- 21 Şubat 2014
- 43
- 36
- 38
- 35
42 cm, 1900 gram'dı son kontrolde. son kontrol pazartesiydi.Kizlar 19 aralik dgum tarihi olanlar bebosleriniz kac cm kc kilo
Benim çok var ozaman ama yerden kim kaldırcak ben yere oturunca kalkamıyorumSanirim yere otururup sirtini duvara dayayip,bagdas kuruyorsun.kuramazsan dogum yaklasmis demekmis
Benim 25 aralık dün gittim 1970 grKizlar 19 aralik dgum tarihi olanlar bebosleriniz kac cm kc kilo
Allah yardımcın olsun hayırlısı neyse o olcun canımKasiklarimda dünden beri çok yoğun baskı vardı. Doktor yatırdı şuan hastanede yatiyorum.Bebeğim aşağıya inmiş biraz çok korkuyorum. Dualarinizi esirgemeyin kızlar olur mu
Güle güle kullanın canımselam kızlar, buhar makinem de geldiiibir eksik daha tamamlandı
Ayyy unuttum valla onu yazmayiBenim çok var ozaman ama yerden kim kaldırcak ben yere oturunca kalkamıyorum
Gule gule kullanin canimselam kızlar, buhar makinem de geldiiibir eksik daha tamamlandı
Benim kızda makat gelişti normal çok istiyordum sezeryan oldu buda makat gelişti iki aydır normal doğum şeklini almış şimdi normal diyor ben çok korkuyorum sezeryanı yaşadım gördüm normal bilmiyorum korkuyorumBenim bi kizim var normal dogum yaptim ama nezaman donmustu hic hatirlamiyorum yaa karnimdaki icin doktor suyun yeterli bide tam kanala yerlesmemis diye doner ind diye tahmin ediyorum dedi 37 ye kadar bekliycez dedi ozamana kadar donmesi lazim dedi ama basindan beri makat gelisli duruyo bunu da normal istiyorum ya hayirlisiyls ins
canım ben eski montumu giyiyorum..önü kapanmıyo diye göbeğime şal sarıyorum..2 ay için mont alınmaz bencede, pahalılar çünkü..Birde havalar çok soğudu kızlar mont kaban olayını napıyorsunuz iki ay için o kadar para vermek istemiyorum büyük bir hırkam vardı onla idare ediyordum ama azönce markete çıktım dondum hastaneye gitmem lazım donucam diye çıkamıyorum
benim botlarım hala oluyor. elim ayağım yüzümde hiç şişme olmadı. geçen yıl şimin aldığı bi uzun mont vardı. nasıl oluyor anlamadım ama giyebiliyor önünü ilikliyebiliyorum. zaten çok gezenti bi tip değilim değilim doğuma kadar giycem onu olmadı önü açık takılırım son hafta..Birde havalar çok soğudu kızlar mont kaban olayını napıyorsunuz iki ay için o kadar para vermek istemiyorum büyük bir hırkam vardı onla idare ediyordum ama azönce markete çıktım dondum hastaneye gitmem lazım donucam diye çıkamıyorum
varmış ya ekim annelerinde okudum ve yapamayanların doğumu yakın oluyordu ne kadar doğru yazıyorlrdı tabi onlara kalmış ama ben iki aydır durmadan yapıyorumÖyle bi test mi varmış canım
galiba fazla hassas kumaşları vardı gül ondan olduNeden cekti ki bende 30 da kısa program yaptım bişey olmadı
bacağını öteki bacağının üstüne atacaksın yapıyorsan sorun yokmuş ama düz zeminde sırtını duvara yaslarak yapılıyor ben yere oturuyorum yaparken :)Bacag
bacagı uzatıyorsak sorun yok atıyorum şimdi duydum denedim ;p
düz zemine oturup ayaklarını paralel olarak uzatıyorsun ben yerde yapıyorum yatakta olmaz diye yazmışlardı sonra bir bacağını öteki bacağının üstüne atmaya çalışıyorsun atıyorsan sorun yok ama atamıyorsan doğum yakınmışNasil bişey o canm, ayrıntili anlatsana.
Allah Allah iyle bisey mi warmis ilk defa duyuyorum ben atabiliyorum suan denedim[/QUOTE]OTE="nilbebekveannesi, post: 43303691, member: 675961"]kızlar şu yerde oturup duvara sırtını vererek bacak bacak üstüne atma testini yapan varmı ben ekim annelerinde okudum ve öğrendim bacak bacak üstüne atamayanların hepsi sırayla doğuma gittiler
bacağını öteki bacağının üstüne atacaksın yapıyorsan sorun yokmuş ama düz zeminde sırtını duvara yaslarak yapılıyor ben yere oturuyorum yaparken :)Merhaba kizlar insallah herkes iyidir bizde de durumlar ayni
o nasil oluyor kiz anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?