sağolasın canım içiyorum geçer bir an önce inşcanım yaben gecen sefer gunde 1 tane parol alarak atlatmıstım, antıbıyotık almamıstım ama gogus agrısı ve oksuruk tamamıyle 3 haftada gecmıstı
bol bol dınlen canım, ve sureklı ılık bıtkı cayı, suya sıkılmıs lımon falan ıc.
geçmis olsun canim biz evde herkes hasta ben grip asisi oldum umarim ben olmam. ama halsizlik bende de var. wc ye de gidiyorum enfeksiyon var kültür verecegim.teşekkür ederim canım ilaç almadan zor geçecek gibiçok halsizim
ben de 30 da yıkayayım, zaten utulenecek, makınada yuksek derecede yıkamaya gerek yok snrm.2 bucuk saatte 40 dereceydi bn ne olur ne olmz diye 30 a dusurdum sadece
ben de dogrudan yikadim canim 30 da sonra da utuledim hassas programda yikamistim.Kızlar bebeklerın kıyafetlerını dırek makınaya attınız mı yoksa yıkama fılesı ıcınde mı yıkadınız?
Yıkama fılesı ıle yıkadıysanız nereden satın aldınız?
acıkcası evde kullanmıyorum yalan soylemeyeyım ama ıs yerınde yaklasık ıkı yıldır kullanıyorum, super oluyo, ıstedıgın her otu ıcıne koyuyorsun, kaynar su dokup demeleyıp, tanesız mıs gıbı ıcıyosun, ben ıkeadan bıkac tane almıstım ama her yerde de satılıyo aslında.
sağolasın canım şimdi tam zamanı çok dikkat etmek lazımgeçmis olsun canim biz evde herkes hasta ben grip asisi oldum umarim ben olmam. ama halsizlik bende de var. wc ye de gidiyorum enfeksiyon var kültür verecegim.
Bncede cnm nolur ne olmz birde bnm makinede kolay utulnblr ayari vrdi onuda sectm cok guzl ckti rahatta utuldm cok guzelns ya utulmk minnack minnackbseylerben de 30 da yıkayayım, zaten utulenecek, makınada yuksek derecede yıkamaya gerek yok snrm.
kızlar ne alıyorsunuz gaz yapmaması için ben de alayımBende aliyim bi tane doğumdan sonra süt için bi de bebeğe gaz yapmaması açısından alacağım çaylar otlar var en azından bir kupa lık taze taze demlerim hemen gün içerisinde
ben de dogrudan yikadim canim 30 da sonra da utuledim hassas programda yikamistim.
Bende aliyim bi tane doğumdan sonra süt için bi de bebeğe gaz yapmaması açısından alacağım çaylar otlar var en azından bir kupa lık taze taze demlerim hemen gün içerisinde
kızlar ne alıyorsunuz gaz yapmaması için ben de alayım
Bncede cnm nolur ne olmz birde bnm makinede kolay utulnblr ayari vrdi onuda sectm cok guzl ckti rahatta utuldm cok guzelns ya utulmk minnack minnackbseyler
Dikişler ve kanama için en rahatı gecelik Can'ımGünaydin kizlar.sezaryan sonrasi icin gecelik mi giymeli pijama mi.normal doğum icin de ayni soru gecerli
Günaydın bayanlar nasılsınız? Ben bugün 32 hafta çalışamaz raporumu aldım. Oğluş 1900 gr 42,5 cm olmuş, baş geliş ve herşeyi iyi durumda bakalım hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah
maşallah gızemcım :)
hadı bakalım evınde guzel guzel dınlen ınsallah.
tatlım benim sezeryanla olacak..sezeryan sonunda gecelik öneriyorlar benim de 1 tane gecelik iki tane pijamam var 1 tane daha alsam mı diyorum gecelik bilemedimGünaydin kizlar.sezaryan sonrasi icin gecelik mi giymeli pijama mi.normal doğum icin de ayni soru gecerli
sallama çay olarak mi yoksa açık mı alacaksın canımCanim ben özellikle rezene ve Melisa çayı içmeyi düşünüyorum hem sütü arttırıcı hemde gaz önleyici özellikleri varmış başka tavsiyeler olursa onlardan da alırım
sezeryanla olacak benim bir tane gecelik yeter mi ki bilemedim iki tane de pijamam varDikişler ve kanama için en rahatı gecelik Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?