2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ayy cnm cok kotu oldmya bn cok sevndm ruya oldgna cnku kizimi gorememstm hala anltrkn gozumdn yaslr akiyrya carsamba ins gorucm kizimi ins su gibi akar felir o gunler

Ayy cnm cok kotu oldmya bn cok sevndm ruya oldgna cnku kizimi gorememstm hala anltrkn gozumdn yaslr akiyrya carsamba ins gorucm kizimi ins su gibi akar felir o gunler

Görürsün tabi annesi görmediğin zamanlarda da zaten tekmeleriyle kendini hissettiriyor miniklerimiz bu bile ne güzel bir mucize sayılı gün çabuk geçer

O zaman hiç sıkıntı yok canım. Genetik oluyor. Bak kafası önden giden suan bir yaşındaki oğlum hiç sıkıntı yok yani :)Eki Görüntüle 1672314
bu da benimkiler küçük 3 yasinda hala buyuk kafasi gecen kbb ye götürdük o bile dedi sorun yok di mi gosterdiniz mi diye. cocuk norologuna goturduk mr cekildi kan alindi. yapisal dendi bu bebis de 3 hafta onde kafasi. bu arada şeyi merak ettim. oglunu emziriyormussun ya peki bebis icin ilk agiz sutu olmayacak mi onemli bir sutmus. bir de soyle duymustum dr den. mesela sut kardes bile olacaksa yakin ag olmaliymis vucut bebek hangi aydaysa o bebegin o ayki ihtiyacina gore sut uretiyormus. dr ye sordunuz mu nasil bir uretim olacak sizin yavrulariniz icin?

bencede ,lk önce yenidoğanları yıka meltem ama kimseye toplatma ya nasıl ellerle dokunur ben güvenmem hatta güvenemem diye kendim yaptım birde anneme güvenirim kimse özenli davranmaz gibi geliyor

Görürsün tabi annesi görmediğin zamanlarda da zaten tekmeleriyle kendini hissettiriyor miniklerimiz bu bile ne güzel bir mucize sayılı gün çabuk geçer
Ole tabi cnm o tekmeler annesi yer onu yer kuzum,bazen bni oyle bi sarsiyrki biri seni,alir sirkelerya kndine gel derlr ya ayni oyle sarsiyr napiyr bilmiyrm orada cimcime esim elini,karnima deynce sok oluyr nasil guluyr napiyr diye sasiriyr cok guzel bir duygu Rabbim yasamayana yasatsn evlat sz brkmsn bizleri

Ay canım gelsinler gelsinler de zamaninda gelsinler
T tira
Senin erken doğum riskin mi var canım?

leylam355 ütüyü hiç sevmiyorum. Hele hele minik minik çok zor :)

Kızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
Semareyik hayırlı olsun. Sağlıkla büyütmeni dilerim. Aniden mi doğum oldu?

Oo sizinki benimkinden daha kucukmus Allah yardimciniz olsun ikisini biraradami emzireceksiniz yani biraz zorlanicaksiniz ama birarada buyumeleri cok guzel bence bana etraftan cok buyuk tepki geldi kizin kucuk nasil ikinciyi dusundun diye ama asil kizim icin dusundum gurbetteyiz cok yalniz hep evdeyiz kardesi olsa yaalniz kalmaz dedim Allah yardimcimiz olsun ins en cok da kizimin psikolojisinin bozulmamasini cok etkilenmemesini istiyorum ins dengeyi saglayabiliriz dediginiz kitabi arastircam tsk ederim☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…