lar şimdi nasılsın ebrucum umarım daha iyisindirKızlar iki gün önce yine doğum oluyodu durdurdular ama artiikk biiikktiiimmm
Geçmiş olsun kuzum sana daaynı işte bnm de ve doktorum da tam olarak bu açıklamayı yaptı, bacakta olursa varis diyoruz, anüste olunca hemoroid dedi. önüne geçilmezse pıhtılaşma yapabilir veya patlayabilir zorlayınca dedi. Bu yüzden kabız olmamaya bak dedi. Sen ne kullanmıştın, bana pomat verdi ve günde 1 defa büyük tuvaletten sonra oturma banyosu yap, sonra bunu sür dedi. dün başladım, umarım faydası olur da iner.
4 hafta mı var kontoller arasında? sezeryan mı olacaksın cnm sen?
aynı durumdayım denizciğim, burnum akmaya başladı bugün ve hapşırıyorumgözlerim de yanıyor. eşim bulaştırdı muhtemelen bana. ben de içeyim bari senin içtiğinden
sen de mi cnm ya geçmiş olsun, üçümüz aynı anda pişti olduk negzel...
bebegın baskı yaptıgı ıcın canım bende sankı dunyayı cıkarcam gıbı gıdıyorum ıkı damla cok sınır oluyorumCnm cok zor oluyr ya alaturkada eski evim alafrangaydi raht oluyrdu gebelgmn ilk aylrnda simdi zorlniyrm birde cok gelmeye bsladi wcnin onune yatak acicm resmn gnde 5kez cikiyrm idrara ciktgmn haddi hesabi yok gittigmde cok az geliyr fkt giderkn cok varmis gibi hissediyrm
o zmn senin doğum sonrası süren 1 hafta erken mi bitecek bu durumda?Ben 1 hafta daha çalışıp 9 kasımda alcam raporu. Son 1 haftayı çalışmak istemiyorum(
İnş cnm geçerdeniz tekrar olma ya ilki seni çok zorladı zaten umarım geçici birşeydir ılık süt iç kuzum vücudunu da sıcak tut
sağolasın canım sen de dikkat et tam zamanıkıyamam size ya nedir sedefcim dikkat et sende off grip fena tamda geçiş dönemindeyiz ama kızlar dikkat edin kendinize
Evet cnm 5 hafta yerine 4 hafta aktarılcak doğum sonrasına. Ama yıllık izinlerimle fln hesapladım ben mart sonuna kdr maaşımı alabilcem o yüzden dhaa fazla uzatmak istemiyorumo zmn senin doğum sonrası süren 1 hafta erken mi bitecek bu durumda?
boğazım iyi de sadece burnum akıyor, sol taraf. bi de gözlerim yaşarıyo hapşırıyorum işte. hafif kırgınlık da eşlik ediyor tabi bunlaraGeçmi ş olsun kuzum sana daçok fena ya. Bu karışım baya boğazımı yumuşattı tavsiye ederim. İnş ilerlemeden durdururuz geçen sefer hastanelik olmuştum (
ayy evet ya canım salgın var sende kendine çok dikkat kuzum bak izninede az kaldı hem ya deniz sabah tan beri bu bebeğin kıyafetlerinin etiketlerini kesmekle uğraştım sıtkım sıyrıldı eğer başlamadıysan başla derim ben daha yarısındayım ve dünden beri bunları yıkamaya başlayacağım dediğim halde daha yeni bir makine attım herhalde 5-6 makine daha olurİnş cnm geçersende çok dikkat et hem salgın var hem havalar çok acayip
Geçmiş olsun sana dacaınm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorum
C vitamini de ihmal etme folikimm mandalina portakal eşim dün gezmiş baya güzel mandalinalar buldu bana inş çabucak atlatırızboğazım iyi de sadece burnum akıyor, sol taraf. bi de gözlerim yaşarıyo hapşırıyorum işte. hafif kırgınlık da eşlik ediyor tabi bunlarasana da geçmiş olsun kuzucuum.
ben de yaklaşık olarak mart sonuna kadar alabiliyorum ama iş yerimden dediklerine göre maaşımı aylık olarak değil, mart sonunda izin süresi bitiminde 4 aylık toptan alabilecekmişim. tuhaflıkların ardı arkası kesilmiyor, dimiEvet cnm 5 hafta yerine 4 hafta aktarılcak doğum sonrasına. Ama yıllık izinlerimle fln hesapladım ben mart sonuna kdr maaşımı alabilcem o yüzden dhaa fazla uzatmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?