2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tabi canim hadi ellemeden degisti diyelim,bulasan giyisilerde elde citilenip o cis kaka akitilip oyle makinaya atilacak o kadar kolay degil bu isler
o kocalar niye var be pınarcım böyle günler için erkek gücüyle ne çitilerler o bebek eşyalarını varyaa gözlerini kör eder insanın o kıyafetlerin ışıltısı ondan sonra şaka bir yana insanın kendi yavrusu oldu mu her şeyi yapar vallahi hiç de gocunmaz bence

oo süper miş bütün kış meyvelerinden mi hazırlıyor maharetli koca maşallah
vallahi bende yeğen var ama talim yok teoride hazır gibiyim ama pratikte nasılım yaşayıp görecem sanırım

İyi geceler kizlar
Yine kaka muhabbeti başlamis
Eldivende taksaniz ne yapsanizda 2-2.5 yil o kakayla uğraşacaksiniz. ilk aylar omuzunuzdan kusmuk eksik olmayacak bunun için omuz bezi aldinizmi bu arada
Erkek bebekler olduğu yerden 1 metre kadar uzağa işeyebildiğinden ne yapsanizda
üzerinize çiş bulaşacak mecbur
Biraz daha iğrençleşeyim bizzat başima geldi midesi bulanan olabilir kusura bakmayin lütfen
Oğlum birkaç aylik olduktan sonra severken havaya kaldirdim güldürmek için o güldü ben güldüm ağzim açikken o kustu gerisini siz düşünün
O yuzden kacis yokk

evet ya meltem kaçıyor biz kovalıyor gibi oluyoruz sanırım birazcık ama inan bilerek değil sanırım son sürece yaklaştıkça yaşayacaklarımızı tahmin etmeye ve alışmaya çalışıyoruz sanırım ondan durmadan konusu açılıyor
ohh afiyet olsun be gülaycım peki sen ne yaptın yuttun mu yoksa kustun mu

ee sizde haklisiniz canim.
Yok ya yutmadim yutamadim

İyi geceler bu arada

Iyide 2700 de az degilki normal.ya doktorda bir anormallik var yada hamile arkadasda
bence her türlü bir gariplik var yanlış lıkmı diyelim acaba[/QUOTE]
Ay ben geçen hafta 1,5 Yaşında bebeği olan biriyle tanıştım, benim ofise toplantıya geldi. Çok sevimli bir kızcağız. Hamileyim diye bana sorular sordu falan, klasik " ne kadar kaldı, sezeryan değil mi ?" Dedi. "Yok normal kısmetse" dedim inanamadı. " ben çok korkuyordum, sezeryan oldum bir de burcu akrep, yükselen Burcu balık olsun istiyordum o Yüzden tarih ve saati ona göre ayarladım sezeryan oldum" dedi. ( bu arada sonraki muhabbetlerde burçlardan anlamadığı da belli oldu boşuna kasmış ) Ben şaşkınlıkla " iyi denk gelmiş kaçıncı haftada aldılar" dedim, ne dese beğenirsin 32 ben yanlış duydum zannettim, doğru duymuştum. Zaten çok sabırsızlandığını, eh Burç konusunda da kararlı olunca doktorun aldığını söyledi. Ben hala yanlış hafta söyledi zannediyorum ama şaka gibi, karşımda bir anne herhalde doğurduğu zamanı biliyordur. Hayır kendi deli, onun aklına uyan doktora ne demeli?

Oyyy dehset bi durummus canım :)

Profili de eski bi arkadasın profiline cok benziyo zaten, bana direk onu hatrlattı.
hehe ben zaten yazdım hira çosar kokusu alıyorum diyeee[/QUOTE]
Ay o kadar çok kaka konusu okudum ki Hira Coşar' da kokusuyla ünlü bir yeğen, Kızlardan birinin kızı v.s. Zannettim. Unutmuşum da kadının adını

Kizlarrrrrrr kotu bi haberim var.ben resmen bi haftadır horluyorum ,simdi eşim yanımdan gitmiş duşunun artık Nasıl horladıysam nete baktım hamilelikte normalmiş var mı boyle
Bisi yasiyan??? Kendimi cok kotu hissetim ;(horlamak nedir yaaaaa

bence her türlü bir gariplik var yanlış lıkmı diyelim acaba
Ay ben geçen hafta 1,5 Yaşında bebeği olan biriyle tanıştım, benim ofise toplantıya geldi. Çok sevimli bir kızcağız. Hamileyim diye bana sorular sordu falan, klasik " ne kadar kaldı, sezeryan değil mi ?" Dedi. "Yok normal kısmetse" dedim inanamadı. " ben çok korkuyordum, sezeryan oldum bir de burcu akrep, yükselen Burcu balık olsun istiyordum o Yüzden tarih ve saati ona göre ayarladım sezeryan oldum" dedi. ( bu arada sonraki muhabbetlerde burçlardan anlamadığı da belli oldu boşuna kasmış ) Ben şaşkınlıkla " iyi denk gelmiş kaçıncı haftada aldılar" dedim, ne dese beğenirsin 32 ben yanlış duydum zannettim, doğru duymuştum. Zaten çok sabırsızlandığını, eh Burç konusunda da kararlı olunca doktorun aldığını söyledi. Ben hala yanlış hafta söyledi zannediyorum ama şaka gibi, karşımda bir anne herhalde doğurduğu zamanı biliyordur. Hayır kendi deli, onun aklına uyan doktora ne demeli? [/QUOTE]
Ne manyak insanlar var gercekten.benimde astrolog musterim var bilse dogum yapacagimi kizar bana dogum zamanini belirlemedigimiz icinerken dogum yapacak arkadaslar bunu okusun hic uzulmesinler erken oldu diye.insanlara zor geliyor herhalde hamilelik.ben utanirdim sanirim doktora ben su gun su saatte dogum yapmak istiyorum demeye,bana deli der diye@suul

aynı durumdayım denizciğim, burnum akmaya başladı bugün ve hapşırıyorum gözlerim de yanıyor. eşim bulaştırdı muhtemelen bana. ben de içeyim bari senin içtiğinden

kızlar dıkkat edın kendınıze, son zamanlarda bı de grıple ugrasmayın Benım esım de grıp gıbıydı, ıkı gecedır salona attım walla, bana bulaştrmadan atlattı sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…