Ins gelmz cnm bnm hergn gelmeye baskadi doktra gittigmde soylicm gelmedigi gun yok ole diyim,cnm sanaAyy evet sorma az kaldi.topicte dogumlar baslayinca her wcye gittigimde acaba kanama falan gelecek mi diye korkmaya basladim
Öyle bi test mi varmış canımkızlar şu yerde oturup duvara sırtını vererek bacak bacak üstüne atma testini yapan varmı ben ekim annelerinde okudum ve öğrendim bacak bacak üstüne atamayanların hepsi sırayla doğuma gittiler
Neden cekti ki bende 30 da kısa program yaptım bişey olmadıya meltem benim yine bipenye alt üst zıbın takımı çekmiş off pelüş oyuncak kıyafeti oldular aman yaa ne yapalım artık canımız sağolsun
bacagı uzatıyorsak sorun yok atıyorum şimdi duydum denedim ;pkızlar şu yerde oturup duvara sırtını vererek bacak bacak üstüne atma testini yapan varmı ben ekim annelerinde okudum ve öğrendim bacak bacak üstüne atamayanların hepsi sırayla doğuma gittiler
Benim takvime göre kızdı tutmadı Canım ama ablamda tutmuştuB
Benim de plansız oldu hamileliklerim ama hep tuttu ben inanıyorum çin takvimine
Bende tutmadı Canım bi arkadaşımda da tutmadı ablamda cevremde bi kac kişide tuttu ihtimal %50 olduğu için bazen tutuyo bi garanti yok yaniBazı arkadaslar çin takvımıne gore planlıyor gebelıklerını. Kafam karıstı ıyıce
Hadi ya gözüm korktu walla simdiya meltem benim yine bipenye alt üst zıbın takımı çekmiş off pelüş oyuncak kıyafeti oldular aman yaa ne yapalım artık canımız sağolsun
Atayim birazdan canm :) kıyafet cok almadık, bi sürü vardı zaten ama hastane cıkısı alalim bi tane olsun dedi kv bikaç tane de pijama aldik, ayakkabi, battaniye, emzirme yastığı, ikramliklar falan Atarim brazdan canmneler aldınız meltemcim foto atsana ayy ne güzel ya ben bu işin alışveriş kısmını çok sevdim ama yıka sonra as ve ütüle kısmı sıkıcı poofff
Nasil bişey o canm, ayrıntili anlatsana.kızlar şu yerde oturup duvara sırtını vererek bacak bacak üstüne atma testini yapan varmı ben ekim annelerinde okudum ve öğrendim bacak bacak üstüne atamayanların hepsi sırayla doğuma gittiler
Cok büyütüyoruz gözümüzde ya, yıkamayi bilemiycem ama aliş veriş bi günde bitiyo walla :)Ben de daha Yıkama işlerine hiç başlamadım. Eksik dolu. Haftaya annemler gelecek onları bekliyorum, sakin sakin :) oysaki çok hızlı başlamıştım :)
Günaydin leyloş :)kızlar bu arada herkese günaydın
Canm korkma ya benm annemin de kücük ablamda hep kanamasi olmus ablam masallah 5 kg üstünde doğmus, simdi en citiriğimız o, 34 beden ama en sağliklimiz da o maşallah.Ins gelmz cnm bnm hergn gelmeye baskadi doktra gittigmde soylicm gelmedigi gun yok ole diyim,cnm sana
Günaydn gizemcm :)Herkese günaydın
Evet gülcüm ya, ben heryerimi şiş ve ağir hissediyorum, zamanı gelse de doğsalarGünaydın hamişlerkasım geldi doğumlar sıklaşır kasım sonuna doğru Uzun yolculuğumuzun sonuna mı yaklaştık ne :)
Senin 8 bitti artık :) çok az kaldı tatile çıksakta uzansak bolca vuruşlarının tadını çıkartsak:)Evet gülcüm ya, ben heryerimi şiş ve ağir hissediyorum, zamanı gelse de doğsalar
Evet ya bende anlamdımNasil bişey o canm, ayrıntili anlatsana.
Daha 3 haftam var canmSenin 8 bitti artık :) çok az kaldı tatile çıksakta uzansak bolca vuruşlarının tadını çıkartsak:)
Değil mi teyzesiNasıl da fark etmiş 1 haftada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?