tatlım ben kraftın calipso modelini almıştım 70-120 ölçüleri iki katlı ilk katı 9 aya kadar kullanılıabilir üst katı için yine kraftın yataşa yaptırdığı pamuk yatağı var onu aldım ..zaten üst katına ortapedik olmuyor çünkü ağır geliyor alt katına alacam daha sonra ortapedik yatak..visco önermiyorlar kesinliklekızlar park besık aldım
ıcıne yatak bakıyorum ortopedıkmı aldınız yatakları
pamukmu
vıskonmu
yunmu *
prima al canım en iyisi ..genelde onu öneriyorlarArkadaslar bebege bez alirken primadan baska marka tercih eden oldu mu?
Ben daha karar veremedim de
heh he :) ozaman bende de vardır ya, ben kılavuzunu ıyıce bı okuyayım.
kızlar park besık aldım
pamukmu
vıskonmu
yunmu *
benim de aynı canım kalçamda fıtık var gibi ağrıyor sertleşme çok oluyorcanım benim salı günü başlayan karında sertleşme ve ağrı ile beraber belimin sağ tarafı kalçaya doğru felaket bir ağrı başladı zar zor yürümeye başladım böyle olan varmı acaba
benim de hemen hemen iki hafta önde kafa ölçümü ama normal dedi yapısal olabilir dedi..sana ne dedi doktorunkafa ölçümü 2 hafta önde dedi cnm
hiç istemedim ki çıkarmayısen de mı @nicki nick ve @nilbebekveannesi gibi içinden çıkarmamaya karar verdın :)
evet ya meltejm dün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım ayyy fenalık geldi bire onları ütüleme işi var hiç bana göre değilmiş sen de sıkılırsın kuzum anneni çağır bence yada kv gelsin asmak deli etti beni eldiven şapka önlük çorap hepsi minnak minnak ayyyy çok uzun sürdü bekleme meltemcim başla yoksa hayatta bitme arkadaşım
teşekkürler canım faydalı bir paylaşımKızlar eksik listesini güncelledim faydası olur sizlerede hemen paylşıyorum ..
Doğuma hazırlık
Bebek kıyafetleri:
-2-3 takım yeni doğan seti
-Alttan çıtçıtlı body (0-3 ay)
-Bodylere uygun patikli pantolon
-Tulum
-Şapka
-Yelek (2-3 adet yeterli olacaktır)
-Çorap
-Patik (2-3 adet yeterli olacaktır)
-Mevsim kışa denk geliyorsa 1 adet kalın tulum, mont gibi olanlardan
-Mevsim kışsa bere
-Ağız bezi (fazla fazla)
Mama önlüğü
-Omuz bezi
-Banyo sonrası için havlular
-Değişik ebat ve kalınlıkta battaniye/örtü
Bebek bakım ürünleri:
-Şampuan Sebamed
-Vücut kremi-Losyonu Sabunu Sebamed
-Tarak
-Burun aspiratörü
-Tırnak makası Bebedor marka
-Küvet Kova-tas
-Küvet filesi
-Banyo süngeri
-Pişik kremi bepanthol
-Yeni doğan bezi
-Yenidoğan ıslak mendil Baby Me -Chıco
-Emzik Phılıps Avent (Emzik Kordonu)
-Biberon Phılıps avent Naturel - Dr.browns
-Biberon temizleme fırçası
-Bebek çantası
-Ateş ölçer
-Alt değiştirme örtüsü
-Bebek telsizi
-Puset Ana kucağı
Bir de acil olmayan, 2-3 aylık olduklarında kullanacaklar
-Pusete oyuncak
-2-3 tane renkli ve yumuşak oyuncak
-Diş kaşıma oyuncakları
-Kanguru
Anne için:
-Göğüs pompası
-Göğüs pedi lansinoh
-Günlük ve normal ped
Göğüs ucu kremi lansinoh
-Lohusa Kulodu
-Günlük ve normal ped
-Göğüs ucu kremi lansinoh
Canım ben normal kar yola tipi beşik aldım içinde yatağı vardı ama annemin içine sinmedi üstüne yunden bir kat yaptı sağlıklı diye yorganı da hem hazır aldım hem yün yaptı annemkızlar park besık aldım
pamukmu
vıskonmu
yunmu *
Kesinlikklee canım çok doğru söyledim.d.danladım cnm, ne bıleyım ya, millet türlü türlü adet cıkarmıs. Kahrolsun kapıtalızm :))
Ediyorum canım bakalim haklisin ama insan üzülüyo işteisyan etme canım allahın gucune gıder, bebısın saglıklı nıhayetınde, bolca dua et.
İnsanın en yakın akrabaları öyle güzel moral bozuyolar ki sanki benim suçum erken gelmek istemesiInsallah gunun de gelir canim bir ablam gecen hafta dogjm yapti 35. Haftada suyu gelmis aniden bebegi hic kuveze girmedi sukur aklina hicvkotuyu getirme
Kimseye aldırma canım bebeklerimizi bizden daha fazla kimse düşünemez herkesin cevabını ver içine atmaİnsanın en yakın akrabaları öyle güzel moral bozuyolar ki sanki benim suçum erken gelmek istemesi
Cevabın ıcın tesekur ederımtatlım ben kraftın calipso modelini almıştım 70-120 ölçüleri iki katlı ilk katı 9 aya kadar kullanılıabilir üst katı için yine kraftın yataşa yaptırdığı pamuk yatağı var onu aldım ..zaten üst katına ortapedik olmuyor çünkü ağır geliyor alt katına alacam daha sonra ortapedik yatak..visco önermiyorlar kesinlikle
pamuk yatagı bebek gelişimi için onermıyorlar ıcıne dogru yer edıyor dıyeBen pamuk aldım canım
yun ıcınde onerılmıyor cokme yaptıgı ıcınCanım ben normal kar yola tipi beşik aldım içinde yatağı vardı ama annemin içine sinmedi üstüne yunden bir kat yaptı sağlıklı diye yorganı da hem hazır aldım hem yün yaptı annem
Pamuklu programı yok mu canım sentetik ve pamuklu olmasi lazim...heh he :) ozaman bende de vardır ya, ben kılavuzunu ıyıce bı okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?