2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar doktordan geliyorum 32 haftaligim bebegim hala donmemis yaa ters duruyo hala ins doner yaa normal dogum istiyorum hayirlisiyla
Benimki 33. Haftada döndü canım Doktorum da 37. Haftaya kadar dönmesini bekleyecektik dedi, daha zamann var yani canm Ama seni gayet iyi anliyorum, ben dd neddn donmedi die sürekli dert etmiştim kendime

Amin canm, az kaldi braz daha dayanıcaz artık.

İnş canim el örgüsü olunca hiç bozulmuyor yipranmiyor da senin ki de iyi günlerde giyinsin kış bebeği olucaklari için bunlara ihtiyacımız olucak
Aynen canim cok sagol ins ay kisin cok iyi oluyo gercekten orgu onun sayesinde sirti hep korunuyo usutmuyo kaldirilinca

Valla telaşlandiğimdan ablami aradim şimdi, ingiltereyi, ben 50 hatta 60 da yıkadim hiç çekmedi kıyafetler dedi, valla şaşırdım, leyloş da kıyafetler çekti diyo.

Hay allahım ya, boşuna iş çıktı sana.

Benimki 33. Haftada döndü canım Doktorum da 37. Haftaya kadar dönmesini bekleyecektik dedi, daha zamann var yani canm Ama seni gayet iyi anliyorum, ben dd neddn donmedi die sürekli dert etmiştim kendime
Himm seni hatirliyorum canim donmedi diye stres olmustun insan normal dogum isteyince donsun diye stres oluyo bugun hastanede bi kadin vardi 38 deydi acilmasi var ama bebegi ters normal istiyodu ama ters diye dogum olmuyodu korktum ya ins benim 37 kadar donmus olur

Kasiklarimda dünden beri çok yoğun baskı vardı. Doktor yatırdı şuan hastanede yatiyorum.Bebeğim aşağıya inmiş biraz çok korkuyorum. Dualarinizi esirgemeyin kızlar olur mu
Gecmiş olsun canm, açılma var mı die kontrol ettiler mi? Bi de sancı cıktı mı?

He he valla ben de almafim, almıycam da, eşiminkilerle idare ediyorum :)

İnş canm doner, ama donmemesi ihtimaline de aliştirmaliyiz kendimizi Ben normal doğum olmaması ihtimaline de yavas yavas alistiriyorum kendimi, sonradan psikolojık bunalim yaşamayayım diye.

İnş canm doner, ama donmemesi ihtimaline de aliştirmaliyiz kendimizi Ben normal doğum olmaması ihtimaline de yavas yavas alistiriyorum kendimi, sonradan psikolojık bunalim yaşamayayım diye.
Ewet dogru soyluyosun canim oncelik bi tanesi olmali ama her iki dogum seklini de dusunmek lazim aslinda sadece donmeyle de bitmiyo son ana kadar hic belli olmaz

Ben de yarin deterjan alip yikiycam ins dalan roxy di galiba dimi 2 farkli kokusu wardi sanirsam siz hangi kokuyu begendiniz ona gore alim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…