2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sağolasın canım içiyorum geçer bir an önce inş sana da çok geçmiş olsun tatlım

teşekkür ederim canım ilaç almadan zor geçecek gibi çok halsizim
geçmis olsun canim biz evde herkes hasta ben grip asisi oldum umarim ben olmam. ama halsizlik bende de var. wc ye de gidiyorum enfeksiyon var kültür verecegim.

Kızlar bebeklerın kıyafetlerını dırek makınaya attınız mı yoksa yıkama fılesı ıcınde mı yıkadınız?
Yıkama fılesı ıle yıkadıysanız nereden satın aldınız?
ben de dogrudan yikadim canim 30 da sonra da utuledim hassas programda yikamistim.

Bende aliyim bi tane doğumdan sonra süt için bi de bebeğe gaz yapmaması açısından alacağım çaylar otlar var en azından bir kupa lık taze taze demlerim hemen gün içerisinde

geçmis olsun canim biz evde herkes hasta ben grip asisi oldum umarim ben olmam. ama halsizlik bende de var. wc ye de gidiyorum enfeksiyon var kültür verecegim.
sağolasın canım şimdi tam zamanı çok dikkat etmek lazım aşı seni korur inş çok dikkat et ..enfeksiyon için ilaç verdi mi doktor

ben de 30 da yıkayayım, zaten utulenecek, makınada yuksek derecede yıkamaya gerek yok snrm.
Bncede cnm nolur ne olmz birde bnm makinede kolay utulnblr ayari vrdi onuda sectm cok guzl ckti rahatta utuldm cok guzelns ya utulmk minnack minnackbseyler

Eklentiler

• 20151008_102145.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 189
Günaydin kizlar.sezaryan sonrasi icin gecelik mi giymeli pijama mi.normal doğum icin de ayni soru gecerli

Günaydın bayanlar nasılsınız? Ben bugün 32 hafta çalışamaz raporumu aldım. Oğluş 1900 gr 42,5 cm olmuş, baş geliş ve herşeyi iyi durumda bakalım hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah

maşallah gızemcım :)
hadı bakalım evınde guzel guzel dınlen ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…