2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Biz sennle alişmişiz calişmaya, duramayız artk ewde :))

Valla cekinmeden soylerim artık, ya da doktor soyledi derim yine optürmem.

Kız 600 devirde kurutamazsın bendede bebe programı yok 900 devirde 30 derecede bir saatlik programda yıkadım yünlüleride normal yün programında yıkadım bişey olmadı
Ben bazi hassas olan şeyleri, yun kazak falan, 600 devirdE sıktırıyorum zaten Ev sıcak kuruyo kısa zamanda

Canım sen başla ufaktan yıkamaya akşamları koltuk mesafesine ayarla ütü masanı yavaş yavaş başla ütülemeye ufacı ufacık zor oluyor
Ya bakayım abla yetiştiremeyecek gibi olursa ben de aksamlari yavaştan ütülerim de eşim izin vermez ki, cok kızar.

Ya var ya o havuzlu han kapitalizmin yuvası resmen, kayınvalidem kendini kaybetti dün, zorla vazgecirdim sacma seylerden :)
neler aldınız meltemcim foto atsana ayy ne güzel ya ben bu işin alışveriş kısmını çok sevdim ama yıka sonra as ve ütüle kısmı sıkıcı poofff

canım ya sana resmen nazar değdi bence o iş arkadaşı kılığındaki canavarın nazarı bol bol dinlen c vitamini al hemen iyileşirsin umarım denizcim

Eylul annelerinde okudum narkozli falan yaziyordu oyle okuyunca tereddutte kaldim.kadin dogum, doktoruna sorsam olurmu ki yoksa urologa mi sormak gerekli
pınarcım sanırım onu çocuk cerrahına sormanız gerekli biz yeğenlerimin sünnetlerini çocuk cerrahına yaptırmıştık

Normaldede oldukca cok iciyorumda bakalim Allah tan hayirlisi ; (
Ayy canim ins doner yaa uzme kendini ben de yarin gidicem ins kontrole benimki de donmemisti ins yarin gittigimde donmustur ya ama bence hsla donmemis ayni yerlerde hissediyorum cunku hareketlerini

kızlar şu yerde oturup duvara sırtını vererek bacak bacak üstüne atma testini yapan varmı ben ekim annelerinde okudum ve öğrendim bacak bacak üstüne atamayanların hepsi sırayla doğuma gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…