2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kasiklarimda dünden beri çok yoğun baskı vardı. Doktor yatırdı şuan hastanede yatiyorum.Bebeğim aşağıya inmiş biraz çok korkuyorum. Dualarinizi esirgemeyin kızlar olur mu

Kasiklarimda dünden beri çok yoğun baskı vardı. Doktor yatırdı şuan hastanede yatiyorum.Bebeğim aşağıya inmiş biraz çok korkuyorum. Dualarinizi esirgemeyin kızlar olur mu
Allah yardımcın olsun hayırlısı neyse o olcun canım

Benim kızda makat gelişti normal çok istiyordum sezeryan oldu buda makat gelişti iki aydır normal doğum şeklini almış şimdi normal diyor ben çok korkuyorum sezeryanı yaşadım gördüm normal bilmiyorum korkuyorum

Birde havalar çok soğudu kızlar mont kaban olayını napıyorsunuz iki ay için o kadar para vermek istemiyorum büyük bir hırkam vardı onla idare ediyordum ama azönce markete çıktım dondum hastaneye gitmem lazım donucam diye çıkamıyorum

canım ben eski montumu giyiyorum..önü kapanmıyo diye göbeğime şal sarıyorum..2 ay için mont alınmaz bencede, pahalılar çünkü..

benim botlarım hala oluyor. elim ayağım yüzümde hiç şişme olmadı. geçen yıl şimin aldığı bi uzun mont vardı. nasıl oluyor anlamadım ama giyebiliyor önünü ilikliyebiliyorum. zaten çok gezenti bi tip değilim değilim doğuma kadar giycem onu olmadı önü açık takılırım son hafta..

Nasil bişey o canm, ayrıntili anlatsana.
düz zemine oturup ayaklarını paralel olarak uzatıyorsun ben yerde yapıyorum yatakta olmaz diye yazmışlardı sonra bir bacağını öteki bacağının üstüne atmaya çalışıyorsun atıyorsan sorun yok ama atamıyorsan doğum yakınmış

Allah Allah iyle bisey mi warmis ilk defa duyuyorum ben atabiliyorum suan denedim[/QUOTE]
evet varmış ya ekim annelerinde okumuştum hatta eylül anneleride yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…