2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende erken yapilmasini istiyorum cok daha cabuk iyilesiyormus.narkozla mi,uyusurarak mi yapiliyor hic bilmiyorum
canım narkoz vermiyorlarmış yeni dogan sünnetinde. uyuşturuyorlarmış yeterli oluyormuş. tavsiye edilen zaman dogumdan sonra 7. gün ile 24. gün arasıymış. bebiş için bu arada sünnet yaptırmak saglıklıymış ve cok cabuk iyileşiyormuş

Hayırlısı canım maşallah bebişine sende bol su iç enfeksiyonun için

40i gecirebilecegini nereden anladi aylacim

Ooo, özellikle ailemizin ilk bebeğiyle vakit geçirme şansım olmuştu. Hem altını değiştirdim, hem gündüz mamasını yedirdim, hem gece 2 saatte bi kalkıp biberonla doyurdum, ablama destek olurken bayağı geliştirdim kendimi ama bu dediğim 6 yıl önceydi kendi bebemle bilgi tazeliycem inş.

Canım bende hep kendim yapıyordum ama artık kadın çağırdım eğilip kalkamıyorum ve mis gibi yaptı onbeşte bir gelicek sende dikkatli ol abla kardeş varsa onlar yapsın
Canim ailem istanbulda ben ankaradayim, kayinvalidem desen fıtık ki eşim dün camları söylene söylene sildi artık yardımcı alırım işini yaparken başında dururum yoksa zor iki cocukla.

Eylul annelerinde okudum narkozli falan yaziyordu oyle okuyunca tereddutte kaldim.kadin dogum, doktoruna sorsam olurmu ki yoksa urologa mi sormak gerekli

ben kendi yegenlerimi bile bebekken öpmezdim. minnacık bebekleri opmek onlara işkence yapmak gibi geliyor. şimdi büyüdüler onlara en cok sarılmayı seviyorum .minik kollarını boynuma sarmaları cok hoşuma gidiyor
aynen hiç öpmem, ne yeğenimi ne başka çocukları ne de herhangi birini öpme huyum yoktur hiç, öpülmekten de hoşlanmam. ama sarılmanın yeri ayrıdır bende, sarılırım hep sevdiklerime
kortos fitil ve krem verdi canım bana. fitili kullanmadım fazla rahatsız etti cok.
ne kadar sürede geçti cnm, bnm yumuşamaya başladı hissediyorum ama geçmedi daha.
ben de nar sıkıp içicem yemekten sonra oooh, hem süt de yapıyomuş nar dimi?

40i gecirebilecegini nereden anladi aylacim
Bir saat nst de durduk canım ultrasonda suyu normal annesi erkek bebekler 40 geçirebiliyor dedi senin bebeğinde hiç gelmeye niyeti yok gibi duruyor dedi bir aksilik olmazsa 40 tamamlarsın dedi bende bugün gün verir umuduyla gitmiştim üç hafta sonra gel bidaha dedi raporumuda aldım

Eylul annelerinde okudum narkozli falan yaziyordu oyle okuyunca tereddutte kaldim.kadin dogum, doktoruna sorsam olurmu ki yoksa urologa mi sormak gerekli
bende bi iki ay önce araştırmıştım baya. yeni dogan sünnetini önermelerinin bir sebebide narkoza gerek kalmadıgı için diye biliyorum. ama sorarım tanıdık doktorlara

Ben dr konuştum kendiside doğumdan sonra yaptırmış 24 saat geçmesi yeterliymiş sünneti cerrahlar ve ürologlar yapıyormuş ürolog tercih ederseniz daha iyi olur dedi narkoz vermemişler spreyle uyuşturmuşlar iki günde geçmiş yarası

gercegi söylüyeyim ben cok beceriksiz bir ev hatunuyum. yemek dışında ev işlerinden pek anlamamah annem gibi hamarat bir hatun olsam neler yapardım neler:) ama deniycem dediklerini.
Canım ben dogma büyüme köy kızıyım 16 yaşımda yerlestim istanbula o seble bunları bilmem normal :)

Cnm bnm sağol evet 2. Kez grip oluyorum ayva çok iyi gerçekten nar da aldık bugün kayınpederim eşime tembihlemiş nar ı. Çok fazla insanla muhatap oluyorum diye mi bilmiyorum ya da bünyem çok zayıf düştü Hsonu toparlarım inş

5 günde gecti canım. kayboldu şişlik. nar süt yapıyormu bilmiyorum ama bagışıklık sistemini güçlendirdiğini ve anti kansorejen oldugunu hücreleri yeniledigini biliyorum.

ben de dedıgını dusunuyorum canım, uygun bısey bulamazsam sıcaklıgı 30', devrı de 600 e getırır, kısa zamanlı bı program bulur yıkarım.
Kız 600 devirde kurutamazsın bendede bebe programı yok 900 devirde 30 derecede bir saatlik programda yıkadım yünlüleride normal yün programında yıkadım bişey olmadı

Geçmiş olsun canım bal pekmezde iç ben birde ıhlamurun içine taze zencefil atıyorum

Canım ben dogma büyüme köy kızıyım 16 yaşımda yerlestim istanbula o seble bunları bilmem normal :)
şekerim bende dogma buyume köy kızıyım:) ilkokulu köyde okudum. yazları hep üç ay koydeydik. bide bizim köy denize sıfırdır. üç ay boyunca denize girerdik. ben küçükken annemin inegi bile vardı. ama annem şehir dışına falan cıktın ablam minicik haliyle evi temizliycem diye ugraşırdı, ben dışarda top oynuycam diye ugraşırdım. abilerimin peşine takılırdım en azından kaleci yapın beni diye biraz erkek gibi büyüdüm anlıycagın

hamilelikte biliyosun bagışıklık sistemi cöküyor. benim ablamda cok hasta olmuştu hamileliğinde o yüzden en başından bu yana bende cok korkuyorum hasta olmaktan. eşime diyorum dikkat et hasta olursan ya ofiste ya otelde bulursun kendini diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…