- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Nasil dikkat edeyim ki, 30 dereceden az ısı yokki makinada?3-6 ay kıyafetri yenidoğanlarla aynı boya geldi kuzum aman dikkatli ol sende
Sağol tatlim, sen bana gelecegin zamanda dinlen benm yerime :)Aynen öyle canim, sanada geleyim istersen
Him bizdede var ayni senden bitane son numaramiz öyle bizimde daha yeni evlendirdik :) evi döndürecek kadar is bilmek yeterli canım ya :)şekerim bende dogma buyume köy kızıyım:) ilkokulu köyde okudum. yazları hep üç ay koydeydik. bide bizim köy denize sıfırdır. üç ay boyunca denize girerdik. ben küçükken annemin inegi bile vardı. ama annem şehir dışına falan cıktın ablam minicik haliyle evi temizliycem diye ugraşırdı, ben dışarda top oynuycam diye ugraşırdım. abilerimin peşine takılırdım en azından kaleci yapın beni diyebiraz erkek gibi büyüdüm anlıycagın
Maşallah cnm bebişineMerhaba kızlar çok gezdim bugün havuzlu hana gittim bebek şekerlerine bakmaya gittim ve dr yeni geldim tam bir saat nst ye bağlı kaldım bebeğim gayet iyi 1970 gr normal doğum pozisyonunda ama ben korkmaya başladım bugüne kadar çok inancım yoktu normal olur diye şimdi ayyy demeye başladım dr üç hafta sonra çağırdı normalde onbeşgünde bir çağırıyoruz dedi sende bir problem gözükmüyor bir sıkıntı olmazsa üç hafta sonra gel dedi 40 haftayı bile geçirebilirmişim
Simlaa ilaç gibi geldin süpersinTeşekkür ederim :)
İki birden fazla evet elbette zor olacak. Daha sonra da zor olacak. Suan ilk oğlumla ilgili bir sıkıntım yok ki... O bahsettikleri uykusuz geceler olmadı ilk bir kaç gün sadece... Gaz sancısı da olmadı. En baştan beri çok sıkıntı vermedi oğlum. Rahat bir hamilelik geçirdim. Benim doğan mutlu bundan etkilenmiş olabilecegini düşünüyorum. Yine çok şükür rahat bir hamilelik yaşıyorum. Oğlumun ihtiyaçlarını karsilayabiliyorum. İnşallah bu oglum da ilki gibi olursa. O zaman iki bebek hiç bebek üçü yap da gör mu diyecekler. Ama Allah isteyene versin iki tamamdir :)
Aynen canim az kaldi cok sukur sabir :)Benimde hic dayanılmayacak kadar çok agriyor bazen topalliyorum bacakları m tutmuyor
amin canım cok sagol bu kadar kız şeyı alırken suprız yapıp erkek cıkarsa doktoru vururum sanırım
O zaman hiç sıkıntı yok canım. Genetik oluyor. Bak kafası önden giden suan bir yaşındaki oğlum hiç sıkıntı yok yani :)Eki Görüntüle 1672314
Eki Görüntüle 1672316
bu da benimkiler küçük 3 yasinda hala buyuk kafasi gecen kbb ye götürdük o bile dedi sorun yok di mi gosterdiniz mi diye. cocuk norologuna goturduk mr cekildi kan alindi. yapisal dendi bu bebis de 3 hafta onde kafasi. bu arada şeyi merak ettim. oglunu emziriyormussun ya peki bebis icin ilk agiz sutu olmayacak mi onemli bir sutmus. bir de soyle duymustum dr den. mesela sut kardes bile olacaksa yakin ag olmaliymis vucut bebek hangi aydaysa o bebegin o ayki ihtiyacina gore sut uretiyormus. dr ye sordunuz mu nasil bir uretim olacak sizin yavrulariniz icin?
32. hafta
ve 33. hafta
Bende erken yapilmasini istiyorum cok daha cabuk iyilesiyormus. narkozla mi,uyusurarak mi yapiliyor hic bilmiyorum
canım narkoz vermiyorlarmış yeni dogan sünnetinde. uyuşturuyorlarmış yeterli oluyormuş. tavsiye edilen zaman dogumdan sonra 7. gün ile 24. gün arasıymış. bebiş için bu arada sünnet yaptırmak saglıklıymış ve cok cabuk iyileşiyormuş
Kimseyi dinleyip te cani i sikma sakin zaten hassas donemdeyiz bir de ustune korukle geliyolarİnsanın en yakın akrabaları öyle güzel moral bozuyolar ki sanki benim suçum erken gelmek istemesi
Bana da öyle geldi canımMaşallah canım size.1 haftada baya fark atmış gibi duruyor. :)
çok tatlısın ya çok güldürdün beniAy o kadar çok kaka konusu okudum ki Hira Coşar' da kokusuyla ünlü bir yeğen, Kızlardan birinin kızı v.s. Zannettim. Unutmuşum da kadının adını
Az kalmış Can'ım .. 38 hafta da almış olacaklar dimiSlm kızlar avm gezisi sonra lapseki deniz kıyısı restaurant akşam yemegi , lüfer derken bir gün daha bitti sezeryana son 17 gün
Merhaba kızlar çok gezdim bugün havuzlu hana gittim bebek şekerlerine bakmaya gittim ve dr yeni geldim tam bir saat nst ye bağlı kaldım bebeğim gayet iyi 1970 gr normal doğum pozisyonunda ama ben korkmaya başladım bugüne kadar çok inancım yoktu normal olur diye şimdi ayyy demeye başladım dr üç hafta sonra çağırdı normalde onbeşgünde bir çağırıyoruz dedi sende bir problem gözükmüyor bir sıkıntı olmazsa üç hafta sonra gel dedi 40 haftayı bile geçirebilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?