- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Ben de haftaya cmt muyeneye gidicem ztn, o zman doktorum bakar.doktorumu aradım anlattım böle böle diye bu ilaçları kullan dedi. bende kullandım gecti şimdilik
o kadar yürüdün gezdin canım. Allah ın izni ile kolay bir dogum gecirirsin inşaallah. arada tatil yapayım diyorum evde takılıyorum. o zaman cok agrım oluyor. ama erkenden işe gideyim bütün gün ordan oraya gezeyim ne agrım ne sızım oluyor.
nickler degisince unutuyorum:) cok yazardin iyisin di mi canim az yaziyorsun sanki?Selam kızlar nasılsınız ... İstanbul'un sultani eski Nick ... Umarım hepinizin Melek'leri ve sizler iyisinizdir ..
İyi fikir ya ben o kadar gezdim durdum bulucam die :) sonra da eve gelince deterjan almayı unuttuğumu fark ettm iyi mi :)Benim filem yoktu bugün aldım ama fermuarlı yastık kılıfının içinde yıkamıştım
Selam kızlar nasılsınız ... İstanbul'un sultani eski Nick ... Umarım hepinizin Melek'leri ve sizler iyisinizdir ..
ben kücükken bir akrabanın bebişini görmüştüm. yanakları kıpkırmızı catlamıştı. o zaman opulmekten bebegin yanakları tahriş oldu demişlerdi. ne kadar dogru bilmiyorum ondan sonra öle kücük bebekleri opmek yanlış geldi bana. dediğim gibi yegenlerime sarılıyorum yada kendimi öptürüyorum
sag ol canim. tatlı oluyorlar anne demeleri dunyalara değer.Ayy canm ya, tam bi tatlılık :)
sag olasin canımMaşallah canım oğullarına.
Ben bazi hassas olan şeyleri, yun kazak falan, 600 devirdE sıktırıyorum zaten Ev sıcak kuruyo kısa zamandaKız 600 devirde kurutamazsın bendede bebe programı yok 900 devirde 30 derecede bir saatlik programda yıkadım yünlüleride normal yün programında yıkadım bişey olmadı
Ya bakayım abla yetiştiremeyecek gibi olursa ben de aksamlari yavaştan ütülerim de eşim izin vermez ki, cok kızar.Canım sen başla ufaktan yıkamaya akşamları koltuk mesafesine ayarla ütü masanı yavaş yavaş başla ütülemeye ufacı ufacık zor oluyor
Nasıl da fark etmiş 1 haftada :)32. hafta
ve 33. hafta
Kaçak zeyno :) nerelerdesin bakıyım, napiyosun?Selam kızlar nasılsınız ... İstanbul'un sultani eski Nick ... Umarım hepinizin Melek'leri ve sizler iyisinizdir ..
Bize de kısmet olsun cnm :)sag ol canim. tatlı oluyorlar anne demeleri dunyalara değer.
ya meltem benim yine bipenye alt üst zıbın takımı çekmiş off pelüş oyuncak kıyafeti oldular aman yaa ne yapalım artık canımız sağolsunNasil dikkat edeyim ki, 30 dereceden az ısı yokki makinada?
neler aldınız meltemcim foto atsana ayy ne güzel ya ben bu işin alışveriş kısmını çok sevdim ama yıka sonra as ve ütüle kısmı sıkıcı poofffYa var ya o havuzlu han kapitalizmin yuvası resmen, kayınvalidem kendini kaybetti dün, zorla vazgecirdim sacma seylerden :)
canım ya sana resmen nazar değdi bence o iş arkadaşı kılığındaki canavarın nazarı bol bol dinlen c vitamini al hemen iyileşirsin umarım denizcimCnm bnm sağol evet 2. Kez grip oluyorumayva çok iyi gerçekten nar da aldık bugün kayınpederim eşime tembihlemiş nar ı. Çok fazla insanla muhatap oluyorum diye mi bilmiyorum ya da bünyem çok zayıf düştü Hsonu toparlarım inş
pınarcım sanırım onu çocuk cerrahına sormanız gerekli biz yeğenlerimin sünnetlerini çocuk cerrahına yaptırmıştıkEylul annelerinde okudum narkozli falan yaziyordu oyle okuyunca tereddutte kaldim.kadin dogum, doktoruna sorsam olurmu ki yoksa urologa mi sormak gerekli
Ayy canim ins doner yaa uzme kendini ben de yarin gidicem ins kontrole benimki de donmemisti ins yarin gittigimde donmustur ya ama bence hsla donmemis ayni yerlerde hissediyorum cunku hareketleriniNormaldede oldukca cok iciyorumda bakalim Allah tan hayirlisi ; (
Sağolll cnm leylamcanım ya sana resmen nazar değdi bence o iş arkadaşı kılığındaki canavarın nazarı bol bol dinlen c vitamini al hemen iyileşirsin umarım denizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?