2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hehe ben zaten yazdım hira çosar kokusu alıyorum diyeee
Ay o kadar çok kaka konusu okudum ki Hira Coşar' da kokusuyla ünlü bir yeğen, Kızlardan birinin kızı v.s. Zannettim. Unutmuşum da kadının adını [/QUOTE]
çok tatlısın ya çok güldürdün beni

canım benim salı günü başlayan karında sertleşme ve ağrı ile beraber belimin sağ tarafı kalçaya doğru felaket bir ağrı başladı zar zor yürümeye başladım böyle olan varmı acaba
yürüyünce ve ayakta kalınca olunca sertleşme. hemen oturma gereği duyuyorum. bugünde sancım uyandırmadı beni çok şükür

bende o da yok. Ama uygun bı program bulucam, daha 2013 de son modelınden aldım 1800 tl ye bebek programı olmaması eksıklıklıs, sımdı fark ettım
bnmkinde de bebek ayarı yok cnmcım ama elde yıkama var, oluyorsa madem onu kullaniyim. yünlü ayarını düşünebilirsin belki sen ha?

yok canım benım ablamdan hayır yok ıstanbula döndu becerıksızlıgı bıraktım yerımden kalkamazken iş beklıyodu benden kavga edıyodu bızım ablamla aramızdaki ilişki kedi kopek ilişkisi resmen

bnmkinde de bebek ayarı yok cnmcım ama elde yıkama var, oluyorsa madem onu kullaniyim. yünlü ayarını düşünebilirsin belki sen ha?
bende oyle yapayım dıyorum ama temız olur mu kı, tambur hızlı hızlı donmuyo bıle, dur eve gıdeyım de kullanma kılavuzunu ıyıce okuyayım Belkı "bebek kıyafetlerı için ......... programı uygundur" falan yazıyodur. Ben normalde standart 1-2 programı kullanıyorum o kadar.

yok canım benım ablamdan hayır yok ıstanbula döndu becerıksızlıgı bıraktım yerımden kalkamazken iş beklıyodu benden kavga edıyodu bızım ablamla aramızdaki ilişki kedi kopek ilişkisi resmen

he he :) aman ozaman uzak olsun daha ıyı, kafanı rahatsız etmesın barı.

uzaktan uzaktan konuşmasalar da gelsinler artık minikler :)
ay yok bulundukları yer en güvenli yer, takılsın bnmki daha
bak bakalım, olmalı ona uygun bişey mutlaka.

valla hakim olamıyorum kendıme bu ara benım ak dedıgıme kara dese batıyo şunu yap dedıgımde anında kalkmazsa sınırlenıyorum ınsallah dogumdan sonra gecer bu durum

gecer ınsallah canım. Bu arada hangımızın esı hemen kalkıyo kı sennkı de kalksın kız. Herseyı mukemmel ve hemen yapmasını bekleme, bız mukemmel degılız kı onlar da olsunlar, bazı seylerı gormezden gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…