- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Ya ben bi hastahane çıkışı almıştım ilk Bebeğin cinsiyetini öğrenince meğer çok inceymiş herkesin kafasından bi ses çıkıyo yazlık bu fln filan diye aldığım diğer yeni doğanlar var ama tam bir hastahane çıkışı değil zıbın pantolon şeklinde, hala yeni bi çıkış Alıp almama konusunda tereddütlüyüm, eksikler artınca Pahalı da geliyo açıkçası fazla da giyemeyecek, poff napsam bilemedim sırf bu Yüzden elim değmiyor eşyaları Çanta yapmayanasıl canim bilemedin standart seyler iste:))
Profili de eski bi arkadasın profiline cok benziyo zaten, bana direk onu hatrlattı.[/QUOTE]bence de pek inanadırıcı değil gibi zaten
Aminn elifcim beni de duygulandırdınbende hala aglıyorum ya ne zormus helede boyle durumda anasızlık Allah kımsenın annesını başından eksık etmesın
Amin canım rabbim cumlemizi evlatlarına bağışlasın benim esim 3 yasinda annesini kaybetmiş anne diyince gözleri doluyorbende hala aglıyorum ya ne zormus helede boyle durumda anasızlık Allah kımsenın annesını başından eksık etmesın
ayy canım ya aman dikkat et kendine fidanay ve pink prenses doğum yaptı aman sen dikkatli ol lütfen neyseki dünyaya gelen bebeklerimiz çok iyi kuvözdeler ama yakında çıkarlarDaha iyiyim canım çok şükür bu 3.durdurma tetikteyim ama hep. Kimler doğum yaptı kacirdim boğaz enfeksiyonu oldum her yerim kabardı kendime faydam yok topigede giremedim
Nilaycım sağol cnm bnm inş kolay atlatırım bu seferGeçmiş olsun canım. İnşallah yakalanmazsın bu sefer.
Cnm bebiş inşallah beklesin biraz daha dr.un dediklerini ihmal etme moralini de bozmaEvet sancim coktu 2cmde açık vardı çok sağ ol canim
benımde 3 yıl oldu annemı kaybettıgım dıger cocuklarımda hep yanımdaydı doguma bıle annemle gıttım 3 yıl once gogsumde öldü akcıger kanserındenAmin canım rabbim cumlemizi evlatlarına bağışlasın benim esim 3 yasinda annesini kaybetmiş anne diyince gözleri doluyorbende çok hassasim o yüzden
bı yanım hep eksık kaldıAminn elifcim beni de duygulandırdın
He he :) ameliyat eldiveni iyi fikir aslindA, simdiden depolayayım ben en iyisi :)ayy meltem gözümün önüne sen alt değiştirirken geliyosun şimdi.. saçta bone.. ayakta galoş.. ellerde ameliyat eldiveni.. yüzde maske.. üstte uzun mavi ameliyat önlüğü..
He he :) ameliyat eldiveni iyi fikir aslindA, simdiden depolayayım ben en iyisi :)ayy meltem gözümün önüne sen alt değiştirirken geliyosun şimdi.. saçta bone.. ayakta galoş.. ellerde ameliyat eldiveni.. yüzde maske.. üstte uzun mavi ameliyat önlüğü..
o anne o kakayı elleyecek o kadar yani diyorsun pınarcım
Viiiiykkkk miyyyykk yok meltemcivil o boklar temizlenecek
He he :) ameliyat eldiveni iyi fikir aslında, simdiden depolayayım ben :)ayy meltem gözümün önüne sen alt değiştirirken geliyosun şimdi.. saçta bone.. ayakta galoş.. ellerde ameliyat eldiveni.. yüzde maske.. üstte uzun mavi ameliyat önlüğü..
Bende hiç öyle agrilar da yok, ozaman basur falan değil demek ki.canım basurda buyumuyosa bıle wc gıttıkten sonra hafıf bıber yakması gıbı bıse oluyo yada iç çamasırın degınce rahatsızlık verıyo ıgne batmaları gıbı
Mekanı cennet olsun dua istedi bizlerden...rabbim sana ve evlatlarına uzun ömürler versin.cok zordur düşünemiyorum bile boğazım düğümleniyor.bı yanım hep eksık kaldı
Ozaman ben de babasına sallayayım alt değişme olayını ama işe gidince napcaz :))Evet canım sağol bu arada kaka konusunda haklısın benim hep miğdem alt üsr olurdu kızda babasıda mis mis parfüm derdi
canım sende hastaymışsın ya hastalıklar bizden uzak olsun kendine dikkat et folikcim bol bol ılık süt iç gebelik şekerin yoksa içine birde bal ekle ohh şifa olsun size kuzumçok saol kuzucuum. aman dikkat edin kendinize
İdrara çok sık mı çıkıyorsun hafif regl sancısı gibi ağrıların olur miğde bulantısı bunlar olursa dr gitNasil takip etmeliyim bilmiyorum
o sulu sulu şey ne meltem yaaa ben öyle şeyt görmedim hiççç
Sorma canım hemencecik gelmek istiyorlargeçmişolsun tira ne olduğunu geçmişi okuyunuca anladım allah korusun bu bebekler iki gündür yüreğimizi ağzımıza getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?