amin canım cok sagol bu kadar kız şeyı alırken suprız yapıp erkek cıkarsa doktoru vururum sanırımİyi günlerde kullansın canım kızın. Çok güzel. :)
Benimde ıkı hafta onden gidiyor.kafasının buyuk olması normal dogumu etkiler dedi bana.sıze bırsey dedi mıHay masallah benimde ayniydi kilosu sadece 2700 cikti 49 cm
Benimki icin kilo 2 haftabondeydi ?
Boy 1 hafta ?
Kafasi 2 afta ?
Sende iki hafta degince sasirdim da
Olcumler doktordan doktoa degisiyirmu acep ?
gözün aydın canım maşallah ikinize deKızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
aynen ya dun alısverıs yaptık kv ıle, aksam esıme kıyafetlerı gosterdım, mınık mınık hepsı, benm esım basketbolcu ellerı buyuk, bebısın kıyafetler esımın elınden kucuk gozuktu :)
kızlar karnımda bugün sürekli sertleşmeler oluyor nedir bu..kasılma dedikleri bu mu
ağrım yok çok şükür ama çok sertleşiyorSertlesmeyle beraber karninin bütününe ağrı giriyorsa kasilmadir canım iki gündür çok sık yaşıyorum bende
canım hafıfte olsa sancı eşlik edıyosa kasılmadırkızlar karnımda bugün sürekli sertleşmeler oluyor nedir bu..kasılma dedikleri bu mu
ben alis verisimi yaptktn snra ceyiz serer gibi koltuga serdm esim geldi gordu onlri cok duygulndi aglickti nerdyse lutfn kaldr bnlri cok kotu hissettm knfmi dedi serrkn bn hic ole duyglnmamstm esimi oyle gorunce cok duyglndm bnde gozlermz dolmustu ayy livam geldignde kimbilir nasil olcz ayy ruyAmda doktrumu goruyrm muayeneye gdiyrm bni muayene ediyr fkt apar topar son hastasi bnmisim muayene etti fkt bn kizimi goremedim o bakti ole 2 saniye kaldrdi cikti odadn gidyr pesine bagrdim defme hnm bana vermednz ultrasn goruntusunu diyrm yada bnmi almdm diyrm evet vermedim diyr sersemliyrm aracna atlyp gidiyr trafk vr ole pesndn kosuyorum defne hnm diye snra bni gel gidecegn yere goturym diyr tmm deyp bniyrm araca defne hnm bisey dicm size bn yarinda geleblirmym lutfen bn kizimi goremedm kimblir bidaha ne zmn cagrcksnz lutfn goreym kizimi diyrm agliyrm once irim kirim yapiyr agladgmi gornce gel yarn skistraum araya diyr ole uyandm telim caldi con uzuldm goremedgm icin kizimi
benim de hemen hemen iki hafta önde kafa ölçümü ama normal dedi yapısal olabilir dedi..sana ne dedi doktorun
Aminn dusunmemiz gereken şimdi iki evlat olacak. Bende merak içindeyim. Doğru davranmak istiyorum. Elimden geleni yapi cam. Henüz ilk oglum bir yaşında o da bir bebek hala emiyor. Doğru tekniklerle sallamak zorunda kalmazsınız. Uyku sorunu yaşamaması için harvey karp in mahallenin en mutlu uyuyan bebeğini almanızı öneririm. Bizim bebegimizle sıkıntı yasamamamiz bir tesadüf değildi. Bu kitaptaki yolu izledik ve başarılı olduk.Ay uykusuz geceler olmadimi ozaman cok sanslisiniz kizimi hatirliyorum 3.5 / 4 aya kadar anca bi duzen saglayabilmistum uykusuz geceler gaz sancilari gurbetteydim ama yinede cok guzeldi o kis kokusu sahiplenme duygusu herseyi bastiriyodu gece bi yandan uyuyup bi yandan sallamaktan kas yapmistim artik:) simdi kizim 2 yasinda cok sukur duzene giriyo ya bi sekilde rabbim yardim ediyo ama 2 cocuklu halimi merak ediyorum hem sabir hem sevgi hem sakinlik 2 cocukta da dengeyi saglayabilmek Allah yardimcimiz olsun ins.
Benimde tuttu canımKızlar merhaba. Bebeklerınız hayırlı olsun. Çin takvımı hakkında düşüncelerınız nedır. Tutan varmı acaba. Kafam karıstı çok kişi tutuyor dıyor
#sedef21 bugün doktora gittim. 32.haftadayim. Kafa büyük bizimkinin de. Bir hafta önden gidiyor. Herşey çatına bağlı dedi. İlk oglumunda böyle büyük gitmişti çatım müsait sorun olmadı dedim. Ok dedi.aynı canım sorun yok yapısal dedi
Öyle yapmaya başladım canım insanın saygısızlığı zorluyolarKimseye aldırma canım bebeklerimizi bizden daha fazla kimse düşünemez herkesin cevabını ver içine atma
Bende tutmadı. Zaten inanmiyordum. Arkadaşlarim baktılar.Kızlar merhaba. Bebeklerınız hayırlı olsun. Çin takvımı hakkında düşüncelerınız nedır. Tutan varmı acaba. Kafam karıstı çok kişi tutuyor dıyor
tatlım benim sezeryanla olacak ..#sedef21 bugün doktora gittim. 32.haftadayim. Kafa büyük bizimkinin de. Bir hafta önden gidiyor. Herşey çatına bağlı dedi. İlk oglumunda böyle büyük gitmişti çatım müsait sorun olmadı dedim. Ok dedi.
benim de 3 hafta onde kafasi zaten mecbur sezaryen benim normal olsaydi sorun olurdu. dedi.Benimde ıkı hafta onden gidiyor.kafasının buyuk olması normal dogumu etkiler dedi bana.sıze bırsey dedi mı
kasilma olabilir biraz da o ara hafif kanin cekiliyor gibi olurkızlar karnımda bugün sürekli sertleşmeler oluyor nedir bu..kasılma dedikleri bu mu
O zaman hiç sıkıntı yok canım. Genetik oluyor. Bak kafası önden giden suan bir yaşındaki oğlum hiç sıkıntı yok yani :)tatlım benim sezeryanla olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?