2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ewr söylemiş bana da doğum yapan arkadasim söyledi hatta gecen gün geldi daha dolu mide kismin senin dedi bide doğuma yakin gobegimizdeki çizgi daha koyu oluyomus
çizgiyi bılmemde mide kısmının boşaldıgı dogru canım bebek kanala gırınce ust taraf boşalıyo elını koydugunda dırek hıssedıyosun zaten sankı gobegının alt kısmından kılo almıs gıbı mıde boş alt taraf dolu oluo

erken dogum rıskın varya canım belkı kusarken zorlanmayla dogumun tetıklenmesın dıye olabılır tekkullanımlık olan ılacını ıc canım enfeksıyonu temızlıyo

Dizlerini kaldırıp mı atacaksın yoksa düz halde mi üst üste atacasın ay saçma bi soru mu oldu yoksam
hahha yok kız ne sacması bende sabah denedım koltuta oturur gıbı atcan sırtını duvara yasla bı dızını kır oburunu ustune at ben atamadım zorlandım atıncada nefes alamadım

hahha yok kız ne sacması bende sabah denedım koltuta oturur gıbı atcan sırtını duvara yasla bı dızını kır oburunu ustune at ben atamadım zorlandım atıncada nefes alamadım
Yok anam dizimi ancak çok az kırınca atabiliyorum öbür türlü mümkün deģil şimdi bu erken doğum habercisi mi oluyormuş

Yaa sanci cekmek cok zor tabi ben evlenmeden once adet sancisi cok cekerdim acaba dogum da onun gibimi diyodum ama tabiki ondan daha siddetli ama bikac saat sanci cekiyosun bitiyo bebeginin dogus anini herseyi goruyosun odana gecince hemen kucagina alip emziriyosun sonra agrin sizin olmadan 2 gune toparlaniyosun ben de ameliyattan korkuyorum normal dogum en sagliklisi merak etme canim sonra iyiki de normal olmus diyeceksin

Allah Allah iyle bisey mi warmis ilk defa duyuyorum ben atabiliyorum suan denedim
evet varmış ya ekim annelerinde okumuştum hatta eylül anneleride yapıyordu[/QUOTE]
Ay ben de dumduz ayaklarim yerdeyken birini birinin ustune attim cok kolay olunca ben gunumu de gecirecem herhalde dedim:))) sonra bi dizimi kirarak yaptimm ayy yaptim ama nefes alamiycam olcem sandim

Ayy bayıldım canım ne kadar becerikli bir anneanne ,çok muntazam örmüş ellerine sağlık ..güzel günlerde giysin prensesin

Amin canım benim Sağol bende çok beğendim evet baya ozenildi bi de ilk torun olunca malum :) hepimizinki çok cici bebisler olucak eminim çuval giyseler yakışır valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…