Dizlerini kaldırıp mı atacaksın yoksa düz halde mi üst üste atacasın ay saçma bi soru mu oldu yoksambacağını öteki bacağının üstüne atacaksın yapıyorsan sorun yokmuş ama düz zeminde sırtını duvara yaslarak yapılıyor ben yere oturuyorum yaparken :)
Güle güle kullanın canım
teşekkür ederiz, hali hazırda kendim de hasta olunca iyi geldi, test etmiş olduk. çok az ufak tefek eksiğim kaldı. bi de şu ev işini halledebilseydikGule gule kullanin canim
ben de aynı şeyi merak ettim ama nasıl soracağımı, nasıl tarif edeceğimi bilememiştim, bence yerinde bi soru yaniDizlerini kaldırıp mı atacaksın yoksa düz halde mi üst üste atacasın ay saçma bi soru mu oldu yoksam
İsabet olmuş o zamanben de aynı şeyi merak ettim ama nasıl soracağımı, nasıl tarif edeceğimi bilememiştim, bence yerinde bi soru yani
valla bende denedım
elif ya ben deneyimsiz olduğum için her yol mübah arkadaşım ama çok zor oldu be bacak bacak üstüne atmak öleceğim sandım
çizgiyi bılmemde mide kısmının boşaldıgı dogru canım bebek kanala gırınce ust taraf boşalıyo elını koydugunda dırek hıssedıyosun zaten sankı gobegının alt kısmından kılo almıs gıbı mıde boş alt taraf dolu oluoEwr söylemiş bana da doğum yapan arkadasim söyledi hatta gecen gün geldi daha dolu mide kismin senin dedi bide doğuma yakin gobegimizdeki çizgi daha koyu oluyomus
erken dogum rıskın varya canım belkı kusarken zorlanmayla dogumun tetıklenmesın dıye olabılır tekkullanımlık olan ılacını ıc canım enfeksıyonu temızlıyoKızlar 3 gündür düzenli olarak kusuyorum. bugün doktorumu aradım bana progestan 200 mg verdi günde 3 kez sabah öğlen ağızdan gece vajinal yolla kullan dedi. birde tek kullanımlık monurol verdiiçsemmi içmesemmi bilemedim progestan bildiğim kadarıyla doğumu geciktiriyor kusmamla ne alakası var bilemedim
hahha yok kız ne sacmasıDizlerini kaldırıp mı atacaksın yoksa düz halde mi üst üste atacasın ay saçma bi soru mu oldu yoksam
Aneemm dizimizi kıracaz mı o biraz zor işte bir deneyim bakalımhahha yok kız ne sacmasıbende sabah denedım koltuta oturur gıbı atcan sırtını duvara yasla bı dızını kır oburunu ustune at ben atamadım zorlandım atıncada nefes alamadım
Yok anam dizimi ancak çok az kırınca atabiliyorum öbür türlü mümkün deģil şimdi bu erken doğum habercisi mi oluyormuşhahha yok kız ne sacmasıbende sabah denedım koltuta oturur gıbı atcan sırtını duvara yasla bı dızını kır oburunu ustune at ben atamadım zorlandım atıncada nefes alamadım
Yaa sanci cekmek cok zor tabi ben evlenmeden once adet sancisi cok cekerdim acaba dogum da onun gibimi diyodum ama tabiki ondan daha siddetli ama bikac saat sanci cekiyosun bitiyo bebeginin dogus anini herseyi goruyosun odana gecince hemen kucagina alip emziriyosun sonra agrin sizin olmadan 2 gune toparlaniyosun ben de ameliyattan korkuyorum normal dogum en sagliklisi merak etme canim sonra iyiki de normal olmus diyeceksinBenim kızda makat gelişti normal çok istiyordum sezeryan oldu buda makat gelişti iki aydır normal doğum şeklini almış şimdi normal diyor ben çok korkuyorum sezeryanı yaşadım gördüm normal bilmiyorum korkuyorum
evet varmış ya ekim annelerinde okumuştum hatta eylül anneleride yapıyordu[/QUOTE]Allah Allah iyle bisey mi warmis ilk defa duyuyorum ben atabiliyorum suan denedim
Ayy bayıldım canım ne kadar becerikli bir anneanne ,çok muntazam örmüş ellerine sağlık ..güzel günlerde giysin prensesinAnneannemizin ördüklerinden elbise ve hirkasi ni cekebilmisim kızlar bayıldım yaa çok cici
yok onu atamayanlar dogum yapıyomus ben zorlana zorlana attım sabahYok anam dizimi ancak çok az kırınca atabiliyorum öbür türlü mümkün deģil şimdi bu erken doğum habercisi mi oluyormuş
Cok guzeller ozellikle elbise bayildim.sicak sicak giysin guzel kizinAnneannemizin ördüklerinden elbise ve hirkasi ni cekebilmisim kızlar bayıldım yaa çok cici
Ay cok guzel masallah gule gule giysin ins. Bizim de anneannemiz ormus sagolsun cok kullanisli ozellikle yelekAnneannemizin ördüklerinden elbise ve hirkasi ni cekebilmisim kızlar bayıldım yaa çok cici
Ayy bayıldım canım ne kadar becerikli bir anneanne ,çok muntazam örmüş ellerine sağlık ..güzel günlerde giysin prensesin
st,
Cok guzeller ozellikle elbise bayildim.sicak sicak giysin guzel kizin
Ay cok guzel masallah gule gule giysin ins. Bizim de anneannemiz ormus sagolsun cok kullanisli ozellikle yelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?