2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gozun aydın cnm :)
doğum seklı ıle ılgılı bısey konustunuz mu?

36 ya kadar tekrar dönme olabilirmiş o yüzden demedi bişey
ben normal diyorum hep ama bu kilo ile normalde dikiş olabilir.
dikiş olduktan sonra ha normal ha sezeryan . hem alttan enfeksiyon daha çok olabılır diyolar kararsız kaldım

eczaneden al canım, gecelerı cok rahat edersın.

ütüleme, yer silme koltuk toz :)
daha nolsun kız, bunlar da senı fecı yorar, doğuma kadar 1 ya da 2 kez bırı gelse yeter zaten, sana da yazık, yapma bence Ama sen bılırsın tabıkı.
Geçen hafta düğünümüz vardi kinada 3 saat boyunca kolbastidan horona oynadim millet enerjime şaşirdi o yüzden azar azar bitiricem inşallah kendimi cok yormadan :) sagol dusundugun icin canim

canım bence olabılıyosa normal yap, dıkıs de olsa kı cogu normal dogumda oluyo zaten, anneler daha cabuk toparlanıyolar dıe bılıyorum. Karnının 7 kat kesılmesı var, bı de alt tarafında ınce bı derının kesılmesı var.

Canim ayni durumda sayiliriz kimsenin işini beğenmiyorum haliyle o bu derken yine coğunu ben yapmis oluyorum allah yardimcimiz olsun.

Yok canim bu sefer etmediler ama nisan gelmedigi icin acilma oldugunu sanmam dedi doktor. Gecen hafta yoktu acilma. Bol su ic ve yat dedi. Artik spora ara ver dedi bakalim.

anladım cnm, acılma yoksa gayet ıyı. Bol dınlenmeler o zaman sana :)
Doktor da benı zorlasa da ben de yatıp dınlensem artık, ıkı dakıka gezınmeden duramıyorum huyum kurusun :)

Geçen hafta düğünümüz vardi kinada 3 saat boyunca kolbastidan horona oynadim millet enerjime şaşirdi o yüzden azar azar bitiricem inşallah kendimi cok yormadan :) sagol dusundugun icin canim

heh he, sen kolbastı yapıyosan kendı evnını bırak annenın, esın dostun evını de temızlersın :)

Çok geçmiş olsun cnm ,buhar banyosu yapabilirsin,burun tıkanıklığına iyi geliyor.

maşallah canim benim de 34 arti 5 te iki gun once 2800 du bir hafta onde dedi kafasi icin 3 hafta onde dedi. benimkiler hep koca kafa:))

sankı kıyacaksın da bebege burda atıp tutuyosun sımdı :)
kocana da ıyı davran, anlattıgın kadarıyla sızlere cok deger verrıyo, kıymetlı bı ınsan :)
yok kız acıtcak kadar degıl azcık vurcam ama arkadasımın bebegınede yapmıstım annesıne hamıleyken cok cektırdı dıye ya neden bılmıyorum eşime karşı öfke doluyum adamın bısey yaptıgı yok ama hersey bana batıyo resmen

Erkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum
ben buyuk oglani 3.5 aylik kucugu 1.5 yaşında yaptirdim bunu bilmiyorum erken olunca da merasim yapmadik buyuyunce yaparuz dedik. buyuk 11 yasinda kaldi onun merasim. küçük 3 yasinda belki bu oglanla onun merasimi bir yaparim.

dogru dıyon kız cocugu bıde erkekten daha cabuk enfeksıyona acıklar bakalım bende kız cocugu bezlemekten korkuyorum nasıl yapcam erkekler kolaydıda

yok canım kasıntı olmuyor bende, doktoruna ozellıkle soyle onu.
B

bende de basladı biraz kasıntı

İyi haberlerini bekliyoruz canım
Kizlar geldik simdi bebis daha donmemis kont edecegiz dedi donmezse eger sezeryan olucaksin dedi ; (( amaan amaan kasinti icinde fitil ve krem verdi kask agrisinada normal sen zayiftin iskelet sistemin kg ya adapte olmaya calisiyor dedi kendini yorma felan dedi bebegimizde 45.2 boyu kg suda 2100 cikti gayet normal dedi ne kg lu ne zayif gayet normal.dedi de bu niye donmedi beni delirtti yaa sezeryan istemiyordum ama ha gisi saglikliysa tabi o ayri ; ( amaan aman

Güle gel kullanın, sağlıkla gezmeler gidin

kac yasında bu kadın allah askına, daha ergen falan heralde, keyfı olarak 32 de cocuk mu dogurulur...[/QUOTE]
27-28 Yaşında vardır heralde. Ben de ona inanamadım ya. Doğurduğu zamanı bilmeyen bir şuursuz olması daha mantıklı geldi:)

Madem doğumdan sonra sadece 8 hafta izin hakkın var. Doğum öncesi 8 haftalık hakkını da tamamen kullanman gerekiyor. Kullanma şansın yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…