2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yok cnm, daha yıkamadım bıle, eksıkler de var Hah ha :) topıgın en rahatı benım snrm :))
Ben de daha Yıkama işlerine hiç başlamadım. Eksik dolu. Haftaya annemler gelecek onları bekliyorum, sakin sakin :) oysaki çok hızlı başlamıştım :)

kızlar şu yerde oturup duvara sırtını vererek bacak bacak üstüne atma testini yapan varmı ben ekim annelerinde okudum ve öğrendim bacak bacak üstüne atamayanların hepsi sırayla doğuma gittiler
ben dogumun geldıgını mıdeden anlıyorum mide bölumun içine göçmüş gıbı boşalıyo o olunca 1 hafta 10 gun ıcınde dogumun oluyo

Erkek bebek bekleyen arkadaslar sunnet isini ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz,yenidogan sunneti yaptiran arkadaslar varsa onlarinda deneyimlerini bekliyorum
Günaydın canım aslında ben oğlumun doğumdan sonra olmasını çok istiyorum ancak eşimin sünnet işe ilgili hayalleri var o yüzden bekleyecegşz sanırım

kızlar şu yerde oturup duvara sırtını vererek bacak bacak üstüne atma testini yapan varmı ben ekim annelerinde okudum ve öğrendim bacak bacak üstüne atamayanların hepsi sırayla doğuma gittiler
Benim daha var o zaman bizim zaten acelemiz yok halledersin modunda hareketteyiz hiçbişey almadım su ana kadar bugün yarın bugün yarın son demlerdeyiz bakalım sözde bugün halledeceğim alışveriş işini açıkçası erken gelse idi ne olurdu bilmem ama o kadar kötü şeyler duydum ki son ana kadar almak istemedim

Kızlar merhaba. Bebeklerınız hayırlı olsun. Çin takvımı hakkında düşüncelerınız nedır. Tutan varmı acaba. Kafam karıstı çok kişi tutuyor dıyor

Benim tutmadı canım. Kuzenimin ve başka iki arkadaşımın daha tutmadığını biliyorum. Ayrıca benim karnım sipsipri, gören erkek mi diyo ama değil. Bi de hiç bulantım falan olmadı, kız bebek bulantı yapar diyolardı ama yapmadı. Hamilelikle ilgili her şey şehir efsanesi. :)

Kesinlikle katiliyorum,hicbir cinsiyet tahminine,tatli eksi olayina,yok mide yanarsa saci cikiyomus....vs.hicbirine inanmiyorum,hicde merak edip denemedim.zaten 2 tane olasilik var ya kiz ya erkek olacak tutma oranlari yuksek.insanlarin kendini kandirmasindan baska bisey degil

kızzzzzzzzzzz sabah sabah denettın bende atamıyom

ben dogumun geldıgını mıdeden anlıyorum mide bölumun içine göçmüş gıbı boşalıyo o olunca 1 hafta 10 gun ıcınde dogumun oluyo
elif ya ben deneyimsiz olduğum için her yol mübah arkadaşım ama çok zor oldu be bacak bacak üstüne atmak öleceğim sandım

maşallah ya zamanın da gelsin bu bebekler ben korkmaya başladım kendimden açıkçası
süper dayanmışsın ya hayran oldum sana umarım çok yorulmadan hemen alışverişini yaparsın gerçi sen deneyimli olduğundan planlı gidersin ben ne alacağımı bile bilmiyordum ki elimde liste olduğu halde şaşkın şaşkın bir alışveriş yaptım ki hala daha acaba daha alsam mı acaba fazlamı oldu şu gerekli mi diye düşünmeden edemiyorum bilmediğim için bu duyguları bastırmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…