aynen canım Allaha yakın bana uzakhe he :) aman ozaman uzak olsun daha ıyı, kafanı rahatsız etmesın barı.
ah bı gelebılsem bu ara cok gergınım ya ondan yada hormonlardangecer ınsallah canım. Bu arada hangımızın esı hemen kalkıyo kı sennkı de kalksın kız. Herseyı mukemmel ve hemen yapmasını bekleme, bız mukemmel degılız kı onlar da olsunlar, bazı seylerı gormezden gel.
Aynen ya kipirfak hem durmuyor yerinde hemde dobmuyor sipam yaa dur bakalim doner insallah 37 ye kadar yoksa mecburi sezeryan olca saglikla gelsinde napalim sorma cnm ya oyle kasnti oluyor perisan etti beni aci cekyorum yamasallah efeye o zaman :)
gecmıs olsun, kasıntı da ıns bı an once gecer, cok ıgrenc bısey sureklı kasınmak
canım bebek donsun dıe @KEVOK arkadas bı kac egzersız onermıstı. Bu ıletıyı gorunce bıdaha paylasır ınsallah. Yap bakalım sen de, belkı yaramaz efe kerem doner :)
ozaman, zaman cabuk gecsın dıyelım :)Ay canım gelsinler gelsinler de zamaninda gelsinler
Canım 31+6 da mı yoksa 32+6 da mı aldın raporu?
ah bı gelebılsem bu ara cok gergınım ya ondan yada hormonlardan
bence de kalsın ya çıkmasın en güzel yerde zaten ekmek elden su gölden yaşıyorlar ama benim kızım hiç beklemek istemiyor gibi be meltem bakalım artık ne kadar tutabilicem içimde
bence de kalsın ya çıkmasın en güzel yerde zaten ekmek elden su gölden yaşıyorlar ama benim kızım hiç beklemek istemiyor gibi be meltem bakalım artık ne kadar tutabilicem içimde
bende oyle yapayım dıyorum ama temız olur mu kı, tambur hızlı hızlı donmuyo bıle, dur eve gıdeyım de kullanma kılavuzunu ıyıce okuyayım Belkı "bebek kıyafetlerı için ......... programı uygundur" falan yazıyodur. Ben normalde standart 1-2 programı kullanıyorum o kadar.
evet ya meltejm dün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım ayyy fenalık geldi bire onları ütüleme işi var hiç bana göre değilmiş sen de sıkılırsın kuzum anneni çağır bence yada kv gelsin asmak deli etti beni eldiven şapka önlük çorap hepsi minnak minnak ayyyy çok uzun sürdü bekleme meltemcim başla yoksa hayatta bitme arkadaşımay evet, nil bebiş çok hevesli erkenden bu tarafa gelmeye, bi 4-5 hafta daha kalsın da oyle gelsın en azından :)
27-28 Yaşında vardır heralde. Ben de ona inanamadım ya. Doğurduğu zamanı bilmeyen bir şuursuz olması daha mantıklı geldi:)[/QUOTE]kac yasında bu kadın allah askına, daha ergen falan heralde, keyfı olarak 32 de cocuk mu dogurulur...
bu haftalarda hepımız aynı gıbıkafa ölçümü 2 hafta önde dedi cnm
Canim farketmezki bebek ya da narin yıkama yoksa herhangi bir kısa programa getir ayarı manuelden dereceyi 30 deviri de 800 fln yap istersen o şekilde 40 dk lık bir programda yikayabilirsin
geçmiş olsun canım geçer inşbugun kultur verecegim dun tatildi ama çok rahatsiz ediyor baski yapiyor cok gidiyorum wc ye. daha 2 hafta once yattim enfeksiyon nedeniyle( o zaman antibiyotik kullandim.
evet ya meltejm dün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım ayyy fenalık geldi bire onları ütüleme işi var hiç bana göre değilmiş sen de sıkılırsın kuzum anneni çağır bence yada kv gelsin asmak deli etti beni eldiven şapka önlük çorap hepsi minnak minnak ayyyy çok uzun sürdü bekleme meltemcim başla yoksa hayatta bitme arkadaşım
ben de dedıgını dusunuyorum canım, uygun bısey bulamazsam sıcaklıgı 30', devrı de 600 e getırır, kısa zamanlı bı program bulur yıkarım.
meltemcivil canım bebek programı yoksa 30 yada 40 derece yıkama programın getir sonra ön yıkamayyı ayarla en soında çift durulama yaptır ben yıkama bitince çift durulamaya ayarlamıştım ama içime sinmediği için 3. durulamayı da yaptırdım ve 30 derece de yıkadım bazı kıyafetleri çekti haberin olsun meltemcim
Bende öyle yaptım canım gerçi bende bebek de varmış 2 buçuk yıl sonra dün makineye çamaşır atarken farkettim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?