2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim benim o zaman ishal karin agrisi kusma da eşlik etti ve daha once 25 haftalik ksybim var buyuk oglumda ishal nedeniyle 29 haftada 4 cm acilma olmustu ondan yatirdi galiba. antibiyotik verir bence yatirmayabilir.

Anladım tatlım bende ishal kusma vs. Yok çok şükür sadece wc ye çok çıkıyorum ondan sorayım dedim sana da geçmiş olsun inş enfeksiyon tekrarlamaz canım az kaldı neyseki dogumlarimiza

Sağol meltemcim durdurmaya çalışıyorum hala bakalım işe yarayacak mı yine işe geldim inş artmaz bütün çalışan hamişlerime kolay gelsin haftanın son günü sıkalım dişimizi
gecmis olsun canim kusburnu cayi ic istersen

e
Anladım tatlım bende ishal kusma vs. Yok çok şükür sadece wc ye çok çıkıyorum ondan sorayım dedim sana da geçmiş olsun inş enfeksiyon tekrarlamaz canım az kaldı neyseki dogumlarimiza
evet canim azaldi şükür zaten aralik basi senin de benim de sezaryen olacak benim kasim ortasi olur sanirim.

ütüleme, yer silme koltuk toz :)
daha nolsun kız, bunlar da senı fecı yorar, doğuma kadar 1 ya da 2 kez bırı gelse yeter zaten, sana da yazık, yapma bence Ama sen bılırsın tabıkı.

cıkınca haber ver bıze nurcancm.

Günaydin kizlar.sezaryan sonrasi icin gecelik mi giymeli pijama mi.normal doğum icin de ayni soru gecerli
Gecelik daha pratik olur.

Günaydın bayanlar nasılsınız? Ben bugün 32 hafta çalışamaz raporumu aldım. Oğluş 1900 gr 42,5 cm olmuş, baş geliş ve herşeyi iyi durumda bakalım hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah
Maşallah

tatlım benim sezeryanla olacak..sezeryan sonunda gecelik öneriyorlar benim de 1 tane gecelik iki tane pijamam var 1 tane daha alsam mı diyorum gecelik bilemedim
Bence 2 tane gecelik olmalı. Ben 2 gecelik 2 pijama aldım. Pijamanın birini 15-20 gündür giyiyorum. Eski pijamalarıma sığmıyorum.

Günaydın canım ben hiç uyumuyorum bu aralar tüm temizliğimi yemeğimi tek yapıyorum 6 ve 4 yasında 2 kızım var simetri ve temizlik hastalığım ve toz alerjim var alt ağrım bel poçuk ve bugünde grip oldum sanki benim oğlan erken gelecek

Aynen
Ben de temizliğe gelen bayana yaptırdım.

Ben 30 derecede yıkadım. Zaten ütü yaparken bütün mikroplar ölüyor. Amaç toz ve kirden arındırmak. Benim makinamda da bebek ayarı yok

heh he, forumun uyanıkları bızız :)

ya ablam hepsını yıkayıp kaldırmıs zaten de, yıne de vakumlu naylon hurca gırıncce havasız kalmıs, sen yıka yıne de dedı ondan yıkıycam, yenı aldıklarımı da mecbur yakayacaktım zaten. Ben de 30 da yıkayayım.

cıkınca haber ver bıze nurcancm.
Tamm cnm bnm veririm bekliyorum odanin basinda iste bi gelse fenalik geldi bana yaa hic sevmuorum beklemeyi ; ( cok uyuz bi durum ufakligi gorecem onunda heyecani var panik oldum birde sizdede oluyormu bilmiyorum asagi tarafta kasintim var cok ; ( okadarda dikkat ediyorum herseye ama yinede bu enfeksyondanmi ne felaket catliyor sonrada

Kızlar günaydın benim meleğim karnımda yürüyüş yapıyor sanırım 7 mart ovulasyon üzerine 23 martta 1 gün adet gördüm bebiş hep 2.5 hafta önde çıktı ben 15 i şke 30 u arası doğururum diyorum bakalım kısmet

Nasil bir yontem o bende merak ettim telden gryoru. Gorwmedim ; (

Canım siz 32 haftada çalışabilir aldınız ya, doğumdan önce kalan izinlerinizi doğum sonrası kullanacaksınız. Ben doğumdan sonra her halukarda sadece 8 hafta izin kullanabileceğim, dolayısıyla çalıştığım halde çalışabilir raporu almamın bana faydası yok paramı geç alacağım için zararı vardı. Bende bugün çalışamaz rağoru aldım ama 21 gün daha işe geleceğim. Buradaki amaç 16 haftalık analık ödeneğimi 1.5 ay erken almak

nasıl 6 sene kız :S
Canım büyük kızım 6 küçük kızımda 4'yasında tuvaletleri sonrası hala popo temizliğini yapıyoruz bezden kurtulduk ama boktan işlerden tam kurtulamadık tekrar basa donuyorum kızlarım kendileri temizliyor ancak bende kontrol ediyorum yoksa çok çabuk enfeksiyon kaparlar

yok canım kasıntı olmuyor bende, doktoruna ozellıkle soyle onu.

e

evet canim azaldi şükür zaten aralik basi senin de benim de sezaryen olacak benim kasim ortasi olur sanirim.

Evet doğum tarihlerimiz yakın canım benim şu yalancı sancı dedikleri artık siklasti dk tutuyorum ama düzensiz yine de.günde en az 4 -5 kere yokluyor beni bana da kasim ortasi dogururmusum gibi geliyor :))

kızlar selam, biz de 32 haftamızı doldurduk
kıyafetlerinizde falan bebek kokusu aldınız mı ya ben alıyorum resmen, sonra yok kafayı yeme diyordum dün eşim de aynı seyi dedi.. olabilir mi böyle bişey sizde de oldu mu

Erkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…