2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bilmiyorum ki canım bende Depend alicam ama kardeşim sezeryan olunca ilk saatler altına bişey giymiyosun gelip gidip alttan bakıyor ebeler diyor neye bakiliyosa bilemedim
Kontrole gidince servise cikip hemsirelere sorayim en iyisi,sizlerede haber veririm

Ben 30 derecede yikadim zaten lekeli değiller tozları gitsin yeter

Ben kısa program 30 da yıkadım Ütü sonrası hurça koyayım diyorum Sen direk dolaba mı koyacan

B
bende de basladı biraz kasıntı

İyi haberlerini bekliyoruz canım

Oyy oyy işimiz var desene normalde kokusuna bile fenalık geçiren ben nasıl tuvalet eğitimi yapıcam çocuğuma acaba :)

kızlar doktordan geldik . Oğlumuz dönmüş :)

34. hafta 2,5 kilo 48 cm boyumuz olmuş 2 hafta önden gidiyor dedi doktor

nst ye girdim oda normal dedi .doğana kadar 3,5 olacak gibi dedi
Hay masallah benimde ayniydi kilosu sadece 2700 cikti 49 cm
Benimki icin kilo 2 haftabondeydi ?
Boy 1 hafta ?
Kafasi 2 afta ?
Sende iki hafta degince sasirdim da
Olcumler doktordan doktoa degisiyirmu acep ?

Aynen folikcim bende cok fenayim ama grip falanda degilim,agzim acik uyumusum
dikkat edin çok zor vallahi, zaten bünyemiz hassas, 2 yıldır hasta olmayan ben yıkıldım resmen, kroşe yemiş gibiyim şu anda annemi ablamı aradım ne yapabilirim diye, pffs...
kızlar dıkkat edın kendınıze, son zamanlarda bı de grıple ugrasmayın Benım esım de grıp gıbıydı, ıkı gecedır salona attım walla, bana bulaştrmadan atlattı sukur :)
artık çok geç
uyurken burnunun ıcıne vıks sür cnm, rahat nefes alrsn guzelce uyursun. Vıks tamamen bıtkısel bısey, benm dr um ızın verıyor
viks yok evde ama sol taraf fena tıkalı, ağzımdan bile nefes alamıyorum sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…