Ay o kadar çok kaka konusu okudum ki Hira Coşar' da kokusuyla ünlü bir yeğen, Kızlardan birinin kızı v.s. Zannettim. Unutmuşum da kadının adınıhehe ben zaten yazdım hira çosar kokusu alıyorum diyeee
Ben huggies aldım canım bakalım umarım memnun kalırızArkadaslar bebege bez alirken primadan baska marka tercih eden oldu mu?
Ben daha karar veremedim de
yürüyünce ve ayakta kalınca olunca sertleşme. hemen oturma gereği duyuyorum. bugünde sancım uyandırmadı beni çok şükürcanım benim salı günü başlayan karında sertleşme ve ağrı ile beraber belimin sağ tarafı kalçaya doğru felaket bir ağrı başladı zar zor yürümeye başladım böyle olan varmı acaba
arada yokluyor sanırsam boşver güler eğlenirizhastalıklı ınsan ya, yıne mı dadandı buraya :)
eşim kıyamam diyor yenidoğduğunda..sanırım yaşını beklicezErkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum
eczaneden al canım, gecelerı cok rahat edersın.
Sağolun kuzucuklarım, bi zararı yoksa denerim. Şu linki takip ediyor musunuz, hasta hasta tutamadım yine gözyaşlarımı, kendi haftanızı okuyabilirsiniz siz de:Çok geçmiş olsun cnm ,buhar banyosu yapabilirsin,burun tıkanıklığına iyi geliyor.
umarım öyledir ama pek inandırıcı değil yinede :)ıns senn dedıgın gıbıdır de bız kotu nıyetlı olalım :) bızleylam355 ile brz fazla suphecıyız snrm :)
walla bana da oyle geldı :)umarım öyledir ama pek inandırıcı değil yinede :)
bnmkinde de bebek ayarı yok cnmcım ama elde yıkama var, oluyorsa madem onu kullaniyim. yünlü ayarını düşünebilirsin belki sen ha?bende o da yok. Ama uygun bı program bulucam, daha 2013 de son modelınden aldım 1800 tl ye bebek programı olmaması eksıklıklıs, sımdı fark ettım
yok canım benım ablamdan hayır yok ıstanbula döndu becerıksızlıgı bıraktım yerımden kalkamazken iş beklıyodu benden kavga edıyodu bızım ablamla aramızdaki ilişki kedi kopek ilişkisi resmenkız valla ben hıc anneme ıhtıyac duymadım, hamılelıgım boyunca kı onceden de oyledır, hep evıme gırerım cıkmam. Gezmeyı zıyaretı sevmem. Ama dersen kı doğum sonrası donem, işte o zaman annemın yanmda olmasını ben de ıstıyorum. Ikı ablam da yanımda olacaklar sagolsun, kv de arada ugrar.
Ama senn de bı ablan var canım, braz becerıksız demıstın snrm :) ama yıne de manevı destek olur sana.
Sağolun kuzucuklarım, bi zararı yoksa denerim. Şu linki takip ediyor musunuz, hasta hasta tutamadım yine gözyaşlarımı, kendi haftanızı okuyabilirsiniz siz de:
http://kadin.mynet.com/gebelik-aile...eki-minigin-hafta-hafta-gelisimi.html?start=9
valla hakim olamıyorum kendıme bu ara benım ak dedıgıme kara dese batıyo şunu yap dedıgımde anında kalkmazsa sınırlenıyorum ınsallah dogumdan sonra gecer bu durumkız günah günah, adam naptı da sana öfkelisin :) Her dedıgını yapıyo daha napsın.
bende oyle yapayım dıyorum ama temız olur mu kı, tambur hızlı hızlı donmuyo bıle, dur eve gıdeyım de kullanma kılavuzunu ıyıce okuyayım Belkı "bebek kıyafetlerı için ......... programı uygundur" falan yazıyodur. Ben normalde standart 1-2 programı kullanıyorum o kadar.bnmkinde de bebek ayarı yok cnmcım ama elde yıkama var, oluyorsa madem onu kullaniyim. yünlü ayarını düşünebilirsin belki sen ha?
yok canım benım ablamdan hayır yok ıstanbula döndu becerıksızlıgı bıraktım yerımden kalkamazken iş beklıyodu benden kavga edıyodu bızım ablamla aramızdaki ilişki kedi kopek ilişkisi resmen
ay yok bulundukları yer en güvenli yer, takılsın bnmki dahauzaktan uzaktan konuşmasalar da gelsinler artık minikler :)
bak bakalım, olmalı ona uygun bişey mutlaka.bende oyle yapayım dıyorum ama temız olur mu kı, tambur hızlı hızlı donmuyo bıle, dur eve gıdeyım de kullanma kılavuzunu ıyıce okuyayım Belkı "bebek kıyafetlerı için ......... programı uygundur" falan yazıyodur. Ben normalde standart 1-2 programı kullanıyorum o kadar.
valla hakim olamıyorum kendıme bu ara benım ak dedıgıme kara dese batıyo şunu yap dedıgımde anında kalkmazsa sınırlenıyorum ınsallah dogumdan sonra gecer bu durum
ay yok bulundukları yer en güvenli yer, takılsın bnmki daha
bak bakalım, olmalı ona uygun bişey mutlaka.
Ay canım gelsinler gelsinler de zamaninda gelsinleruzaktan uzaktan konuşmasalar da gelsinler artık minikler :)
Tabi saglikli olsunda gerisi sorun degil de insan istemesede neden acaba diyorMaşallah bebisecanını sıkma döner belki sezeryan bile olsan sağlıklı olmanız önemli strese sokma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?