2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sağol meltemcim durdurmaya çalışıyorum hala bakalım işe yarayacak mı yine işe geldim inş artmaz bütün çalışan hamişlerime kolay gelsin haftanın son günü sıkalım dişimizi

canım ben de hapsırmaya basladım sımdı, benm ofıste hep cıcek ıhlamurum bulunur, sımdı top suzgecte demkeyıp ıcıcem ara ara, ımkanın varsa sen de ılık ılık bıtkı cayı ıc gun boyu. Ihlamura bısı demıyo benm doktorum.
Bu arada senn kaldı 1 haftan, masallah. Bızım daha 3 var

Dikkat et canım kendine, aman şu son dönemde hasta olmayalım daha.

Senin 3 hafta kalmış canım, bende daha 5 hafta var.

Evde bol bol Ihlamur ayva yeşil elma ve karanfille demliyorum cnm, bnm dr da ıhlamura bişey dememişti. İşyerinde de demlik yok poşet ıhlamur aldım limonla içicem. Mandalinalar da baş ucumda şu an. Sende takviye yap meltemcim kesin havalardan Bi de bünyemiz de çok hassas ( aynen cnm 1 hafta sıkcam dişimi Allah size de güç versin

Demlik bende de yok canm, bak şu top süzgece bitkileri sıkıştıryosun, bardağa koyuyosun, üstüne kaynar su döküp demliyorsun.
O kadar 34 hafta tüketmişiz 3 hafta da hadi hadi tükenir canm :)

Eklentiler

• image.webp
    41 KB · Görüntüleme: 89
Evet canım.

Raporu çarşamba günü aldım denizcim. 2 aralıkta doluyor 37. haftam.

zaman gecıyor canım ya, dusunme bıle. Bak 5 haftalık calısabılır raporumuzun ıkı haftasını erıttık bıle bız. Ayrıca dayanamazsak da ıstedıgımız an bırakırız. O her zaman cepte :)

Öyle canım ben de artık bebeğe odaklandim vardır bi Hayır başlarda çok üzüldüm stres yaptım ama eşimin yogun çabaları ve sizler sayesinde iyiyim şu an :))

hayatta her zaman boyle ufak sıkıntılar cıkacak, hepsıne takılırsak, oturup aglarsak kendı hayatımızdan calmıs oluruz. Ufak tefek olanları da gormeyecegız artık.

7 kilo yazıyor, fiyatı da uygun. Ben denemedim ama e hafifliği çok iyi görünüyor. Burada alan olmamış o markayı henüz sanırım.
Joie markasının birkaç çeşit modeli var. Juva ve aire lux olan 2 modeli 5,35 kg. Üstelik ana kucağı (oto koltuğu) da yanında hediyeli. 5,35 kg.olması beni cezbetti. Daha önce esraecem bahsetmişti. Ondan duymuştum. O zamandan beri de aklım bu markada kaldı

Juva 400 TL indirim yapmışlar, 350 TL, ayrıca 29 ekim indirimi ile 300 TL. Onu alma niyetiyle dün ebebek e gittik.

Aire lux modelini daha çok beğendik. Aslında ikisi birbirine çok benziyor. Aire lux 500 TL. 29 ekim indirimiyle 450 TL ye aldık.

esraecem e tekrar teşekkür ederim. Son derece içime sinen ve çok hafif bir bebek arabasını onun sayesinde almış oldum.

Son düzenleme:
haklısın tatlım şimdi bile sinir oluyordum kendimi onada hazırlamam lazım

Kızlar bebeklerın kıyafetlerını dırek makınaya attınız mı yoksa yıkama fılesı ıcınde mı yıkadınız?
Yıkama fılesı ıle yıkadıysanız nereden satın aldınız?

Kızlar bebeklerın kıyafetlerını dırek makınaya attınız mı yoksa yıkama fılesı ıcınde mı yıkadınız?
Yıkama fılesı ıle yıkadıysanız nereden satın aldınız?
Parçalar çok küçük. Sakin makineye öyle atma. Ben yıkama filesini civilimden aldım. Ebebekte de satılıyor. Evde tül tarzı bir kumaş varsa kendin de dikebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…