2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
O zaman hiç sıkıntı yok canım. Genetik oluyor. Bak kafası önden giden suan bir yaşındaki oğlum hiç sıkıntı yok yani :)Eki Görüntüle 1672314
Maşallah canım.

Çok tatlı, çok sevimli. Allah sağlıklı güzel ömür versin.
2.hamileliğin planlı mıydı? Zor olmadı mı? Emzirmeye devam ediyor musun?

Masallah cnm bebişe daha zmaan var dönebilir hemen bozma moralini

bence de kalsın ya çıkmasın en güzel yerde zaten ekmek elden su gölden yaşıyorlar ama benim kızım hiç beklemek istemiyor gibi be meltem bakalım artık ne kadar tutabilicem içimde
Leyloşum çıksın da o melek yüzlerini gül cemallerini görelim, mis kokularına doyalım dha doğmadan nasıl bir özlem vaar içimde Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

Merhaba kızlar çok gezdim bugün havuzlu hana gittim bebek şekerlerine bakmaya gittim ve dr yeni geldim tam bir saat nst ye bağlı kaldım bebeğim gayet iyi 1970 gr normal doğum pozisyonunda ama ben korkmaya başladım bugüne kadar çok inancım yoktu normal olur diye şimdi ayyy demeye başladım dr üç hafta sonra çağırdı normalde onbeşgünde bir çağırıyoruz dedi sende bir problem gözükmüyor bir sıkıntı olmazsa üç hafta sonra gel dedi 40 haftayı bile geçirebilirmişim

kortos fitil ve krem verdi canım bana. fitili kullanmadım fazla rahatsız etti cok.

Bende horluyorum canım eşim kaç kere uyandırdı ve uykuda kendi horultumu bile duyuyorum

He he :) ayse'm oyle diyosun ama hepinizin bi yerleri agriyo, bende olmayınca acaba catim genişlemiyo mu die düsünüyorum :)) inş dediğin gibidir :)
o kadar yürüdün gezdin canım. Allah ın izni ile kolay bir dogum gecirirsin inşaallah. arada tatil yapayım diyorum evde takılıyorum. o zaman cok agrım oluyor. ama erkenden işe gideyim bütün gün ordan oraya gezeyim ne agrım ne sızım oluyor.

Herkes senn gibi olsa keske, bende bi tane abla var, agzını oper, bakalim nasıl durdurcaz onu :)
ben kücükken bir akrabanın bebişini görmüştüm. yanakları kıpkırmızı catlamıştı. o zaman opulmekten bebegin yanakları tahriş oldu demişlerdi. ne kadar dogru bilmiyorum ondan sonra öle kücük bebekleri opmek yanlış geldi bana. dediğim gibi yegenlerime sarılıyorum yada kendimi öptürüyorum

Leyloşum çıksın da o melek yüzlerini gül cemallerini görelim, mis kokularına doyalım dha doğmadan nasıl bir özlem vaar içimde Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
evet denizcim ya çıksınlar nasıl bir özlem nasıl bir sevgiymiş daha doğmadan kucağımıza alsak neler hissedeceğiz bu arada nasıl çıkacaklarıda bir muallak yani ben korkuyorum düşündükçe ama bir şekilde olacak sanırım

Canım eğer bez çuvalin varsa peynirini içine koyup üstüne ağır birsey koy mıhlama peyniri olur, çökelek istersen normal çuvala veya süzgeçe koy.
gercegi söylüyeyim ben cok beceriksiz bir ev hatunuyum. yemek dışında ev işlerinden pek anlamamah annem gibi hamarat bir hatun olsam neler yapardım neler:) ama deniycem dediklerini.

Canım bende hep kendim yapıyordum ama artık kadın çağırdım eğilip kalkamıyorum ve mis gibi yaptı onbeşte bir gelicek sende dikkatli ol abla kardeş varsa onlar yapsın

ya benim 7 tane yegenim var hiç birinin bir kere altını temizlemedim. şimdi diyorum neden temizlemedim anneleri karnını doyurur altını temizler bana verirler bende oyun oynardım onlarla. cok güzel bebiş oyalarım oyun oynarım ama bakımlarından hiiç anlamıyorum

Erkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum
Canım ben yeni doğan sünneti düşünüyorum bakalım senin gibi hiç bir fikrim yok ama dr önerdi

D Dekalpy denizcim gecmiş olsun. karıştırmıyorsam cok hasta oldun sen ya. bagısıklık sistemini güclendirici şeyler ye. narda iyi gelir bu arada. ben bu ara nara ve ayvaya taktım. bide kivi yeşil biber c vitamini deposu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…