2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ah bı gelebılsem bu ara cok gergınım ya ondan yada hormonlardan

Aynen ya kipirfak hem durmuyor yerinde hemde dobmuyor sipam yaa dur bakalim doner insallah 37 ye kadar yoksa mecburi sezeryan olca saglikla gelsinde napalim sorma cnm ya oyle kasnti oluyor perisan etti beni aci cekyorum ya

bence de kalsın ya çıkmasın en güzel yerde zaten ekmek elden su gölden yaşıyorlar ama benim kızım hiç beklemek istemiyor gibi be meltem bakalım artık ne kadar tutabilicem içimde

ay evet, nil bebiş çok hevesli erkenden bu tarafa gelmeye, bi 4-5 hafta daha kalsın da oyle gelsın en azından :)

Canim farketmezki bebek ya da narin yıkama yoksa herhangi bir kısa programa getir ayarı manuelden dereceyi 30 deviri de 800 fln yap istersen o şekilde 40 dk lık bir programda yikayabilirsin

ay evet, nil bebiş çok hevesli erkenden bu tarafa gelmeye, bi 4-5 hafta daha kalsın da oyle gelsın en azından :)
evet ya meltejm dün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım ayyy fenalık geldi bire onları ütüleme işi var hiç bana göre değilmiş sen de sıkılırsın kuzum anneni çağır bence yada kv gelsin asmak deli etti beni eldiven şapka önlük çorap hepsi minnak minnak ayyyy çok uzun sürdü bekleme meltemcim başla yoksa hayatta bitme arkadaşım

meltemcivil canım bebek programı yoksa 30 yada 40 derece yıkama programın getir sonra ön yıkamayyı ayarla en soında çift durulama yaptır ben yıkama bitince çift durulamaya ayarlamıştım ama içime sinmediği için 3. durulamayı da yaptırdım ve 30 derece de yıkadım bazı kıyafetleri çekti haberin olsun meltemcim

kac yasında bu kadın allah askına, daha ergen falan heralde, keyfı olarak 32 de cocuk mu dogurulur...
27-28 Yaşında vardır heralde. Ben de ona inanamadım ya. Doğurduğu zamanı bilmeyen bir şuursuz olması daha mantıklı geldi:)[/QUOTE]
öyle demeyin kızlar yaa ilk gebelikte çoğu kadın bilmiyor hafta hesabını bende hastanede randevu beklerken karşılaşmıştım biriyle hesaplamasını bilmiyor üstelikte sgk da çalışan 657 e tabi bir memurdu kendini hala en son doktora gittiği zamana göre hesaplıyodu satını söyleyince şaşırmıştım sonra anlaşılmıştı durum yani doğurcağı zaman gelmiş olsa farketmicek olabiliyor böyle şeyler çok görmemek lazım..

kızlar park besık aldım
ıcıne yatak bakıyorum ortopedıkmı aldınız yatakları
pamukmu
vıskonmu
yunmu *

Canim farketmezki bebek ya da narin yıkama yoksa herhangi bir kısa programa getir ayarı manuelden dereceyi 30 deviri de 800 fln yap istersen o şekilde 40 dk lık bir programda yikayabilirsin

ben de dedıgını dusunuyorum canım, uygun bısey bulamazsam sıcaklıgı 30', devrı de 600 e getırır, kısa zamanlı bı program bulur yıkarım.

:) yok kız ben makınaya atıcam, esımle bareber asarız, ertesı gun de abla gelır, toplar utuler. Ben gercekten cok sıkılıyorum utu olayından, bazen hafta ıcı esıme pantolon gerekıyo, ona bıle erınıyorum valla utulemeye.
LEylacım 4 çöp posetı, yıka utule nasıl bıtecek? Ilkın yenıdoganları yaptırayım da kalanlar yavas yavas artık.

ayyy deme leyloşşş 30 derecede nasıl cekıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…