- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Maşallah canım.O zaman hiç sıkıntı yok canım. Genetik oluyor. Bak kafası önden giden suan bir yaşındaki oğlum hiç sıkıntı yok yani :)Eki Görüntüle 1672314
Masallah cnm bebişe daha zmaan var dönebilir hemen bozma moraliniKizlar geldik simdi bebis daha donmemis kont edecegiz dedi donmezse eger sezeryan olucaksin dedi ; (( amaan amaan kasinti icinde fitil ve krem verdi kask agrisinada normal sen zayiftin iskelet sistemin kg ya adapte olmaya calisiyor dedi kendini yorma felan dedi bebegimizde 45.2 boyu kg suda 2100 cikti gayet normal dedi ne kg lu ne zayif gayet normal.dedi de bu niye donmedi beni delirtti yaa sezeryan istemiyordum ama ha gisi saglikliysa tabi o ayri ; ( amaan aman
Ayy zaten burnum akıyodu hiç değilse şimdi bir nedeni oldu ağlayarakSağolun kuzucuklarım, bi zararı yoksa denerim. Şu linki takip ediyor musunuz, hasta hasta tutamadım yine gözyaşlarımı, kendi haftanızı okuyabilirsiniz siz de:
http://kadin.mynet.com/gebelik-aile...eki-minigin-hafta-hafta-gelisimi.html?start=9
Leyloşum çıksın da o melek yüzlerini gül cemallerini görelim, mis kokularına doyalım dha doğmadan nasıl bir özlem vaar içimde Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizebence de kalsın ya çıkmasın en güzel yerde zaten ekmek elden su gölden yaşıyorlar ama benim kızım hiç beklemek istemiyor gibi be meltem bakalım artık ne kadar tutabilicem içimde
kortos fitil ve krem verdi canım bana. fitili kullanmadım fazla rahatsız etti cok.aynı işte bnm de ve doktorum da tam olarak bu açıklamayı yaptı, bacakta olursa varis diyoruz, anüste olunca hemoroid dedi. önüne geçilmezse pıhtılaşma yapabilir veya patlayabilir zorlayınca dedi. Bu yüzden kabız olmamaya bak dedi. Sen ne kullanmıştın, bana pomat verdi ve günde 1 defa büyük tuvaletten sonra oturma banyosu yap, sonra bunu sür dedi. dün başladım, umarım faydası olur da iner.
4 hafta mı var kontoller arasında? sezeryan mı olacaksın cnm sen?
aynı durumdayım denizciğim, burnum akmaya başladı bugün ve hapşırıyorumgözlerim de yanıyor. eşim bulaştırdı muhtemelen bana. ben de içeyim bari senin içtiğinden
sen de mi cnm ya geçmiş olsun, üçümüz aynı anda pişti olduk negzel...
doktorumu aradım anlattım böle böle diye bu ilaçları kullan dedi. bende kullandım gecti şimdilikAllah allah bendeki de mi basur acaba, kadın doğum doktorun mu muayene etti seni canm?
Bende horluyorum canım eşim kaç kere uyandırdı ve uykuda kendi horultumu bile duyuyorumKizlarrrrrrr kotu bi haberim var.ben resmen bi haftadır horluyorum ,simdi eşim yanımdan gitmiş duşunun artık Nasıl horladıysam nete baktım hamilelikte normalmiş var mı boyle
Bisi yasiyan??? Kendimi cok kotu hissetim ;(horlamak nedir yaaaaa
o kadar yürüdün gezdin canım. Allah ın izni ile kolay bir dogum gecirirsin inşaallah. arada tatil yapayım diyorum evde takılıyorum. o zaman cok agrım oluyor. ama erkenden işe gideyim bütün gün ordan oraya gezeyim ne agrım ne sızım oluyor.He he :) ayse'm oyle diyosun ama hepinizin bi yerleri agriyo, bende olmayınca acaba catim genişlemiyo mu die düsünüyorum :)) inş dediğin gibidir :)
Benim filem yoktu bugün aldım ama fermuarlı yastık kılıfının içinde yıkamıştımKızlar bebeklerın kıyafetlerını dırek makınaya attınız mı yoksa yıkama fılesı ıcınde mı yıkadınız?
Yıkama fılesı ıle yıkadıysanız nereden satın aldınız?
ben kücükken bir akrabanın bebişini görmüştüm. yanakları kıpkırmızı catlamıştı. o zaman opulmekten bebegin yanakları tahriş oldu demişlerdi. ne kadar dogru bilmiyorum ondan sonra öle kücük bebekleri opmek yanlış geldi bana. dediğim gibi yegenlerime sarılıyorum yada kendimi öptürüyorumHerkes senn gibi olsa keske, bende bi tane abla var, agzını oper, bakalim nasıl durdurcaz onu :)
evet denizcim ya çıksınlar nasıl bir özlem nasıl bir sevgiymiş daha doğmadan kucağımıza alsak neler hissedeceğiz bu arada nasıl çıkacaklarıda bir muallak yani ben korkuyorum düşündükçe ama bir şekilde olacak sanırımLeyloşum çıksın da o melek yüzlerini gül cemallerini görelim, mis kokularına doyalım dha doğmadan nasıl bir özlem vaar içimde Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
gercegi söylüyeyim ben cok beceriksiz bir ev hatunuyum. yemek dışında ev işlerinden pek anlamamCanım eğer bez çuvalin varsa peynirini içine koyup üstüne ağır birsey koy mıhlama peyniri olur, çökelek istersen normal çuvala veya süzgeçe koy.
Canım bende hep kendim yapıyordum ama artık kadın çağırdım eğilip kalkamıyorum ve mis gibi yaptı onbeşte bir gelicek sende dikkatli ol abla kardeş varsa onlar yapsınGünaydınlar aralık anneleri :) benim gibi sabahın köründe kalkan varmı ? 2,5 yaşinda bir kizim var dogumuma 1 ay kaldi ve ben eşimle derin temizliğe basladim varmi kiyi bucak cam bolkon temizlik yapan?doguma evim temiz olsun dedim :)
Doğuma girmeden evlerimiz mis gibi olsun :)ben de haftaya cumartesi alacagim bayan. hataydayim ben burada havalar iki uc gündür serin ve hala kilim var yerlerde halilari da acturacagim.
ya benim 7 tane yegenim var hiç birinin bir kere altını temizlemedim. şimdi diyorum neden temizlemedimsağol leyloşum, eşim hem kendine hem bana winter-bomb hazırladı az önce, onu içiyoruz edi büdü oturduk
et benidir o bence.
ben yeğenlerden talimliyim şekerim ama hiç öyle elime yüzüme bulaştırmadım bugüne kadartemiz iş çıkardım
ben de ne zmn okusam ağlıyorum, eşime de okumaya çalışıyorum o da dayanamıyoAyy zaten burnum akıyodu hiç değilse şimdi bir nedeni oldu ağlayarakçok güzelmişş sağol folikimm Paylaşım için
Bende erken yapilmasini istiyorum cok daha cabuk iyilesiyormus.narkozla mi,uyusurarak mi yapiliyor hic bilmiyorumCanım ben çok geciktirmeden yaptırmayı düşünüyorum ama ne zaman yaptırmak daha uygun onu bilmiyorum daha.
Canım ben yeni doğan sünneti düşünüyorum bakalım senin gibi hiç bir fikrim yok ama dr önerdiErkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?