2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hay masallah benimde ayniydi kilosu sadece 2700 cikti 49 cm
Benimki icin kilo 2 haftabondeydi ?
Boy 1 hafta ?
Kafasi 2 afta ?
Sende iki hafta degince sasirdim da
Olcumler doktordan doktoa degisiyirmu acep ?
Benimde ıkı hafta onden gidiyor.kafasının buyuk olması normal dogumu etkiler dedi bana.sıze bırsey dedi mı

aynen ya dun alısverıs yaptık kv ıle, aksam esıme kıyafetlerı gosterdım, mınık mınık hepsı, benm esım basketbolcu ellerı buyuk, bebısın kıyafetler esımın elınden kucuk gozuktu :)
ben alis verisimi yaptktn snra ceyiz serer gibi koltuga serdm esim geldi gordu onlri cok duygulndi aglickti nerdyse lutfn kaldr bnlri cok kotu hissettm knfmi dedi serrkn bn hic ole duyglnmamstm esimi oyle gorunce cok duyglndm bnde gozlermz dolmustu ayy livam geldignde kimbilir nasil olcz ayy ruyAmda doktrumu goruyrm muayeneye gdiyrm bni muayene ediyr fkt apar topar son hastasi bnmisim muayene etti fkt bn kizimi goremedim o bakti ole 2 saniye kaldrdi cikti odadn gidyr pesine bagrdim defme hnm bana vermednz ultrasn goruntusunu diyrm yada bnmi almdm diyrm evet vermedim diyr sersemliyrm aracna atlyp gidiyr trafk vr ole pesndn kosuyorum defne hnm diye snra bni gel gidecegn yere goturym diyr tmm deyp bniyrm araca defne hnm bisey dicm size bn yarinda geleblirmym lutfen bn kizimi goremedm kimblir bidaha ne zmn cagrcksnz lutfn goreym kizimi diyrm agliyrm once irim kirim yapiyr agladgmi gornce gel yarn skistraum araya diyr ole uyandm telim caldi con uzuldm goremedgm icin kizimi

Canim benim yaa Kıyamam rüyada görünce insan hiç uyanmak istemiyor bende hala kızımı emzirirken gördüğüm rüyanın etkisindeyim inşallah az kaldı onları kucaklamamiza o zaman doya doya bakarız bebislerimize

Aminn dusunmemiz gereken şimdi iki evlat olacak. Bende merak içindeyim. Doğru davranmak istiyorum. Elimden geleni yapi cam. Henüz ilk oglum bir yaşında o da bir bebek hala emiyor. Doğru tekniklerle sallamak zorunda kalmazsınız. Uyku sorunu yaşamaması için harvey karp in mahallenin en mutlu uyuyan bebeğini almanızı öneririm. Bizim bebegimizle sıkıntı yasamamamiz bir tesadüf değildi. Bu kitaptaki yolu izledik ve başarılı olduk.

aynı canım sorun yok yapısal dedi
#sedef21 bugün doktora gittim. 32.haftadayim. Kafa büyük bizimkinin de. Bir hafta önden gidiyor. Herşey çatına bağlı dedi. İlk oglumunda böyle büyük gitmişti çatım müsait sorun olmadı dedim. Ok dedi.

tatlım benim sezeryanla olacak ..

Benimde ıkı hafta onden gidiyor.kafasının buyuk olması normal dogumu etkiler dedi bana.sıze bırsey dedi mı
benim de 3 hafta onde kafasi zaten mecbur sezaryen benim normal olsaydi sorun olurdu. dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…