- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
canim benim o zaman ishal karin agrisi kusma da eşlik etti ve daha once 25 haftalik ksybim var buyuk oglumda ishal nedeniyle 29 haftada 4 cm acilma olmustu ondan yatirdi galiba. antibiyotik verir bence yatirmayabilir.
gecmis olsun canim kusburnu cayi ic istersenSağol meltemcim durdurmaya çalışıyorum hala bakalım işe yarayacak mı yine işe geldim inş artmazbütün çalışan hamişlerime kolay gelsin haftanın son günü sıkalım dişimizi
evet canim azaldi şükür zaten aralik basi senin de benim de sezaryen olacak benim kasim ortasi olur sanirim.Anladım tatlım bende ishal kusma vs. Yok çok şükür sadece wc ye çok çıkıyorum ondan sorayım dedim sana da geçmiş olsun inş enfeksiyon tekrarlamaz canım az kaldı neyseki dogumlarimiza
Canim camlari esime kakaladim :) banyo,tuvalet ve balkonuda ona yikatiyorum, gerisi bende elbise yikama ütüleme yerleri silme toz alma koltuklar falan, bide ben pek iş beğenen biri değilim esime nazim geciyor ama baskasina gecmez :) zaten dün esim yardimci alacam bu cam silme tam işkence dedi
Hastanedeyim kizlar nst ye girdik masallahimiz var costuk ama sol kask bolgem 3 gndur agriyor donemiyorum yurumede zorlaniyirum cok fena ; ( muayene olcam dr sezeryana girmis yarim saat bekliycem off off enfeksiyon kaptim sanirim ; ( bakalim sonuclar ne olacak dr bi gelse
Gecelik daha pratik olur.Günaydin kizlar.sezaryan sonrasi icin gecelik mi giymeli pijama mi.normal doğum icin de ayni soru gecerli
MaşallahGünaydın bayanlar nasılsınız? Ben bugün 32 hafta çalışamaz raporumu aldım. Oğluş 1900 gr 42,5 cm olmuş, baş geliş ve herşeyi iyi durumda bakalım hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah
Bence 2 tane gecelik olmalı. Ben 2 gecelik 2 pijama aldım. Pijamanın birini 15-20 gündür giyiyorum. Eski pijamalarıma sığmıyorum.tatlım benim sezeryanla olacak..sezeryan sonunda gecelik öneriyorlar benim de 1 tane gecelik iki tane pijamam var 1 tane daha alsam mı diyorum gecelik bilemedim
Günaydın canım ben hiç uyumuyorum bu aralar tüm temizliğimi yemeğimi tek yapıyorum 6 ve 4 yasında 2 kızım var simetri ve temizlik hastalığım ve toz alerjim var alt ağrım bel poçuk ve bugünde grip oldum sanki benim oğlan erken gelecekGünaydınlar aralık anneleri :) benim gibi sabahın köründe kalkan varmı ? 2,5 yaşinda bir kizim var dogumuma 1 ay kaldi ve ben eşimle derin temizliğe basladim varmi kiyi bucak cam bolkon temizlik yapan?doguma evim temiz olsun dedim :)
Aynen
Ben de temizliğe gelen bayana yaptırdım.
Ben 30 derecede yıkadım. Zaten ütü yaparken bütün mikroplar ölüyor. Amaç toz ve kirden arındırmak. Benim makinamda da bebek ayarı yok
walla cok ıyı yapmıssın canım ya, odemeyı erken almak ıcın super bı yontem. Kacırmısım demek kı ben.
Tamm cnm bnm veririm bekliyorum odanin basinda iste bi gelse fenalik geldi bana yaa hic sevmuorum beklemeyi ; ( cok uyuz bi durum ufakligi gorecem onunda heyecani var panik oldum birde sizdede oluyormu bilmiyorum asagi tarafta kasintim var cok ; ( okadarda dikkat ediyorum herseye ama yinede bu enfeksyondanmi ne felaket catliyor sonradacıkınca haber ver bıze nurcancm.
Nasil bir yontem o bende merak ettim telden gryoru. Gorwmedim ; (Sağol canım aynen her şekilde çalışacağım zaten çalışabilir almak saçma geldi, en azından böyle birazda ben faydasını görmüş olurum :)
Nasil bir yontem o bende merak ettim telden gryoru. Gorwmedim ; (
Canım büyük kızım 6 küçük kızımda 4'yasında tuvaletleri sonrası hala popo temizliğini yapıyoruz bezden kurtulduk ama boktan işlerden tam kurtulamadık tekrar basa donuyorum kızlarım kendileri temizliyor ancak bende kontrol ediyorum yoksa çok çabuk enfeksiyon kaparlarnasıl 6 sene kız :S
Tamm cnm bnm veririm bekliyorum odanin basinda iste bi gelse fenalik geldi bana yaa hic sevmuorum beklemeyi ; ( cok uyuz bi durum ufakligi gorecem onunda heyecani var panik oldum birde sizdede oluyormu bilmiyorum asagi tarafta kasintim var cok ; ( okadarda dikkat ediyorum herseye ama yinede bu enfeksyondanmi ne felaket catliyor sonrada
e
evet canim azaldi şükür zaten aralik basi senin de benim de sezaryen olacak benim kasim ortasi olur sanirim.
Depent kulotlardan alinca gecelige yada pijamaya kan bulasir mi acabaSezeryan sonrası için hemen giymelik dandik bir gecelik al istersen kendine gelince ya da kanaman azalınca süslü olanı giyersin
Depent kulotlardan alinca gecelige yada pijamaya kan bulasir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?