- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Kontrole gidince servise cikip hemsirelere sorayim en iyisi,sizlerede haber veririmBilmiyorum ki canım bende Depend alicam ama kardeşim sezeryan olunca ilk saatler altına bişey giymiyosun gelip gidip alttan bakıyor ebeler diyor neye bakiliyosa bilemedim
Kontrole gidince servise cikip hemsirelere sorayim en iyisi,sizlerede haber veririm
Ben 30 derecede yikadim zaten lekeli değiller tozları gitsin yeterkaç derecede yıkadınız pekı?
bende bebek ayarı yok da, yünlüler ıcın bı ayar var, o da braz fazla hassas yıkıyo, hıc cevırmıyo tamburu, mınık mınık bı saga bı sola sallıyo o kadar. O programda mı yıkasam acaba?
Ben kısa program 30 da yıkadım Ütü sonrası hurça koyayım diyorum Sen direk dolaba mı koyacanheh he, forumun uyanıkları bızız :)
ya ablam hepsını yıkayıp kaldırmıs zaten de, yıne de vakumlu naylon hurca gırıncce havasız kalmıs, sen yıka yıne de dedı ondan yıkıycam, yenı aldıklarımı da mecbur yakayacaktım zaten. Ben de 30 da yıkayayım.
bende de basladı biraz kasıntıTamm cnm bnm veririm bekliyorum odanin basinda iste bi gelse fenalik geldi bana yaa hic sevmuorum beklemeyi ; ( cok uyuz bi durum ufakligi gorecem onunda heyecani var panik oldum birde sizdede oluyormu bilmiyorum asagi tarafta kasintim var cok ; ( okadarda dikkat ediyorum herseye ama yinede bu enfeksyondanmi ne felaket catliyor sonrada
İyi haberlerini bekliyoruz canımHastanedeyim kizlar nst ye girdik masallahimiz var costuk ama sol kask bolgem 3 gndur agriyor donemiyorum yurumede zorlaniyirum cok fena ; ( muayene olcam dr sezeryana girmis yarim saat bekliycem off off enfeksiyon kaptim sanirim ; ( bakalim sonuclar ne olacak dr bi gelse
Canım büyük kızım 6 küçük kızımda 4'yasında tuvaletleri sonrası hala popo temizliğini yapıyoruz bezden kurtulduk ama boktan işlerden tam kurtulamadık tekrar basa donuyorum kızlarım kendileri temizliyor ancak bende kontrol ediyorum yoksa çok çabuk enfeksiyon kaparlar
Biraz toparlayınca düşunüyorum bahar gibi ama yine de doktora danışıcam canimErkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum
akintiyla ne ugrastum fazla olunca kasinti oldu bu sefer ... doktor fitil ve krem verdiede simdi rahatladim doktora.muhakak soyleyin akintiniz fazlami onuda kintrol edin olurmu ?B
bende de basladı biraz kasıntı
Maşallah canım tontişinekızlar doktordan geldik . Oğlumuz dönmüş :)
34. hafta 2,5 kilo 48 cm boyumuz olmuş 2 hafta önden gidiyor dedi doktor
nst ye girdim oda normal dedi .doğana kadar 3,5 olacak gibi dedi
ben de hurca koyucam snrm, cunku dolap braz daha kokuyo gıbı geldı bana.Ben kısa program 30 da yıkadım Ütü sonrası hurça koyayım diyorum Sen direk dolaba mı koyacan
Hay masallah benimde ayniydi kilosu sadece 2700 cikti 49 cmkızlar doktordan geldik . Oğlumuz dönmüş :)
kızlar doktordan geldik . Oğlumuz dönmüş :)
Hadi gozun aydin,masallah hersey yolundaymis,cok sevindimkızlar doktordan geldik . Oğlumuz dönmüş :)
Maşallah canım tontişineAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
dikkat edin çok zor vallahi, zaten bünyemiz hassas, 2 yıldır hasta olmayan ben yıkıldım resmen, kroşe yemiş gibiyim şu anda annemi ablamı aradım ne yapabilirim diye, pffs...Aynen folikcim bende cok fenayim ama grip falanda degilim,agzim acik uyumusum
artık çok geçkızlar dıkkat edın kendınıze, son zamanlarda bı de grıple ugrasmayın Benım esım de grıp gıbıydı, ıkı gecedır salona attım walla, bana bulaştrmadan atlattı sukur :)
viks yok evde ama sol taraf fena tıkalı, ağzımdan bile nefes alamıyorum sen düşünuyurken burnunun ıcıne vıks sür cnm, rahat nefes alrsn guzelce uyursun. Vıks tamamen bıtkısel bısey, benm dr um ızın verıyor
Hadi gozun aydin,masallah hersey yolundaymis,cok sevindim
kızlar doktordan geldik . Oğlumuz dönmüş :)
Hay masallah benimde ayniydi kilosu sadece 2700 cikti 49 cm
Benimki icin kilo 2 haftabondeydi ?
Boy 1 hafta ?
Kafasi 2 afta ?
Sende iki hafta degince sasirdim da
Olcumler doktordan doktoa degisiyirmu acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?