2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ozaman ben de babasına sallayayım alt değişme olayını ama işe gidince napcaz :))
Amam meltem babayı boşver kız bir haftalık babası ben uyuyayım diye kızın altını değiştirmiş bezi ters takmış ben düzü zor takarken o tersi nasıl taktuysa hiç unutmuyorum o günü

ben kendi yegenlerimi bile bebekken öpmezdim. minnacık bebekleri opmek onlara işkence yapmak gibi geliyor. şimdi büyüdüler onlara en cok sarılmayı seviyorum .minik kollarını boynuma sarmaları cok hoşuma gidiyor
Herkes senn gibi olsa keske, bende bi tane abla var, agzını oper, bakalim nasıl durdurcaz onu :)

Sorma canım hemencecik gelmek istiyorlar
Benimki Allahtan daha dogum pozisyonunu almamış daha
Biraz daha bekler diye umit ediyorum.
Inş. Hepimiz saglikla aliriz kuzucuklarimizi kucagimiza
ayy kıyamam bebeğine ya oda ne olduğunu farkında deği yaa kafa yukarıda nereye geliyormuş o bebek ya dursun durduğu yerde daha çokkk var annesi sen kendine çok iyi bak artık bundan sonra ne olur ne olmaz tiracım

Benimkide aynı adam zorla elini koyuyor tık yok geçn sabah yatıyoruz sırtı dönük bende sarıldım eşime yastık gibi başladı tekmelemeye eşim nefes almaya korktu hareketi kesicek diye

Hafta sonu bende deniyeyim. Yogurdumu kendim yapabiliyorum ama yağ ve peynir hiç aklıma gelmedi
Canım eğer bez çuvalin varsa peynirini içine koyup üstüne ağır birsey koy mıhlama peyniri olur, çökelek istersen normal çuvala veya süzgeçe koy.

canım sende hastaymışsın ya hastalıklar bizden uzak olsun kendine dikkat et folikcim bol bol ılık süt iç gebelik şekerin yoksa içine birde bal ekle ohh şifa olsun size kuzum
sağol leyloşum, eşim hem kendine hem bana winter-bomb hazırladı az önce, onu içiyoruz edi büdü oturduk

Ne biliyim ole minicik bişi elime geliyo da acaba olablr mi dedim?
et benidir o bence.
ıyyk bende bilmiyorumki hiç bakmam bebeklerin altına sıvısı mı varmış ya birde onun yaauzun süre böyle b....kt...n şeyler le uğraşıcaz galiba
ben yeğenlerden talimliyim şekerim ama hiç öyle elime yüzüme bulaştırmadım bugüne kadar temiz iş çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…