Kıyafetlerin çoğu annemde yıkadı ütüledi etiketleri sormadım bi bakayım ben deayy evet ya canım salgın var sende kendine çok dikkat kuzum bak izninede az kaldı hem ya deniz sabah tan beri bu bebeğin kıyafetlerinin etiketlerini kesmekle uğraştım sıtkım sıyrıldı eğer başlamadıysan başla derim ben daha yarısındayım ve dünden beri bunları yıkamaya başlayacağım dediğim halde daha yeni bir makine attım herhalde 5-6 makine daha olur
Evet ya o çok saçmaben de yaklaşık olarak mart sonuna kadar alabiliyorum ama iş yerimden dediklerine göre maaşımı aylık olarak değil, mart sonunda izin süresi bitiminde 4 aylık toptan alabilecekmişim. tuhaflıkların ardı arkası kesilmiyor, dimidoğum yapmış olacağım için evdeyim, çalışamıyorum ve 16 hafta maaş alamıycam. ne kadar da mantıklı!
aferin eşine, tebrik ederim. tesadüfen dün ben de almıştım mandalin, sezonu açtık, gece yiyip yattım. ama sabah böyle kalktım işte. bizim ev soğuk yaaa en üst kat ve merkezi sistem. uyurken açılıp üşümüş de olabilirim ama eşim de bikaç gün önce başlamıştı tıksırmaya. pffsC vitamini de ihmal etme folikimm mandalina portakal eşim dün gezmiş baya güzel mandalinalar buldu bana inş çabucak atlatırız
ohh ne güzel olmuş ya birde bununla uğraşmazsın etketleri de makas yıkar öyle kesersin tabi anneciğin kesmediyse bence kesin kesmiştir anneler süper yaKıyafetlerin çoğu annemde yıkadı ütüledi etiketleri sormadım bi bakayım ben deçok iş var çokkk inş bebişim acele etmez
İşte bendekide oledi canım. Acı sancı falan hiç bişey yoktu. Doktorum bi krem bide fitil verdi. Fitil agri yaptı bende. O yüzden fazla kullanmak istemedim. 4 gün falan kullandım krem ile çok şukur o sırada kayboldu gitti
hadi gelmis gecmis olsunArkadaslar desteginiz ve dualariniz icin tesekkur ederim
Şimdilik atlattik evdeyiz
Agrim olursa tekrar gidecegim
He he :) ayse'm oyle diyosun ama hepinizin bi yerleri agriyo, bende olmayınca acaba catim genişlemiyo mu die düsünüyorum :)) inş dediğin gibidir :)Oyyy meltem kendine dert arıyorsun kuzum sen ya. Bence senin neden ağrın yok biliyomusun. Hatirladigim kadari ile önceden spor yapıyordun. Bildiğim kadarı ilede hamileligin boyunca da hep yurudun. Onun etkisi çok büyük bu agrilarda.
Allah allah bendeki de mi basur acaba, kadın doğum doktorun mu muayene etti seni canm?
evet cnm sgk. saçma ötesi! artık toplu para almayı avantaja dönüştürmeye çalışıcaz, onu düşünüyoruz bakalım.Evet ya o çok saçma( sgk mı senin de ? En çok ihtiyaç olan zmanda mağdur etmek oluyor çok toplu vermek istiyorsan baştan ver yani :/ bnm kurumda aylık normal maaş alcam , Allah sizlerin yardımcısı olsun cnmm bnm (
Daha iyiyim canım çok şükür bu 3.durdurma tetikteyim ama hep. Kimler doğum yaptı kacirdim boğaz enfeksiyonu oldum her yerim kabardı kendime faydam yok topigede giremedimallah korusun zamanında gelsinler dün iki doğum oldu topic de lütfen sen sık dişini bu bebekler amma erkenci çıktı sabırsız lar şimdi nasılsın ebrucum umarım daha iyisindir
Hadi ya, iyi bari sevindim :)kız destur dahaherkezde olcak dıye bısey yok benım oglanlarda hıc agrım olmadı nişanım geldıkten sonra açılmam başladı
Grip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
caınm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorum
Gecmis olsun kizlar,parol icebilirsiniz hamilelikte icilebilir nadir ilaclardan.daha cabuk toparlarsinizboğazım iyi de sadece burnum akıyor, sol taraf. bi de gözlerim yaşarıyo hapşırıyorum işte. hafif kırgınlık da eşlik ediyor tabi bunlarasana da geçmiş olsun kuzucuum.
Vıııyyyk :)bebek olunca tırnak uzatma şansımız yok zaten canım ilk başlarda bılmemezlıkten bulaşır sonrasında alışıyosun hıc bulaştırmadan temızlıyosun kaka uzmanları olcaz hahaha
He he :) aslıcımmmm, seker yookkk, 1,5 ay sonra sınırsız yiyeceğiz :)hacı şerif eminönünde cnm. gayette temiz güvenilir. lezzetli harikadır. bende oradan verecem sipariş ammaa o kadar çikolatayı evde bulundurmaktan korkuyorum kendi adıma. dayanamaz gözüm döner hüüüüp diye yerim falan maazallah
Yok tatlim rapor alamıyoruz bu donem içerisindeArkadaşlar geçenlerde de biri sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum, cevaplarınızı da takip edemedim o günlerde. Velhasıl kelam çalışabilir raporu aldıktan sonra hastalık raporu alamayacağımız doğru mu? Grip mrip olsak mesela? Son durum nedir bu konu hakkında?
Canim gecmis olsun sanada,nasil farkedildi erken dogum riskin,sancin mi olduDaha iyiyim canım çok şükür bu 3.durdurma tetikteyim ama hep. Kimler doğum yaptı kacirdim boğaz enfeksiyonu oldum her yerim kabardı kendime faydam yok topigede giremedim
Viiiiykkkk miyyyykk yok meltemcivil o boklar temizlenecekVıııyyyk :)
Grip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?