Canım sen başla ufaktan yıkamaya akşamları koltuk mesafesine ayarla ütü masanı yavaş yavaş başla ütülemeye ufacı ufacık zor oluyor:) yok kız ben makınaya atıcam, esımle bareber asarız, ertesı gun de abla gelır, toplar utuler. Ben gercekten cok sıkılıyorum utu olayından, bazen hafta ıcı esıme pantolon gerekıyo, ona bıle erınıyorum valla utulemeye.
LEylacım 4 çöp posetı, yıka utule nasıl bıtecek? Ilkın yenıdoganları yaptırayım da kalanlar yavas yavas artık.
maşallah senin paşaya. aha kırkı gecerse oglak olcak senin kuzu:) benimkide 1 ay sonrasına gün verdi herkez iki haftada bir gidiyor ben ayda bir gıcık oldum. eşime ikide bir diyorum bu bana neden 1 ay sonra gel dedi ya bişey olursa ben anlamazsam diye başının etini yiyorum. daha bir bucuk hafta var kuzumu görmeye. bundan sonraki randevuda da dogumda cagırır artıkBir saat nst de durduk canım ultrasonda suyu normal annesi erkek bebekler 40 geçirebiliyor dedi senin bebeğinde hiç gelmeye niyeti yok gibi duruyor dedi bir aksilik olmazsa 40 tamamlarsın dedi bende bugün gün verir umuduyla gitmiştim üç hafta sonra gel bidaha dedi raporumuda aldım
Bende üç hafta çok değilmi dedim yok senin herşey normal dedi nasıl dayanıcam bilmem ya bişey olursa dedim inşallah olmaz dedi dr anlıyolar heralde bi yerinden neyse senin birbuçuk haftan kalmışmaşallah senin paşaya. aha kırkı gecerse oglak olcak senin kuzu:) benimkide 1 ay sonrasına gün verdi herkez iki haftada bir gidiyor ben ayda bir gıcık oldum. eşime ikide bir diyorum bu bana neden 1 ay sonra gel dedi ya bişey olursa ben anlamazsam diye başının etini yiyorum. daha bir bucuk hafta var kuzumu görmeye. bundan sonraki randevuda da dogumda cagırır artık
Sevinirim aysecim,senden haber bekliyorumbende bi iki ay önce araştırmıştım baya. yeni dogan sünnetini önermelerinin bir sebebide narkoza gerek kalmadıgı için diye biliyorum. ama sorarım tanıdık doktorlara
oh ne güzel geçmiş olsun o zmn sana cnm. umarım tekrarlamaz bu kabus. ben süt de yaptığını duydum ama doğruluğunu bilmem.5 günde gecti canım. kayboldu şişlik. nar süt yapıyormu bilmiyorum ama bagışıklık sistemini güçlendirdiğini ve anti kansorejen oldugunu hücreleri yeniledigini biliyorum.
maşallahKızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
Ya var ya o havuzlu han kapitalizmin yuvası resmen, kayınvalidem kendini kaybetti dün, zorla vazgecirdim sacma seylerden :)Kesinlikklee canım çok doğru söyledim.d.d
Insallah cnm bnm hayirlisi 37 ye kadar suresi var bakalimMasallah cnm bebişe daha zmaan var dönebilir hemen bozma moralini
Üzülmemeye çaliş canm, bebiş de etkilenmesin.Ediyorum canım bakalim haklisin ama insan üzülüyo işte
Tabiki oyle hayirlisi saglikli olsun daha ne istyimCanım strese sokma kendini daha vakit var döner efe kerem. Önemli olan sağlıklı olması.
Dinleme sen o gereksiz yorumlari canm ya, millet sadece konusmak için boş boş konusuyo.İnsanın en yakın akrabaları öyle güzel moral bozuyolar ki sanki benim suçum erken gelmek istemesi
Cnmm bnm tşk ederimmmGeçmiş olsun canım bal pekmezde iç ben birde ıhlamurun içine taze zencefil atıyorum
Baktm simdi de hassas ipek bi dd hassas yünlü var, acaba hangisi olmali?Pamuklu programı yok mu canım sentetik ve pamuklu olmasi lazim...
Güle güle sağlikla büyüt tatlim, normal doğum mu oldu?Kızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
Benimde hic dayanılmayacak kadar çok agriyor bazen topalliyorum bacakları m tutmuyorAy belim agriyo cok...
Ayyy bu cok tatli, senn kzı meyve die yerler valla :)ay kızlar teyzem kızıma hedıye almıs bugun vıtrınde gorunce dayanamıs bıttım ben bunaaa
ben alis verisimi yaptktn snra ceyiz serer gibi koltuga serdm esim geldi gordu onlri cok duygulndi aglickti nerdyse lutfn kaldr bnlri cok kotu hissettm knfmi dedi serrkn bn hic ole duyglnmamstm esimi oyle gorunce cok duyglndm bnde gozlermz dolmustu ayy livam geldignde kimbilir nasil olcz ayy ruyAmda doktrumu goruyrm muayeneye gdiyrm bni muayene ediyr fkt apar topar son hastasi bnmisim muayene etti fkt bn kizimi goremedim o bakti ole 2 saniye kaldrdi cikti odadn gidyr pesine bagrdim defme hnm bana vermednz ultrasn goruntusunu diyrm yada bnmi almdm diyrm evet vermedim diyr sersemliyrm aracna atlyp gidiyr trafk vr ole pesndn kosuyorum defne hnm diye snra bni gel gidecegn yere goturym diyr tmm deyp bniyrm araca defne hnm bisey dicm size bn yarinda geleblirmym lutfen bn kizimi goremedm kimblir bidaha ne zmn cagrcksnz lutfn goreym kizimi diyrm agliyrm once irim kirim yapiyr agladgmi gornce gel yarn skistraum araya diyr ole uyandm telim caldi con uzuldm goremedgm icin kizimi
Oyyy yesinler bu kuzuyu :)O zaman hiç sıkıntı yok canım. Genetik oluyor. Bak kafası önden giden suan bir yaşındaki oğlum hiç sıkıntı yok yani :)Eki Görüntüle 1672314
Ayy canm ya, tam bi tatlılık :)Eki Görüntüle 1672316
bu da benimkiler küçük 3 yasinda hala buyuk kafasi gecen kbb ye götürdük o bile dedi sorun yok di mi gosterdiniz mi diye. cocuk norologuna goturduk mr cekildi kan alindi. yapisal dendi bu bebis de 3 hafta onde kafasi. bu arada şeyi merak ettim. oglunu emziriyormussun ya peki bebis icin ilk agiz sutu olmayacak mi onemli bir sutmus. bir de soyle duymustum dr den. mesela sut kardes bile olacaksa yakin ag olmaliymis vucut bebek hangi aydaysa o bebegin o ayki ihtiyacina gore sut uretiyormus. dr ye sordunuz mu nasil bir uretim olacak sizin yavrulariniz icin?
Yok kız o kadar da değil :) elini yıkar ütüler kadın nolcak :)bencede ,lk önce yenidoğanları yıka meltem ama kimseye toplatma ya nasıl ellerle dokunur ben güvenmem hatta güvenemem diye kendim yaptım birde anneme güvenirim kimse özenli davranmaz gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?