güzel haber cnm, sağlıkla al kucağına, maşallah tosuna dakızlar doktordan geldik . Oğlumuz dönmüş :)
34. hafta 2,5 kilo 48 cm boyumuz olmuş 2 hafta önden gidiyor dedi doktor
nst ye girdim oda normal dedi .doğana kadar 3,5 olacak gibi dedi
gozun aydın cnm :)
doğum seklı ıle ılgılı bısey konustunuz mu?
Yok canim bu sefer etmediler ama nisan gelmedigi icin acilma oldugunu sanmam dedi doktor. Gecen hafta yoktu acilma. Bol su ic ve yat dedi. Artik spora ara ver dedi bakalim.senn bebıs baya buyuk canım, hıc korkma, hayrlısı olsun Alttan kontrol ettıler mı, acılma var mıydı?
eczaneden al canım, gecelerı cok rahat edersın.dikkat edin çok zor vallahi, zaten bünyemiz hassas, 2 yıldır hasta olmayan ben yıkıldım resmen, kroşe yemiş gibiyim şu anda annemi ablamı aradım ne yapabilirim diye, pffs...
artık çok geç
viks yok evde ama sol taraf fena tıkalı, ağzımdan bile nefes alamıyorum sen düşün
Geçen hafta düğünümüz vardi kinada 3 saat boyunca kolbastidan horona oynadim millet enerjime şaşirdiütüleme, yer silme koltuk toz :)
daha nolsun kız, bunlar da senı fecı yorar, doğuma kadar 1 ya da 2 kez bırı gelse yeter zaten, sana da yazık, yapma bence Ama sen bılırsın tabıkı.
36 ya kadar tekrar dönme olabilirmiş o yüzden demedi bişey
ben normal diyorum hep ama bu kilo ile normalde dikiş olabilir.
dikiş olduktan sonra ha normal ha sezeryan . hem alttan enfeksiyon daha çok olabılır diyolar kararsız kaldım
Canim ayni durumda sayiliriz kimsenin işini beğenmiyorum haliyle o bu derken yine coğunu ben yapmis oluyorum allah yardimcimiz olsun.Günaydın canım ben hiç uyumuyorum bu aralar tüm temizliğimi yemeğimi tek yapıyorum 6 ve 4 yasında 2 kızım var simetri ve temizlik hastalığım ve toz alerjim var alt ağrım bel poçuk ve bugünde grip oldum sanki benim oğlan erken gelecek
Yok canim bu sefer etmediler ama nisan gelmedigi icin acilma oldugunu sanmam dedi doktor. Gecen hafta yoktu acilma. Bol su ic ve yat dedi. Artik spora ara ver dedi bakalim.
Geçen hafta düğünümüz vardi kinada 3 saat boyunca kolbastidan horona oynadim millet enerjime şaşirdio yüzden azar azar bitiricem inşallah kendimi cok yormadan :) sagol dusundugun icin canim
Çok geçmiş olsun cnm ,buhar banyosu yapabilirsin,burun tıkanıklığına iyi geliyor.dikkat edin çok zor vallahi, zaten bünyemiz hassas, 2 yıldır hasta olmayan ben yıkıldım resmen, kroşe yemiş gibiyim şu anda annemi ablamı aradım ne yapabilirim diye, pffs...
artık çok geç
viks yok evde ama sol taraf fena tıkalı, ağzımdan bile nefes alamıyorum sen düşün
yok be canım sadece örgü değil bu donemde o kadar ıhtıyacım varkıkız hıc aglama bende anne de var, kv de var ama öremıyolar ıkısı de :) cocugumun orme yelegı hırkası yok :)
yok kız acıtcak kadar degıl azcık vurcam amasankı kıyacaksın da bebege burda atıp tutuyosun sımdı :)
kocana da ıyı davran, anlattıgın kadarıyla sızlere cok deger verrıyo, kıymetlı bı ınsan :)
amin canım saolasınAllah rahmet eylesın cnm, mekanı cennet olsun.
