Cok guzeller cnm ya onlri koklayp duruyrm aciyrm bkyrm minnack kizm doldrck ins icini sabrszlniyrm kizimi gormk icinayy annesı ne guzel miniş miniş de katlamıssın :)
Madem doğumdan sonra sadece 8 hafta izin hakkın var. Doğum öncesi 8 haftalık hakkını da tamamen kullanman gerekiyor. Kullanma şansın yok mu?
Canım 31+6 da mı yoksa 32+6 da mı aldın raporu?Günaydın bayanlar nasılsınız? Ben bugün 32 hafta çalışamaz raporumu aldım. Oğluş 1900 gr 42,5 cm olmuş, baş geliş ve herşeyi iyi durumda bakalım hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah
Maşallah bebeğinekızlar doktordan geldik . Oğlumuz dönmüş :)
34. hafta 2,5 kilo 48 cm boyumuz olmuş 2 hafta önden gidiyor dedi doktor
nst ye girdim oda normal dedi .doğana kadar 3,5 olacak gibi dedi
Canm çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatrsın enfeksiyonu..Oğluşun da maşallah son kontrolünden daha iyi kilosu boyu beslenmene dikkat etmen işe yaramış..Canım daha zaman var çoğu bebek 36-37 de bile dönebiliyor,takma onu kafana ...dönmezse de sezeryan olursun kısmet artık bebeğini sağlıkla kucağına al da önemli olan o.Kizlar geldik simdi bebis daha donmemis kont edecegiz dedi donmezse eger sezeryan olucaksin dedi ; (( amaan amaan kasinti icinde fitil ve krem verdi kask agrisinada normal sen zayiftin iskelet sistemin kg ya adapte olmaya calisiyor dedi kendini yorma felan dedi bebegimizde 45.2 boyu kg suda 2100 cikti gayet normal dedi ne kg lu ne zayif gayet normal.dedi de bu niye donmedi beni delirtti yaa sezeryan istemiyordum ama ha gisi saglikliysa tabi o ayri ; ( amaan aman
Eynen oyle cnm hayirlisi neyse o evet baya dikkat ettim proteinle beslenyorumya kendim sadece 500 gr almisim o knuda sknti yokta ya mevlam saglik versin yinede napalimCanm çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatrsın enfeksiyonu..Oğluşun da maşallah son kontrolünden daha iyi kilosu boyu beslenmene dikkat etmen işe yaramış..Canım daha zaman var çoğu bebek 36-37 de bile dönebiliyor,takma onu kafana ...dönmezse de sezeryan olursun kısmet artık bebeğini sağlıkla kucağına al da önemli olan o.
canım benim salı günü başlayan karında sertleşme ve ağrı ile beraber belimin sağ tarafı kalçaya doğru felaket bir ağrı başladı zar zor yürümeye başladım böyle olan varmı acababende çok değişik sancılar olmaya başladı artık. canım o kadar acıyor ki. sadece 1 saniye sürüyor . sanki bıçakla kesiyolar mı desem elektrik mi veriyolar desem.. bağırsam ağzımı açana kadar geçiyor.. ama günde en fazla 1-2 oluyor. özellikle sabahları beni o acı uyandırıyor ama..
Bende pazartesi günkü kontrolümde kasık ağrısı şikayetimi söyledim idrar verdim enfeksiyon çıktı cafeks diye antibiyotik verdi. sabah akşam içiyorum bu aksam bitiyor. tabi korkudan ardından bol su içiyorum.. Bu sıralar enfeksiyon tehlikesi var dedi doktor. hem havalar soğuk hemde doğum yaklaştıkça olurmuş. allahtan bugün akşam içip bitiriyorum çok korktum içerken doktor rahat ol bebeğe zararı yok dedi. inşallah seninki de geçer cnm..bugun kultur verecegim dun tatildi ama çok rahatsiz ediyor baski yapiyor cok gidiyorum wc ye. daha 2 hafta once yattim enfeksiyon nedeniyle( o zaman antibiyotik kullandim.
kız valla ben hıc anneme ıhtıyac duymadım, hamılelıgım boyunca kı onceden de oyledır, hep evıme gırerım cıkmam. Gezmeyı zıyaretı sevmem. Ama dersen kı doğum sonrası donem, işte o zaman annemın yanmda olmasını ben de ıstıyorum. Ikı ablam da yanımda olacaklar sagolsun, kv de arada ugrar.yok be canım sadece örgü değil bu donemde o kadar ıhtıyacım varkı
yok kız acıtcak kadar degıl azcık vurcam amaarkadasımın bebegınede yapmıstım annesıne hamıleyken cok cektırdı dıye ya neden bılmıyorum eşime karşı öfke doluyum adamın bısey yaptıgı yok ama hersey bana batıyo resmen
yok cnm kilo olarak hep öndeyizMaşallah bebeğine
Baştan beri mi 2 hafta önde? Yoksa yeni mi oldu?
Kizlar geldik simdi bebis daha donmemis kont edecegiz dedi donmezse eger sezeryan olucaksin dedi ; (( amaan amaan kasinti icinde fitil ve krem verdi kask agrisinada normal sen zayiftin iskelet sistemin kg ya adapte olmaya calisiyor dedi kendini yorma felan dedi bebegimizde 45.2 boyu kg suda 2100 cikti gayet normal dedi ne kg lu ne zayif gayet normal.dedi de bu niye donmedi beni delirtti yaa sezeryan istemiyordum ama ha gisi saglikliysa tabi o ayri ; ( amaan aman
Ben molfix aldim cnmtist: 43292472 .!.:Arkadaslar bebege bez alirken primadan baska marka tercih eden oldu mu?
Ben daha karar veremedim de
Maşallah bebiseKizlar geldik simdi bebis daha donmemis kont edecegiz dedi donmezse eger sezeryan olucaksin dedi ; (( amaan amaan kasinti icinde fitil ve krem verdi kask agrisinada normal sen zayiftin iskelet sistemin kg ya adapte olmaya calisiyor dedi kendini yorma felan dedi bebegimizde 45.2 boyu kg suda 2100 cikti gayet normal dedi ne kg lu ne zayif gayet normal.dedi de bu niye donmedi beni delirtti yaa sezeryan istemiyordum ama ha gisi saglikliysa tabi o ayri ; ( amaan aman
27-28 Yaşında vardır heralde. Ben de ona inanamadım ya. Doğurduğu zamanı bilmeyen bir şuursuz olması daha mantıklı geldi:)
Cok guzeller cnm ya onlri koklayp duruyrm aciyrm bkyrm minnack kizm doldrck ins icini sabrszlniyrm kizimi gormk icin
Ay ben geçen hafta 1,5 Yaşında bebeği olan biriyle tanıştım, benim ofise toplantıya geldi. Çok sevimli bir kızcağız. Hamileyim diye bana sorular sordu falan, klasik " ne kadar kaldı, sezeryan değil mi ?" Dedi. "Yok normal kısmetse" dedim inanamadı. " ben çok korkuyordum, sezeryan oldum bir de burcu akrep, yükselen Burcu balık olsun istiyordum o Yüzden tarih ve saati ona göre ayarladım sezeryan oldum" dedi. ( bu arada sonraki muhabbetlerde burçlardan anlamadığı da belli oldu boşuna kasmış
bence her türlü bir gariplik var yanlış lıkmı diyelim acaba
Benim makinamda da bebek ayari yok
Elde yikama ayari var 30 derecede yikiyor
Ben onu kullandim bebişin kiyafetleri icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?