2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kıyafetlerin çoğu annemde yıkadı ütüledi etiketleri sormadım bi bakayım ben de çok iş var çokkk inş bebişim acele etmez

Evet ya o çok saçma ( sgk mı senin de ? En çok ihtiyaç olan zmanda mağdur etmek oluyor çok toplu vermek istiyorsan baştan ver yani :/ bnm kurumda aylık normal maaş alcam , Allah sizlerin yardımcısı olsun cnmm bnm (

C vitamini de ihmal etme folikimm mandalina portakal eşim dün gezmiş baya güzel mandalinalar buldu bana inş çabucak atlatırız
aferin eşine, tebrik ederim. tesadüfen dün ben de almıştım mandalin, sezonu açtık, gece yiyip yattım. ama sabah böyle kalktım işte. bizim ev soğuk yaaa en üst kat ve merkezi sistem. uyurken açılıp üşümüş de olabilirim ama eşim de bikaç gün önce başlamıştı tıksırmaya. pffs

Kıyafetlerin çoğu annemde yıkadı ütüledi etiketleri sormadım bi bakayım ben de çok iş var çokkk inş bebişim acele etmez
ohh ne güzel olmuş ya birde bununla uğraşmazsın etketleri de makas yıkar öyle kesersin tabi anneciğin kesmediyse bence kesin kesmiştir anneler süper ya

Allah allah bendeki de mi basur acaba, kadın doğum doktorun mu muayene etti seni canm?

He he :) ayse'm oyle diyosun ama hepinizin bi yerleri agriyo, bende olmayınca acaba catim genişlemiyo mu die düsünüyorum :)) inş dediğin gibidir :)

evet cnm sgk. saçma ötesi! artık toplu para almayı avantaja dönüştürmeye çalışıcaz, onu düşünüyoruz bakalım.

allah korusun zamanında gelsinler dün iki doğum oldu topic de lütfen sen sık dişini bu bebekler amma erkenci çıktı sabırsız lar şimdi nasılsın ebrucum umarım daha iyisindir
Daha iyiyim canım çok şükür bu 3.durdurma tetikteyim ama hep. Kimler doğum yaptı kacirdim boğaz enfeksiyonu oldum her yerim kabardı kendime faydam yok topigede giremedim

Grip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum ( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa

caınm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorum

boğazım iyi de sadece burnum akıyor, sol taraf. bi de gözlerim yaşarıyo hapşırıyorum işte. hafif kırgınlık da eşlik ediyor tabi bunlara sana da geçmiş olsun kuzucuum.
Gecmis olsun kizlar,parol icebilirsiniz hamilelikte icilebilir nadir ilaclardan.daha cabuk toparlarsiniz

He he :) aslıcımmmm, seker yookkk, 1,5 ay sonra sınırsız yiyeceğiz :)

Yok tatlim rapor alamıyoruz bu donem içerisinde

Daha iyiyim canım çok şükür bu 3.durdurma tetikteyim ama hep. Kimler doğum yaptı kacirdim boğaz enfeksiyonu oldum her yerim kabardı kendime faydam yok topigede giremedim
Canim gecmis olsun sanada,nasil farkedildi erken dogum riskin,sancin mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…