2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar park besık aldım
ıcıne yatak bakıyorum ortopedıkmı aldınız yatakları
pamukmu
vıskonmu
yunmu *
Ah canım park yatağın en sıkıntılı kısmı içıne yatak seçimi ben pamuk aldım ama pamuk tavsiye etmeyenler de var viskon tavsiye etmeyenler de vs.vs.ama yapacak başka birşey yok yatağın alt kısmına gecene kadar idare etcez artık sonra ortapedik yatak alırız.

Kızlar merhaba. Bebeklerınız hayırlı olsun. Çin takvımı hakkında düşüncelerınız nedır. Tutan varmı acaba. Kafam karıstı çok kişi tutuyor dıyor

C
canım daha döner ya benim doktor bu işi konuşmak boş dedi. Sezeryan için gün verilmiş kadın normsl doğurmuş :) hayırlısı neyse o olur inşaallah. Bu işin garantisi yok

Canım strese sokma kendini daha vakit var döner efe kerem. Önemli olan sağlıklı olması.

Erkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum

Canım ben çok geciktirmeden yaptırmayı düşünüyorum ama ne zaman yaptırmak daha uygun onu bilmiyorum daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…