- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
sallama çay olarak mi yoksa açık mı alacaksın canım
Sağol canım ama henüz dinlenemeyeceğim. Esas izne 21 Kasımdan sonra ayrılacağım sadece raporu aldım
tamam canım ben de öyle alayım o zamanAçık alicam canım aktardan Melisa da sanırım yaprağını kaynatıp içmek gerekiyormuş
canim ben 2 sezaryen oldum gecelik daha rahat kesinlikle pijama indirmek zor cunku evde olabilir pijamaGünaydin kizlar.sezaryan sonrasi icin gecelik mi giymeli pijama mi.normal doğum icin de ayni soru gecerli
Sanırım kişden kişiye göre değişiyor. Ben oğlumu 21 ekimde sezaryenle doğurmuştum. Gecelik ve 2 pijama almıştım. Ameliyat sonrası gecelikle çok üşümüştüm ve rahat edememiştim. Bu sefer 3 tane pijama aldım kendime.Günaydin kizlar.sezaryan sonrasi icin gecelik mi giymeli pijama mi.normal doğum icin de ayni soru gecerli
bol dinlen canim zor çalışmakGünaydın bayanlar nasılsınız? Ben bugün 32 hafta çalışamaz raporumu aldım. Oğluş 1900 gr 42,5 cm olmuş, baş geliş ve herşeyi iyi durumda bakalım hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah
Ben de pijamayla rahat etmiştim canımcanim ben 2 sezaryen oldum gecelik daha rahat kesinlikle pijama indirmek zor cunku evde olabilir pijama
E "çalışamaz raporu aldım" dedın. "çalışabilir raporu" mu aldın?
bugun kultur verecegim dun tatildi ama çok rahatsiz ediyor baski yapiyor cok gidiyorum wc ye. daha 2 hafta once yattim enfeksiyon nedeniylesağolasın canım şimdi tam zamanı çok dikkat etmek lazımaşı seni korur inş çok dikkat et ..enfeksiyon için ilaç verdi mi doktor
sezeryanla olacak benim bir tane gecelik yeter mi ki bilemedim iki tane de pijamam var
bugun kultur verecegim dun tatildi ama çok rahatsiz ediyor baski yapiyor cok gidiyorum wc ye. daha 2 hafta once yattim enfeksiyon nedeniyle( o zaman antibiyotik kullandim.
Canım daha önce yazmıştım sen kaçırdın sanırım. Ben doğumdan sonra maksimum 2 ay izin yapabileceğim aksi bir sağlık sorunu olmazsa o yüzden çalışamaz almamın bir espirisi yoktu sadece ödememi daha geç almama yarayacaktı. Bende 4 aylık ödememi daha erken alabilmek adına çalışacağım halde çalışamaz aldım. En azından ağrım sızım oldu mu ben gelmiyorum dinleneceğimi rahat bir şekilde diyebileceğim
Günaydınlar aralık anneleri :) benim gibi sabahın köründe kalkan varmı ? 2,5 yaşinda bir kizim var dogumuma 1 ay kaldi ve ben eşimle derin temizliğe basladim varmi kiyi bucak cam bolkon temizlik yapan?doguma evim temiz olsun dedim :)
Canim camlari esime kakaladim :) banyo,tuvalet ve balkonuda ona yikatiyorum, gerisi bende elbise yikama ütüleme yerleri silme toz alma koltuklar falan, bide ben pek iş beğenen biri değilim esime nazim geciyor ama baskasina gecmez :) zaten dün esim yardimci alacam bu cam silme tam işkence dedicanım, sen bu saatten sora temızlık yapma artık, hele cam bucak. Ya bı kadın cagr bı kerelık ya da anne kardes gorumce falan yardıma gelsın, hatta dırek onlar yapsınlar.
canim benim o zaman ishal karin agrisi kusma da eşlik etti ve daha once 25 haftalik ksybim var buyuk oglumda ishal nedeniyle 29 haftada 4 cm acilma olmustu ondan yatirdi galiba. antibiyotik verir bence yatirmayabilir.Canim bende wc ye çok çıkıyorum özellikle de geceleri Karnım çok ağrıyor arkasından cis zaten. Kültür sonucum yarın cikicak enf. Varsa yatış mı oluyor off
ben de haftaya cumartesi alacagim bayan. hataydayim ben burada havalar iki uc gündür serin ve hala kilim var yerlerde halilari da acturacagim.Günaydınlar aralık anneleri :) benim gibi sabahın köründe kalkan varmı ? 2,5 yaşinda bir kizim var dogumuma 1 ay kaldi ve ben eşimle derin temizliğe basladim varmi kiyi bucak cam bolkon temizlik yapan?doguma evim temiz olsun dedim :)
Aynenben yıkarım da ütü benı sıkar ya, hiç sevmıyorum ütü yapmayı, yarın ablaya kakalarım hepsını :)
Ben 30 derecede yıkadım. Zaten ütü yaparken bütün mikroplar ölüyor. Amaç toz ve kirden arındırmak. Benim makinamda da bebek ayarı yokkaç derecede yıkadınız pekı?
bende bebek ayarı yok da, yünlüler ıcın bı ayar var, o da braz fazla hassas yıkıyo, hıc cevırmıyo tamburu, mınık mınık bı saga bı sola sallıyo o kadar. O programda mı yıkasam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?