2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben dogumun geldıgını mıdeden anlıyorum mide bölumun içine göçmüş gıbı boşalıyo o olunca 1 hafta 10 gun ıcınde dogumun oluyo
Ewr söylemiş bana da doğum yapan arkadasim söyledi hatta gecen gün geldi daha dolu mide kismin senin dedi bide doğuma yakin gobegimizdeki çizgi daha koyu oluyomus

Kızlar 3 gündür düzenli olarak kusuyorum. bugün doktorumu aradım bana progestan 200 mg verdi günde 3 kez sabah öğlen ağızdan gece vajinal yolla kullan dedi. birde tek kullanımlık monurol verdi içsemmi içmesemmi bilemedim progestan bildiğim kadarıyla doğumu geciktiriyor kusmamla ne alakası var bilemedim

OTE="nilbebekveannesi, post: 43303691, member: 675961"]kızlar şu yerde oturup duvara sırtını vererek bacak bacak üstüne atma testini yapan varmı ben ekim annelerinde okudum ve öğrendim bacak bacak üstüne atamayanların hepsi sırayla doğuma gittiler[/QUOTE]
Allah Allah iyle bisey mi warmis ilk defa duyuyorum ben atabiliyorum suan denedim

Kizlar doktordan geliyorum 32 haftaligim bebegim hala donmemis yaa ters duruyo hala ins doner yaa normal dogum istiyorum hayirlisiyla

Canm korkma ya benm annemin de kücük ablamda hep kanamasi olmus ablam masallah 5 kg üstünde doğmus, simdi en citiriğimız o, 34 beden ama en sağliklimiz da o maşallah.
Bnm annmnde 9 ay boyunca glms kardesmde cok zorluk cekms annem,babam cok kotu oluyr diye aldrmk istems cok sukur almams doktr yasiyr bebek nssil,alalm dems aysklrni dikmis 9 sy boyunca ole yatms 7de ictm progestani sersem gibi oluyrm cnm ya yeni uysndm normlde bn bukdr uyumam deli gibi etti bni bu progestan cok bitkinim bn normldr nekadar gec yatarsm yataym 7de 8 de kalkarm fkt bu ilaci iceym cok kotu oluyrm icmesem olmuyr icincede boyleym isten ayrilmdn oncr 6 kilo almstm isten ciktm 1 sy oldu 5 kilo aldm meltemcm cnmya Rabbim herkese yardim etsn hepimizin dogumuda zo3r

Maşallah cnm bebişine neden 1 saat kaldın nst de
Ay beni unuttu hemşireler 5 30 da girdim 6 30 nöbet değişimine denk geldim kızı kaç kere gönderdim altıma yapıcaktım en sonunda git annecim dr bul gel dedim öyle çıktım

Nasil dikkat edeyim ki, 30 dereceden az ısı yokki makinada?
Meltemcim sen 30 derece pamuklu programında yıka ben bi kısa program var yarım saatlik birde uzun bir saatlik hatta bazı giysileri görümcem ve kızkardeşin verdiklerinde yakalarında sarı lekeler vardı 50 derece ön yıkamalıda yıkadım hiç birşey olmadı seninkiler sıfır 30 derece kısa günlük program kullan sıkma devrini 800 900 gibi yap bişey olmaz

Progestan hormon dengeleyici ilaç canım seni kusturan o yinede iç ilacını eksik etme

Of kızlar yine hastane yolu göründü bana dün rapor almıştım dr çok yorgundu böyle benim elimi tutarak dertleşerek muayne etmişti yardımcısı yazdı raporumu oda ev adresim ve telimi yalnış yazmış gidip onu düzelttiriyim inşallah hallederim

Merhaba kizlar insallah herkes iyidir bizde de durumlar ayni
kızlar şu yerde oturup duvara sırtını vererek bacak bacak üstüne atma testini yapan varmı ben ekim annelerinde okudum ve öğrendim bacak bacak üstüne atamayanların hepsi sırayla doğuma gittiler
o nasil oluyor kiz anlamadim

Çok geçmiş olsun canım. Drunun verdiği ilaçları kullan mutlaka.
Kizlar doktordan geliyorum 32 haftaligim bebegim hala donmemis yaa ters duruyo hala ins doner yaa normal dogum istiyorum hayirlisiyla
Canım drun ne dedi duruma. Benim oğlumda sezaryendi ama son haftalar dönmüştü. Sen normal akışına bırak.

Çok geçmiş olsun canım. Drunun verdiği ilaçları kullan mutlaka.

Canım drun ne dedi duruma. Benim oğlumda sezaryendi ama son haftalar dönmüştü. Sen normal akışına bırak.
Benim bi kizim var normal dogum yaptim ama nezaman donmustu hic hatirlamiyorum yaa karnimdaki icin doktor suyun yeterli bide tam kanala yerlesmemis diye doner ind diye tahmin ediyorum dedi 37 ye kadar bekliycez dedi ozamana kadar donmesi lazim dedi ama basindan beri makat gelisli duruyo bunu da normal istiyorum ya hayirlisiyls ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…