ben buyuk oglani 3.5 aylik kucugu 1.5 yaşında yaptirdim bunu bilmiyorum erken olunca da merasim yapmadik buyuyunce yaparuz dedik. buyuk 11 yasinda kaldi onun merasim. küçük 3 yasinda belki bu oglanla onun merasimi bir yaparim.Erkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum
dogru dıyon kız cocugu bıde erkekten daha cabuk enfeksıyona acıklar bakalım bende kız cocugu bezlemekten korkuyorum nasıl yapcam erkekler kolaydıdaCanım büyük kızım 6 küçük kızımda 4'yasında tuvaletleri sonrası hala popo temizliğini yapıyoruz bezden kurtulduk ama boktan işlerden tam kurtulamadık tekrar basa donuyorum kızlarım kendileri temizliyor ancak bende kontrol ediyorum yoksa çok çabuk enfeksiyon kaparlar
yok canım kasıntı olmuyor bende, doktoruna ozellıkle soyle onu.
B
bende de basladı biraz kasıntı
Kizlar geldik simdi bebis daha donmemis kont edecegiz dedi donmezse eger sezeryan olucaksin dedi ; (( amaan amaan kasinti icinde fitil ve krem verdi kask agrisinada normal sen zayiftin iskelet sistemin kg ya adapte olmaya calisiyor dedi kendini yorma felan dedi bebegimizde 45.2 boyu kg suda 2100 cikti gayet normal dedi ne kg lu ne zayif gayet normal.dedi de bu niye donmedi beni delirtti yaa sezeryan istemiyordum ama ha gisi saglikliysa tabi o ayri ; ( amaan amanİyi haberlerini bekliyoruz canım
Güle gel kullanın, sağlıkla gezmeler gidinJoie markasının birkaç çeşit modeli var. Juva ve aire lux olan 2 modeli 5,35 kg. Üstelik ana kucağı (oto koltuğu) da yanında hediyeli. 5,35 kg.olması beni cezbetti. Daha önce @esraecem bahsetmişti. Ondan duymuştum. O zamandan beri de aklım bu markada kaldı
Juva 400 TL indirim yapmışlar, 350 TL, ayrıca 29 ekim indirimi ile 300 TL. Onu alma niyetiyle dün ebebek e gittik.
Aire lux modelini daha çok beğendik. Aslında ikisi birbirine çok benziyor. Aire lux 500 TL. 29 ekim indirimiyle 450 TL ye aldık.
@esraecem e tekrar teşekkür ederim. Son derece içime sinen ve çok hafif bir bebek arabasını onun sayesinde almış oldum.
Ay ben geçen hafta 1,5 Yaşında bebeği olan biriyle tanıştım, benim ofise toplantıya geldi. Çok sevimli bir kızcağız. Hamileyim diye bana sorular sordu falan, klasik " ne kadar kaldı, sezeryan değil mi ?" Dedi. "Yok normal kısmetse" dedim inanamadı. " ben çok korkuyordum, sezeryan oldum bir de burcu akrep, yükselen Burcu balık olsun istiyordum o Yüzden tarih ve saati ona göre ayarladım sezeryan oldum" dedi. ( bu arada sonraki muhabbetlerde burçlardan anlamadığı da belli oldu boşuna kasmış) Ben şaşkınlıkla " iyi denk gelmiş kaçıncı haftada aldılar" dedim, ne dese beğenirsin 32 ben yanlış duydum zannettim, doğru duymuştum. Zaten çok sabırsızlandığını, eh Burç konusunda da kararlı olunca doktorun aldığını söyledi. Ben hala yanlış hafta söyledi zannediyorum ama şaka gibi, karşımda bir anne herhalde doğurduğu zamanı biliyordur. Hayır kendi deli, onun aklına uyan doktora ne demeli?
Madem doğumdan sonra sadece 8 hafta izin hakkın var. Doğum öncesi 8 haftalık hakkını da tamamen kullanman gerekiyor. Kullanma şansın yok mu?Canım siz 32 haftada çalışabilir aldınız ya, doğumdan önce kalan izinlerinizi doğum sonrası kullanacaksınız. Ben doğumdan sonra her halukarda sadece 8 hafta izin kullanabileceğim, dolayısıyla çalıştığım halde çalışabilir raporu almamın bana faydası yok paramı geç alacağım için zararı vardı. Bende bugün çalışamaz rağoru aldım ama 21 gün daha işe geleceğim. Buradaki amaç 16 haftalık analık ödeneğimi 1.5 ay erken almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?