başın sagolsun canım senınde rabbım cumlesını yerınde rahat ettırsınMekani cennet olsun canım gerçekten cok zor benimde babam yok
Allah razi olsun canım amin ecmainbaşın sagolsun canım senınde rabbım cumlesını yerınde rahat ettırsın
o kocalar niye var be pınarcım böyle günler için erkek gücüyle ne çitilerler o bebek eşyalarını varyaa gözlerini kör eder insanın o kıyafetlerin ışıltısı ondan sonra şaka bir yana insanın kendi yavrusu oldu mu her şeyi yapar vallahi hiç de gocunmaz benceTabi canim hadi ellemeden degisti diyelim,bulasan giyisilerde elde citilenip o cis kaka akitilip oyle makinaya atilacak o kadar kolay degil bu isler
oo süper miş bütün kış meyvelerinden mi hazırlıyor maharetli koca maşallahsağol leyloşum, eşim hem kendine hem bana winter-bomb hazırladı az önce, onu içiyoruz edi büdü oturduk
et benidir o bence.
ben yeğenlerden talimliyim şekerim ama hiç öyle elime yüzüme bulaştırmadım bugüne kadartemiz iş çıkardım
rica edriz tiracım sen arada son durumundan haber ver bizleri merakta bırakma yeter kuzumAllah hepinizden razi olsun arkadaslar
evet ya meltem kaçıyor biz kovalıyor gibi oluyoruz sanırım birazcık ama inan bilerek değil sanırım son sürece yaklaştıkça yaşayacaklarımızı tahmin etmeye ve alışmaya çalışıyoruz sanırım ondan durmadan konusu açılıyorİyi geceler kizlar
Yine kaka muhabbeti başlamis
Eldivende taksaniz ne yapsanizda 2-2.5 yil o kakayla uğraşacaksiniz. ilk aylar omuzunuzdan kusmuk eksik olmayacak bunun için omuz bezi aldinizmi bu arada
Erkek bebekler olduğu yerden 1 metre kadar uzağa işeyebildiğinden ne yapsanizda
üzerinize çiş bulaşacak mecbur
Biraz daha iğrençleşeyim bizzat başima geldi midesi bulanan olabilir kusura bakmayin lütfen
Oğlum birkaç aylik olduktan sonra severken havaya kaldirdim güldürmek için o güldü ben güldüm ağzim açikken o kustu gerisini siz düşünün
ee sizde haklisiniz canim.nilbebebekveannesi post: 43286896 .!.:evet ya meltem kaçıyor biz kovalıyor gibi oluyoruz sanırım birazcık ama inan bilerek değil sanırım son sürece yaklaştıkça yaşayacaklarımızı tahmin etmeye ve alışmaya çalışıyoruz sanırım ondan durmadan konusu açılıyor
ohh afiyet olsun be gülaycımpeki sen ne yaptın yuttun mu yoksa kustun mu
Iyide 2700 de az degilki normal.ya doktorda bir anormallik var yada hamile arkadasda
Oyyy dehset bi durummus canım :)İyi geceler kizlar
Yine kaka muhabbeti başlamis
Eldivende taksaniz ne yapsanizda 2-2.5 yil o kakayla uğraşacaksiniz. ilk aylar omuzunuzdan kusmuk eksik olmayacak bunun için omuz bezi aldinizmi bu arada
Erkek bebekler olduğu yerden 1 metre kadar uzağa işeyebildiğinden ne yapsanizda
üzerinize çiş bulaşacak mecbur
Biraz daha iğrençleşeyim bizzat başima geldi midesi bulanan olabilir kusura bakmayin lütfen
Oğlum birkaç aylik olduktan sonra severken havaya kaldirdim güldürmek için o güldü ben güldüm ağzim açikken o kustu gerisini siz düşünün
O yuzden kacis yokk
hehe ben zaten yazdım hira çosar kokusu alıyorum diyeee[/QUOTE]Profili de eski bi arkadasın profiline cok benziyo zaten, bana direk onu hatrlattı.
Ay ben geçen hafta 1,5 Yaşında bebeği olan biriyle tanıştım, benim ofise toplantıya geldi. Çok sevimli bir kızcağız. Hamileyim diye bana sorular sordu falan, klasik " ne kadar kaldı, sezeryan değil mi ?" Dedi. "Yok normal kısmetse" dedim inanamadı. " ben çok korkuyordum, sezeryan oldum bir de burcu akrep, yükselen Burcu balık olsun istiyordum o Yüzden tarih ve saati ona göre ayarladım sezeryan oldum" dedi. ( bu arada sonraki muhabbetlerde burçlardan anlamadığı da belli oldu boşuna kasmış
bence her türlü bir gariplik var yanlış lıkmı diyelim acaba
Aynen folikcim bende cok fenayim ama grip falanda degilim,agzim acik uyumusumiyi geceleeer, burnum tıkalııı, nefes alamıyoruuum
Hastanede vermicem ben canım mevlutte vercem
aynı durumdayım denizciğim, burnum akmaya başladı bugün ve hapşırıyorumgözlerim de yanıyor. eşim bulaştırdı muhtemelen bana. ben de içeyim bari senin içtiğinden
aha bı grıp vakası daha. GEcmıs olsun sedefcımcaınm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?