2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım sen başla ufaktan yıkamaya akşamları koltuk mesafesine ayarla ütü masanı yavaş yavaş başla ütülemeye ufacı ufacık zor oluyor

maşallah senin paşaya. aha kırkı gecerse oglak olcak senin kuzu:) benimkide 1 ay sonrasına gün verdi herkez iki haftada bir gidiyor ben ayda bir gıcık oldum. eşime ikide bir diyorum bu bana neden 1 ay sonra gel dedi ya bişey olursa ben anlamazsam diye başının etini yiyorum. daha bir bucuk hafta var kuzumu görmeye. bundan sonraki randevuda da dogumda cagırır artık

Bende üç hafta çok değilmi dedim yok senin herşey normal dedi nasıl dayanıcam bilmem ya bişey olursa dedim inşallah olmaz dedi dr anlıyolar heralde bi yerinden neyse senin birbuçuk haftan kalmış

5 günde gecti canım. kayboldu şişlik. nar süt yapıyormu bilmiyorum ama bagışıklık sistemini güçlendirdiğini ve anti kansorejen oldugunu hücreleri yeniledigini biliyorum.
oh ne güzel geçmiş olsun o zmn sana cnm. umarım tekrarlamaz bu kabus. ben süt de yaptığını duydum ama doğruluğunu bilmem.
Kızlar sabah saat 09.30'da doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz
maşallah gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inş.

Etkilenme canm, boswer basit bi rüya işte Herşey güzel olacak inş

Ayy canm ya, tam bi tatlılık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…