- 9 Ekim 2014
- 306
- 273
- 53
Evet benimde açık renk ve sulu geldi inşallah devamı gelmez...Benimde adet baslangici gbi biranda kanamam gelmişti acik renk sulu gibi korkma hemen canm sakin ol tekrar ederse sorun olur durar insallah.
Acile gitmek icin kanamam oldu bakarmisuniz desem bakuyorlarmi direk ?Ben devlet hastanesine hafif kanamam oldu birsey varmi bakmak istiyorum diye girdim kadin dogum acil servisinde dinledim kalp atisini normal polikliniklerde ses olmayabiliyor.
Kanamam cumartesi aksam geldi bebegime birsey olmus olabilir evde kanamam geldi dedim kadin dogum acil servisinde hemen baktilar kalbinide dinledim bi sknti yok duruyor dediler.Acile gitmek icin kanamam oldu bakarmisuniz desem bakuyorlarmi direk ?
Cumartesi kanama pazar ve pazartesi kahve leke ama kahve leke dedigim adet bitiminde sonlarinda kahve kalintilar gelirya oyleydi üc gundur iyiyim akintim sari renge döndü.Rahim bebekle birlikte buyudugu icin bazilarinda kanama yapiyormus.Dusuk riski oldugu icin progestani gunde iki kez iciyorum.Evet benimde açık renk ve sulu geldi inşallah devamı gelmez...
nedeni peki neydi senin kanamanın ne kadar sürdü ???
ben almanya dayim canim. ne gibi problemler yasadinAranzda yurtdisinda yasayan var mi?
Burada gebelik takip sistemi cok garip...
şimdi oyle ılk 3 aydan sonra zamanı durduramıycaz:) Alllah'ım beklemek ne kadar zor :)
olmazsa e duyim vende :)Kanamam cumartesi aksam geldi bebegime birsey olmus olabilir evde kanamam geldi dedim kadin dogum acil servisinde hemen baktilar kalbinide dinledim bi sknti yok duruyor dediler.
Canm bende öyleyim 15 günde iki kilo almisim
Aynen bende öyleyimmm bir tuhaf şekilde şişkinlik var davul gibi oldu göbegim ya:S
Pozitifmerhaba kızlar biey sormak istiyorum.
hani rubella toksoplazma testleri yapılıyor onların içinde birde anti cmv var
sizlerde de bu test varmı ve negatifmi pozitifmi
Hiç iştahım yok zor yiyorum şişkinlik var göbeğim çıktiBiraS fazLa sankimsey istahin mi acildi yokSa siskinlik mi var
merhaba kızlar biey sormak istiyorum.
hani rubella toksoplazma testleri yapılıyor onların içinde birde anti cmv var
sizlerde de bu test varmı ve negatifmi pozitifmi
gunaydın hayırlı cumalar canım hosgeldın aramıza Allah bebegını sag saglım kucagına almayı nasıp etsınGunaydiin kizLarrHayirli Cumalar Benide araniza aLir misiniz <3
Pozitif
Cnm bu testleri bnde yaptircam devlet hastanesindemi yaptrdn özelde mi ve fiyatı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?