- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kızlar iki gün önce yine doğum oluyodu durdurdular ama artiikk biiikktiiimmm
Selam kizlar. Bugun 2 kere nst yapildi bana. Sabah sancim coktu bi gireyim dedim 100lere falan cikti ara ara. Sonra doktor git su ic yat 3 saat sonra gel dedi. Gittim tekrar baktilar bu sefer normal cikti. Allah korusun dogum sancisi diye cok korktum ama yalanci sanciymis. 2 hafta daha dayansin bebek insallah
Bana normal doğum dedi ama bende de et parçası gibi birşey var ama kabız değilim sorun olurmu ki normal doğuma hic bir sıkıntımda yok aslında.
ya kızlar annesızlık ne zormus teyzem kızıma yelek örmüş netten resmını atınca anıra anıra agladım annem olsaydı o örseydı
Viiiiykkkk miyyyykk yok meltemcivil o boklar temizlenecek
Iyi Akşamlar kızlar, nasıl gidiyo çantalar hazır mi :)
profil ben de benzettim. ama bazen oluyor canim ben kucuk oglanda doguma girerken 36 arti 4 tum. ultrasonda dogumdan once dr 4150 gr dedi ki cok fazla bir kg. gerci o dedigi gibi olmadi 3700 gr digdu. ultrasonda bazen çok çıkıyor. ya da az digunca farkli doğuyor
Evet cnm cok sinir bozucu bir durum Rabbim yardimcimiz olsun insbebegın baskı yaptıgı ıcın canım bende sankı dunyayı cıkarcam gıbı gıdıyorum ıkı damla cok sınır oluyorum
Çikolatayı ne kadar süre önce sipariş verceksnz , bayatlamaması için
yok dogunca ahdım var poposunu tokatlıcam kız şaka maka geçende dayanamadım benım adamın agzına vurdum :S once zoruna gıttı kızdı sonra gelmiş sırıtıyo
Bnm 1aydn beri hazir olda bekliyrm cnm besigim eksikti onuda pazar gunu siparisini vericm 1p gn icindw gelirms bklm kizimz ne zmn gelickIyi Akşamlar kızlar, nasıl gidiyo çantalar hazır mi :)
hehe ben zaten yazdım hira çosar kokusu alıyorum diyeee
benımde 3 yıl oldu annemı kaybettıgım dıger cocuklarımda hep yanımdaydı doguma bıle annemle gıttım 3 yıl once gogsumde öldü akcıger kanserınden
Amam meltem babayı boşver kız bir haftalık babası ben uyuyayım diye kızın altını değiştirmiş bezi ters takmış ben düzü zor takarken o tersi nasıl taktuysa hiç unutmuyorum o günü
ıyyk bende bilmiyorumki hiç bakmam bebeklerin altına sıvısı mı varmış ya birde onun yaauzun süre böyle b....kt...n şeyler le uğraşıcaz galiba
Allah hepinizden razi olsun arkadaslar
İyi geceler kizlar
Yine kaka muhabbeti başlamis
Eldivende taksaniz ne yapsanizda 2-2.5 yil o kakayla uğraşacaksiniz. ilk aylar omuzunuzdan kusmuk eksik olmayacak bunun için omuz bezi aldinizmi bu arada
Erkek bebekler olduğu yerden 1 metre kadar uzağa işeyebildiğinden ne yapsanizda
üzerinize çiş bulaşacak mecbur
Biraz daha iğrençleşeyim bizzat başima geldi midesi bulanan olabilir kusura bakmayin lütfen
Oğlum birkaç aylik olduktan sonra severken havaya kaldirdim güldürmek için o güldü ben güldüm ağzim açikken o kustu gerisini siz düşünün
O yuzden kacis yokk
Ay ben geçen hafta 1,5 Yaşında bebeği olan biriyle tanıştım, benim ofise toplantıya geldi. Çok sevimli bir kızcağız. Hamileyim diye bana sorular sordu falan, klasik " ne kadar kaldı, sezeryan değil mi ?" Dedi. "Yok normal kısmetse" dedim inanamadı. " ben çok korkuyordum, sezeryan oldum bir de burcu akrep, yükselen Burcu balık olsun istiyordum o Yüzden tarih ve saati ona göre ayarladım sezeryan oldum" dedi. ( bu arada sonraki muhabbetlerde burçlardan anlamadığı da belli oldu boşuna kasmış
bence her türlü bir gariplik var yanlış lıkmı diyelim acaba
Ay o kadar çok kaka konusu okudum ki Hira Coşar' da kokusuyla ünlü bir yeğen, Kızlardan birinin kızı v.s. Zannettim. Unutmuşum da kadının adını
Sağol meltemcim durdurmaya çalışıyorum hala bakalım işe yarayacak mı yine işe geldim inş artmazPüffbu arada baya agır salgın var. Gecmiş olsun kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?