amin canım cumlemızın evlatlarına saglık uzun omur versın rabbım acılarını gostermesın hıc bı zamanMekanı cennet olsun dua istedi bizlerden...rabbim sana ve evlatlarına uzun ömürler versin.cok zordur düşünemiyorum bile boğazım düğümleniyor.
Rica ederim canım, faydası olursa ne mutlu :)Süpersin emeğine sağlık o kdr yazmışsın teşekkür ederiz
Amam meltem babayı boşver kız bir haftalık babası ben uyuyayım diye kızın altını değiştirmiş bezi ters takmış ben düzü zor takarken o tersi nasıl taktuysa hiç unutmuyorum o günüOzaman ben de babasına sallayayım alt değişme olayını ama işe gidince napcaz :))
Herkes senn gibi olsa keske, bende bi tane abla var, agzını oper, bakalim nasıl durdurcaz onu :)ben kendi yegenlerimi bile bebekken öpmezdim. minnacık bebekleri opmek onlara işkence yapmak gibi geliyor. şimdi büyüdüler onlara en cok sarılmayı seviyorum .minik kollarını boynuma sarmaları cok hoşuma gidiyor
ayy kıyamam bebeğine ya oda ne olduğunu farkında deği yaa kafa yukarıda nereye geliyormuş o bebek ya dursun durduğu yerde daha çokkk var annesi sen kendine çok iyi bak artık bundan sonra ne olur ne olmaz tiracımSorma canım hemencecik gelmek istiyorlar
Benimki Allahtan daha dogum pozisyonunu almamış daha
Biraz daha bekler diye umit ediyorum.
Inş. Hepimiz saglikla aliriz kuzucuklarimizi kucagimiza
Gözün aydin cnm, cok sewindm :)Arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin tesekkur ederim
Şimdilik atlattik evdeyiz
Agrim olursa tekrar gidecegim
Canım sanırım bi yarım kiloya yakın çıkar.Esime soyliyim sut getirsin.5 kilo sutten ne kadar tereyagi cikiyor
Çok geçmiş olsunArkadaslar desteginiz ve dualariniz icin tesekkur ederim
Şimdilik atlattik evdeyiz
Agrim olursa tekrar gidecegim
Ne biliyim ole minicik bişi elime geliyo da acaba olablr mi dedim?Bence değil cnm, bildiğim kadarıyla basur başlayınca müdahale edene kadar büyümeye devam eder.
ıyyk bende bilmiyorumki hiç bakmam bebeklerin altına sıvısı mı varmış ya birde onun yaauzun süre böyle b....kt...n şeyler le uğraşıcaz galibaSıvı kaka işte , illa soyletceksnz, cok fenasinz :))
Benimkide aynı adam zorla elini koyuyor tık yok geçn sabah yatıyoruz sırtı dönük bende sarıldım eşime yastık gibi başladı tekmelemeye eşim nefes almaya korktu hareketi kesicek diyebenim ki zaten babayı pek takmıo. tam hevesleniyorum bak diyorum hareket etti koy elini. eşim elini 10 dk tutsa yok kıpraşmıo pısıyo kalıyo.. elini çekio ooooo dansa devam. adam da ilgi çekmek için yalan sölüom falan sancak ..
Tabi canim hadi ellemeden degisti diyelim,bulasan giyisilerde elde citilenip o cis kaka akitilip oyle makinaya atilacak o kadar kolay degil bu islero anne o kakayı elleyecek o kadar yani diyorsun pınarcım
Canım eğer bez çuvalin varsa peynirini içine koyup üstüne ağır birsey koy mıhlama peyniri olur, çökelek istersen normal çuvala veya süzgeçe koy.Hafta sonu bende deniyeyim. Yogurdumu kendim yapabiliyorum ama yağ ve peynir hiç aklıma gelmedi
PüffGrip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
Ay canım iç iç bol bol portakal mandalina ne bulursan yeGrip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
sağol leyloşum, eşim hem kendine hem bana winter-bomb hazırladı az önce, onu içiyoruz edi büdü oturdukcanım sende hastaymışsın ya hastalıklar bizden uzak olsun kendine dikkat et folikcim bol bol ılık süt iç gebelik şekerin yoksa içine birde bal ekle ohh şifa olsun size kuzum
et benidir o bence.Ne biliyim ole minicik bişi elime geliyo da acaba olablr mi dedim?
ben yeğenlerden talimliyim şekerim ama hiç öyle elime yüzüme bulaştırmadım bugüne kadarıyyk bende bilmiyorumki hiç bakmam bebeklerin altına sıvısı mı varmış ya birde onun yaauzun süre böyle b....kt...n şeyler le uğraşıcaz galiba
Allah hepinizden razi olsun arkadaslarayy kıyamam bebeğine ya oda ne olduğunu farkında deği yaa kafa yukarıda nereye geliyormuş o bebek ya dursun durduğu yerde daha çokkk var annesi sen kendine çok iyi bak artık bundan sonra ne olur ne olmaz tiracım
Gözün aydin cnm, cok sewindm :)
Çok geçmiş olsun
Amin canım sende üzme kendini kaderbende hala aglıyorum ya ne zormus helede boyle durumda anasızlık Allah kımsenın annesını başından eksık etmesın
Mekani cennet olsun canım gerçekten cok zor benimde babam yokya kızlar annesızlık ne zormus teyzem kızıma yelek örmüş netten resmını atınca anıra anıra agladım annem olsaydı o örseydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?