2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canm çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatrsın enfeksiyonu..Oğluşun da maşallah son kontrolünden daha iyi kilosu boyu beslenmene dikkat etmen işe yaramış..Canım daha zaman var çoğu bebek 36-37 de bile dönebiliyor,takma onu kafana ...dönmezse de sezeryan olursun kısmet artık bebeğini sağlıkla kucağına al da önemli olan o.

Eynen oyle cnm hayirlisi neyse o evet baya dikkat ettim proteinle beslenyorumya kendim sadece 500 gr almisim o knuda sknti yokta ya mevlam saglik versin yinede napalim

canım benim salı günü başlayan karında sertleşme ve ağrı ile beraber belimin sağ tarafı kalçaya doğru felaket bir ağrı başladı zar zor yürümeye başladım böyle olan varmı acaba

Benim makinamda da bebek ayari yok
Elde yikama ayari var 30 derecede yikiyor
Ben onu kullandim bebişin kiyafetleri icin

Arkadaslar bebege bez alirken primadan baska marka tercih eden oldu mu?
Ben daha karar veremedim de

bugun kultur verecegim dun tatildi ama çok rahatsiz ediyor baski yapiyor cok gidiyorum wc ye. daha 2 hafta once yattim enfeksiyon nedeniyle( o zaman antibiyotik kullandim.
Bende pazartesi günkü kontrolümde kasık ağrısı şikayetimi söyledim idrar verdim enfeksiyon çıktı cafeks diye antibiyotik verdi. sabah akşam içiyorum bu aksam bitiyor. tabi korkudan ardından bol su içiyorum.. Bu sıralar enfeksiyon tehlikesi var dedi doktor. hem havalar soğuk hemde doğum yaklaştıkça olurmuş. allahtan bugün akşam içip bitiriyorum çok korktum içerken doktor rahat ol bebeğe zararı yok dedi. inşallah seninki de geçer cnm..
Bu arada messenger den yazdım az önce sana :)

yok be canım sadece örgü değil bu donemde o kadar ıhtıyacım varkı
kız valla ben hıc anneme ıhtıyac duymadım, hamılelıgım boyunca kı onceden de oyledır, hep evıme gırerım cıkmam. Gezmeyı zıyaretı sevmem. Ama dersen kı doğum sonrası donem, işte o zaman annemın yanmda olmasını ben de ıstıyorum. Ikı ablam da yanımda olacaklar sagolsun, kv de arada ugrar.
Ama senn de bı ablan var canım, braz becerıksız demıstın snrm :) ama yıne de manevı destek olur sana.

Son düzenleme:

kız günah günah, adam naptı da sana öfkelisin :) Her dedıgını yapıyo daha napsın.

masallah efeye o zaman :)
gecmıs olsun, kasıntı da ıns bı an once gecer, cok ıgrenc bısey sureklı kasınmak
canım bebek donsun dıe KEVOK arkadas bı kac egzersız onermıstı. Bu ıletıyı gorunce bıdaha paylasır ınsallah. Yap bakalım sen de, belkı yaramaz efe kerem doner :)

Maşallah bebise canını sıkma döner belki sezeryan bile olsan sağlıklı olmanız önemli strese sokma kendini

Cok guzeller cnm ya onlri koklayp duruyrm aciyrm bkyrm minnack kizm doldrck ins icini sabrszlniyrm kizimi gormk icin

aynen ya dun alısverıs yaptık kv ıle, aksam esıme kıyafetlerı gosterdım, mınık mınık hepsı, benm esım basketbolcu ellerı buyuk, bebısın kıyafetler esımın elınden kucuk gozuktu :)

bence her türlü bir gariplik var yanlış lıkmı diyelim acaba
Ay ben geçen hafta 1,5 Yaşında bebeği olan biriyle tanıştım, benim ofise toplantıya geldi. Çok sevimli bir kızcağız. Hamileyim diye bana sorular sordu falan, klasik " ne kadar kaldı, sezeryan değil mi ?" Dedi. "Yok normal kısmetse" dedim inanamadı. " ben çok korkuyordum, sezeryan oldum bir de burcu akrep, yükselen Burcu balık olsun istiyordum o Yüzden tarih ve saati ona göre ayarladım sezeryan oldum" dedi. ( bu arada sonraki muhabbetlerde burçlardan anlamadığı da belli oldu boşuna kasmış ) Ben şaşkınlıkla " iyi denk gelmiş kaçıncı haftada aldılar" dedim, ne dese beğenirsin 32 ben yanlış duydum zannettim, doğru duymuştum. Zaten çok sabırsızlandığını, eh Burç konusunda da kararlı olunca doktorun aldığını söyledi. Ben hala yanlış hafta söyledi zannediyorum ama şaka gibi, karşımda bir anne herhalde doğurduğu zamanı biliyordur. Hayır kendi deli, onun aklına uyan doktora ne demeli? [/QUOTE]
o neymiş ya amma şuursuz bir kadınmış gariplik ötesi cehaletin tavan yaptığı bir anne allahım sen çocukları öyle insanlardan koru demekten başka ne gelir elimizden bence o kadın böyle konuşunca sıradışı olduğunu düşünmüş ve yansıtmaya çalışmış galiba

Benim makinamda da bebek ayari yok
Elde yikama ayari var 30 derecede yikiyor
Ben onu kullandim bebişin kiyafetleri icin

bende o da yok. Ama uygun bı program bulucam, daha 2013 de son modelınden aldım 1800 tl ye bebek programı olmaması eksıklıklıs, sımdı fark ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…