aynı durumdayım denizciğim, burnum akmaya başladı bugün ve hapşırıyorumgözlerim de yanıyor. eşim bulaştırdı muhtemelen bana. ben de içeyim bari senin içtiğinden
canm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorum
Selam kizlar. Bugun 2 kere nst yapildi bana. Sabah sancim coktu bi gireyim dedim 100lere falan cikti ara ara. Sonra doktor git su ic yat 3 saat sonra gel dedi. Gittim tekrar baktilar bu sefer normal cikti. Allah korusun dogum sancisi diye cok korktum ama yalanci sanciymis. 2 hafta daha dayansin bebek insallah
Kızlar iki gün önce yine doğum oluyodu durdurdular ama artiikk biiikktiiimmm
çok saol kuzucuum. aman dikkat edin kendinizeGecmis olsun kizlar,parol icebilirsiniz hamilelikte icilebilir nadir ilaclardan.daha cabuk toparlarsiniz
saol faniciğimGeçmiş olsun folikcim.
bence de pek inanadırıcı değil gibi zaten[/QUOTE]ne kadar erken dollenme olursa olsun o kılo normal degıl
Evet sancim coktu 2cmde açık vardı çok sağ ol canimCanim gecmis olsun sanada,nasil farkedildi erken dogum riskin,sancin mi oldu
İnşallah canım çok sağ olGeçmiş olsun ebrucum. İnşallah bir daha olmaz.
benim hazir canım :))Iyi Akşamlar kızlar, nasıl gidiyo çantalar hazır mi :)
benim hazir canım :))Iyi Akşamlar kızlar, nasıl gidiyo çantalar hazır mi :)
Ben hala ne koysam bilemedim ondan hazır değilbenim hazir canım :))
profil ben de benzettim. ama bazen oluyor canim ben kucuk oglanda doguma girerken 36 arti 4 tum. ultrasonda dogumdan once dr 4150 gr dedi ki cok fazla bir kg. gerci o dedigi gibi olmadi 3700 gr digdu. ultrasonda bazen çok çıkıyor. ya da az digunca farkli doğuyorProfili de eski bi arkadasın profiline cok benziyo zaten, bana direk onu hatrlattı.
Ay canım ya ağladım mesajını görünceya kızlar annesızlık ne zormus teyzem kızıma yelek örmüş netten resmını atınca anıra anıra agladım annem olsaydı o örseydı
nasıl canim bilemedin standart seyler iste:))Ben hala ne koysam bilemedim ondan hazır değil
bende hala aglıyorum ya ne zormus helede boyle durumda anasızlık Allah kımsenın annesını başından eksık etmesınAy canım ya ağladım mesajını görünce
Çikolatayı ne kadar süre önce sipariş verceksnz , bayatlamaması içinHe he :) aslıcımmmm, seker yookkk, 1,5 ay sonra sınırsız yiyeceğiz :)
he he :) kız sen ne cadısın, kocaman adamı dovuyosun minik bebişe kıyma bari :)benım kız bu kadar cektıgım sıkıntıya babacı olursa onun bacaklarını kırarım
yok dogunca ahdım var poposunu tokatlıcam kız şaka maka geçende dayanamadım benım adamın agzına vurdum :S once zoruna gıttı kızdı sonra gelmiş sırıtıyohe he :) kız sen ne cadısın, kocaman adamı dovuyosun minik bebişe kıyma bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?