2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Parçalar çok küçük. Sakin makineye öyle atma. Ben yıkama filesini civilimden aldım. Ebebekte de satılıyor. Evde tül tarzı bir kumaş varsa kendin de dikebilirsin.

ya ben ebebek ten baktım da sımdı, kumasına senn dedıgın gıbı tül diyo, tül pek korumaz gibi geldi, acaba az bişi daha kalın bı kumasta mı yıkasak?

yanı bebek 3700 cıkmıs, doktor da "kılosu az" demıs Allah askına 3700 gr ın neresı az?
canim ben bayanin kilosu az diye düşündüm. bebek miadinda dogsa bile 3700 iyi bir kilo. benim demek istedigim bazen bu haftalarda yuksek diyor dr dogunca o kadar kilolu dogmuyor.

Kızlar bebeklerın kıyafetlerını dırek makınaya attınız mı yoksa yıkama fılesı ıcınde mı yıkadınız?
Yıkama fılesı ıle yıkadıysanız nereden satın aldınız?
Canım ben sadece çorap ve eldivenleri fileye koydum diğerlerini normal attım makinaya.file heryerde var züccaciye gibi yerlerde var ben ordan almıştım.

Demlik bende de yok canm, bak şu top süzgece bitkileri sıkıştıryosun, bardağa koyuyosun, üstüne kaynar su döküp demliyorsun.
O kadar 34 hafta tüketmişiz 3 hafta da hadi hadi tükenir canm :)

Canim bu supermis evde de bebis olunca rezene yapıp içilebilir hemen pratik

Kızlar bebeklerın kıyafetlerını dırek makınaya attınız mı yoksa yıkama fılesı ıcınde mı yıkadınız?
Yıkama fılesı ıle yıkadıysanız nereden satın aldınız?
Cnm bn direk attim biseyde olmadi korkarak yikdm acaba cekermi cekmzmi diye fkt bisey olmadi bebek ayari vrdi ztn onda yikadm

ya ben ebebek ten baktım da sımdı, kumasına senn dedıgın gıbı tül diyo, tül pek korumaz gibi geldi, acaba az bişi daha kalın bı kumasta mı yıkasak?
Amaç parçaların makinanın bazı bölümlerine kaçmasına engel olmak. Özellikle eldiven, ağız bezi gibi parçalar makinanın bir yerine gidip makinayı bozabilir ya da kapağın hemen girişindeki plastik kısma sıkışıp yıkanmayabilir.

Ben kendi çoraplarımızı da fileyle yıkarım hep. Yoksa tambura sıkışıyor, hem iyi yıkanmıyor hem de tamamen su içinde kalıp sıkılmamış oluyor.

Canim bu supermis evde de bebis olunca rezene yapıp içilebilir hemen pratik

acıkcası evde kullanmıyorum yalan soylemeyeyım ama ıs yerınde yaklasık ıkı yıldır kullanıyorum, super oluyo, ıstedıgın her otu ıcıne koyuyorsun, kaynar su dokup demeleyıp, tanesız mıs gıbı ıcıyosun, ben ıkeadan bıkac tane almıstım ama her yerde de satılıyo aslında.

Cnm bn direk attim biseyde olmadi korkarak yikdm acaba cekermi cekmzmi diye fkt bisey olmadi bebek ayari vrdi ztn onda yikadm

kaç derecede yıkadınız pekı?
bende bebek ayarı yok da, yünlüler ıcın bı ayar var, o da braz fazla hassas yıkıyo, hıc cevırmıyo tamburu, mınık mınık bı saga bı sola sallıyo o kadar. O programda mı yıkasam acaba?

anladım tatlım, sağol.

teşekkür ederim canım ilaç almadan zor geçecek gibi çok halsizim
canım ya ben gecen sefer gunde 1 tane parol alarak atlatmıstım, antıbıyotık almamıstım ama gogus agrısı ve oksuruk tamamıyle 3 haftada gecmıstı
bol bol dınlen canım, ve sureklı ılık bıtkı cayı, suya sıkılmıs lımon falan ıc.

2 bucuk saatte 40 dereceydi bn ne olur ne olmz diye 30 a dusurdum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…