- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Parçalar çok küçük. Sakin makineye öyle atma. Ben yıkama filesini civilimden aldım. Ebebekte de satılıyor. Evde tül tarzı bir kumaş varsa kendin de dikebilirsin.
canim ben bayanin kilosu az diye düşündüm. bebek miadinda dogsa bile 3700 iyi bir kilo. benim demek istedigim bazen bu haftalarda yuksek diyor dr dogunca o kadar kilolu dogmuyor.yanı bebek 3700 cıkmıs, doktor da "kılosu az" demıs Allah askına 3700 gr ın neresı az?
Canım ben sadece çorap ve eldivenleri fileye koydum diğerlerini normal attım makinaya.file heryerde var züccaciye gibi yerlerde var ben ordan almıştım.Kızlar bebeklerın kıyafetlerını dırek makınaya attınız mı yoksa yıkama fılesı ıcınde mı yıkadınız?
Yıkama fılesı ıle yıkadıysanız nereden satın aldınız?
canim ben bayanin kilosu az diye düşündüm. bebek miadinda dogsa bile 3700 iyi bir kilo. benim demek istedigim bazen bu haftalarda yuksek diyor dr dogunca o kadar kilolu dogmuyor.
Canım ben sadece çorap ve eldivenleri fileye koydum diğerlerini normal attım makinaya.file heryerde var züccaciye gibi yerlerde var ben ordan almıştım.
Demlik bende de yok canm, bak şu top süzgece bitkileri sıkıştıryosun, bardağa koyuyosun, üstüne kaynar su döküp demliyorsun.
O kadar 34 hafta tüketmişiz 3 hafta da hadi hadi tükenir canm :)
Rica ederim.Ay en zevkli kısmı kıyafetleri yıkayıp utulemektamam canım sagolasın, ıs cıkısı alayım da kızımın kıyafetlerının ılk postasını aksam yıkayayım :)
Cnm bn direk attim biseyde olmadi korkarak yikdm acaba cekermi cekmzmi diye fkt bisey olmadi bebek ayari vrdi ztn onda yikadmKızlar bebeklerın kıyafetlerını dırek makınaya attınız mı yoksa yıkama fılesı ıcınde mı yıkadınız?
Yıkama fılesı ıle yıkadıysanız nereden satın aldınız?
Amaç parçaların makinanın bazı bölümlerine kaçmasına engel olmak. Özellikle eldiven, ağız bezi gibi parçalar makinanın bir yerine gidip makinayı bozabilir ya da kapağın hemen girişindeki plastik kısma sıkışıp yıkanmayabilir.ya ben ebebek ten baktım da sımdı, kumasına senn dedıgın gıbı tül diyo, tül pek korumaz gibi geldi, acaba az bişi daha kalın bı kumasta mı yıkasak?
teşekkür ederim canım ilaç almadan zor geçecek gibiaha bı grıp vakası daha. GEcmıs olsun sedefcım
Canim bu supermis evde de bebis olunca rezene yapıp içilebilir hemen pratik
teşekkür ederim canım aman dikkat ..ben öğrencilerden kaptım gribi..genelde hasta öğrenclier ..sınıfıma mikroplarını bırakıp gidiyorlarGeçmiş olsun sedefcim.
Rica ederim.Ay en zevkli kısmı kıyafetleri yıkayıp utulemek
sağolasın tatlım kendimi zorluyorum içmemek için doğal yollarla geçer inşGecmis olsun kizlar,parol icebilirsiniz hamilelikte icilebilir nadir ilaclardan.daha cabuk toparlarsiniz
Cnm bn direk attim biseyde olmadi korkarak yikdm acaba cekermi cekmzmi diye fkt bisey olmadi bebek ayari vrdi ztn onda yikadm
Amaç parçaların makinanın bazı bölümlerine kaçmasına engel olmak. Özellikle eldiven, ağız bezi gibi parçalar makinanın bir yerine gidip makinayı bozabilir ya da kapağın hemen girişindeki plastik kısma sıkışıp yıkanmayabilir.
Ben kendi çoraplarımızı da fileyle yıkarım hep. Yoksa tambura sıkışıyor, hem iyi yıkanmıyor hem de tamamen su içinde kalıp sıkılmamış oluyor.
canım yateşekkür ederim canım ilaç almadan zor geçecek gibiçok halsizim
2 bucuk saatte 40 dereceydi bn ne olur ne olmz diye 30 a dusurdum sadecekaç derecede yıkadınız pekı?
bende bebek ayarı yok da, yünlüler ıcın bı ayar var, o da braz fazla hassas yıkıyo, hıc cevırmıyo tamburu, mınık mınık bı saga bı sola sallıyo o kadar. O programda mı yıkasam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?