Ah canım park yatağın en sıkıntılı kısmı içıne yatak seçimi ben pamuk aldım ama pamuk tavsiye etmeyenler de var viskon tavsiye etmeyenler de vs.vs.ama yapacak başka birşey yok yatağın alt kısmına gecene kadar idare etcez artık sonra ortapedik yatak alırız.kızlar park besık aldım
ıcıne yatak bakıyorum ortopedıkmı aldınız yatakları
pamukmu
vıskonmu
yunmu *
aa gozun aydın canım Allah saglık uzun omur versın kızınada sanadaKızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
Hehehe pek datlı bu ya walla kızlar için neler neler var elifim heleki o mevlüt kıyafetlerı offf...ay kızlar teyzem kızıma hedıye almıs bugun vıtrınde gorunce dayanamıs bıttım ben bunaaa
valla oyle gelinlik gıbı yapmıslar o patıkler elbıseler oy yerım onları bennHehehe pek datlı bu ya walla kızlar için neler neler var elifim heleki o mevlüt kıyafetlerı offf...
Kızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
Kızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
hayırlı ugurlu olsunKızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
Allah analı babalı büyütsün kaç haftalık siniz ?bebek kuvezE girdimi? sıra bize geliyor yavaş yavaşKızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
Sağol canım girmedihayırlı ugurlu olsun
saglıkla sıhatle buyutmek nasıp olsun
kuveze gırdınmı bebıs ?
Çok şekermiş canm ,güle güle giysin prensesinay kızlar teyzem kızıma hedıye almıs bugun vıtrınde gorunce dayanamıs bıttım ben bunaaa
Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı ömür nasip etsin canım.Kızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
cok saol canım amin ınsallah o şapkanın ıcınde kafasını hayal ettıkce ısırasım gelıoÇok şekermiş canm ,güle güle giysin prensesin
Benim yerime de ısır diycem ama kıyamamcok saol canım amin ınsallah o şapkanın ıcınde kafasını hayal ettıkce ısırasım gelıo
Akıntı yok bende gecmiş olsun Canım:)akintiyla ne ugrastum fazla olunca kasinti oldu bu sefer ... doktor fitil ve krem verdiede simdi rahatladim doktora.muhakak soyleyin akintiniz fazlami onuda kintrol edin olurmu ?
canım daha döner ya benim doktor bu işi konuşmak boş dedi. Sezeryan için gün verilmiş kadın normsl doğurmuş :) hayırlısı neyse o olur inşaallah. Bu işin garantisi yokKizlar geldik simdi bebis daha donmemis kont edecegiz dedi donmezse eger sezeryan olucaksin dedi ; (( amaan amaan kasinti icinde fitil ve krem verdi kask agrisinada normal sen zayiftin iskelet sistemin kg ya adapte olmaya calisiyor dedi kendini yorma felan dedi bebegimizde 45.2 boyu kg suda 2100 cikti gayet normal dedi ne kg lu ne zayif gayet normal.dedi de bu niye donmedi beni delirtti yaa sezeryan istemiyordum ama ha gisi saglikliysa tabi o ayri ; ( amaan aman
teşekkür ederim canım aman dikkat..ben öğrencilerden kaptım gribi..genelde hasta öğrenciler..sınıfıma mikroplarını bırakıp gidiyorlarordam kaptım
Kizlar geldik simdi bebis daha donmemis kont edecegiz dedi donmezse eger sezeryan olucaksin dedi ; (( amaan amaan kasinti icinde fitil ve krem verdi kask agrisinada normal sen zayiftin iskelet sistemin kg ya adapte olmaya calisiyor dedi kendini yorma felan dedi bebegimizde 45.2 boyu kg suda 2100 cikti gayet normal dedi ne kg lu ne zayif gayet normal.dedi de bu niye donmedi beni delirtti yaa sezeryan istemiyordum ama ha gisi saglikliysa tabi o ayri ; ( amaan aman
Erkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum
ay kızlar teyzem kızıma hedıye almıs bugun vıtrınde gorunce dayanamıs bıttım ben bunaaa
Bende tuttu canım :)Kızlar merhaba. Bebeklerınız hayırlı olsun. Çin takvımı hakkında düşüncelerınız nedır. Tutan varmı acaba. Kafam karıstı çok kişi tutuyor dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?