2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

senn bebıs baya buyuk canım, hıc korkma, hayrlısı olsun Alttan kontrol ettıler mı, acılma var mıydı?

Bana normal doğum dedi ama bende de et parçası gibi birşey var ama kabız değilim sorun olurmu ki normal doğuma hic bir sıkıntımda yok aslında.

walla ben, bendekı o seyın basur oldugundan bıle suphelıyım, muhtemelen degıldır. O kadar mınıcık ve agrısız sey normal dogumu etkılemez dıe dusunuyorum

yanı bebek 3700 cıkmıs, doktor da "kılosu az" demıs Allah askına 3700 gr ın neresı az?

Çikolatayı ne kadar süre önce sipariş verceksnz , bayatlamaması için

yok canım, aslı ve bende seker cıktı da yıyemıyoruz onu dıyordum :)

hastane ıcın cıkolatayı muhtemelen 37-38 hafta gıbı sıparıs verırım canm. Cok da erken olursa bayatlar.

yok dogunca ahdım var poposunu tokatlıcam kız şaka maka geçende dayanamadım benım adamın agzına vurdum :S once zoruna gıttı kızdı sonra gelmiş sırıtıyo

sankı kıyacaksın da bebege burda atıp tutuyosun sımdı :)
kocana da ıyı davran, anlattıgın kadarıyla sızlere cok deger verrıyo, kıymetlı bı ınsan :)

ıyyy gulayyy :S Allahtan tam kahvaltımı bıtırmıstım, evlerden uzak.

bence her türlü bir gariplik var yanlış lıkmı diyelim acaba
Ay ben geçen hafta 1,5 Yaşında bebeği olan biriyle tanıştım, benim ofise toplantıya geldi. Çok sevimli bir kızcağız. Hamileyim diye bana sorular sordu falan, klasik " ne kadar kaldı, sezeryan değil mi ?" Dedi. "Yok normal kısmetse" dedim inanamadı. " ben çok korkuyordum, sezeryan oldum bir de burcu akrep, yükselen Burcu balık olsun istiyordum o Yüzden tarih ve saati ona göre ayarladım sezeryan oldum" dedi. ( bu arada sonraki muhabbetlerde burçlardan anlamadığı da belli oldu boşuna kasmış ) Ben şaşkınlıkla " iyi denk gelmiş kaçıncı haftada aldılar" dedim, ne dese beğenirsin 32 ben yanlış duydum zannettim, doğru duymuştum. Zaten çok sabırsızlandığını, eh Burç konusunda da kararlı olunca doktorun aldığını söyledi. Ben hala yanlış hafta söyledi zannediyorum ama şaka gibi, karşımda bir anne herhalde doğurduğu zamanı biliyordur. Hayır kendi deli, onun aklına uyan doktora ne demeli? [/QUOTE]

kac yasında bu kadın allah askına, daha ergen falan heralde, keyfı olarak 32 de cocuk mu dogurulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…