- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Benimki 33. Haftada döndü canım Doktorum da 37. Haftaya kadar dönmesini bekleyecektik dedi, daha zamann var yani canm Ama seni gayet iyi anliyorum, ben dd neddn donmedi die sürekli dert etmiştim kendimeKizlar doktordan geliyorum 32 haftaligim bebegim hala donmemis yaa ters duruyo hala ins doner yaa normal dogum istiyorum hayirlisiyla
Amin canm, az kaldi braz daha dayanıcaz artık.Bnm annmnde 9 ay boyunca glms kardesmde cok zorluk cekms annem,babam cok kotu oluyr diye aldrmk istems cok sukur almams doktr yasiyr bebek nssil,alalm dems aysklrni dikmis 9 sy boyunca ole yatms 7de ictm progestani sersem gibi oluyrm cnm ya yeni uysndm normlde bn bukdr uyumam deli gibi etti bni bu progestan cok bitkinim bn normldr nekadar gec yatarsm yataym 7de 8 de kalkarm fkt bu ilaci iceym cok kotu oluyrm icmesem olmuyr icincede boyleym isten ayrilmdn oncr 6 kilo almstm isten ciktm 1 sy oldu 5 kilo aldm meltemcm cnmya Rabbim herkese yardim etsn hepimizin dogumuda zo3r
Sezaryen oldu canımGüle güle sağlikla büyüt tatlim, normal doğum mu oldu?
Aynen canim cok sagol ins ay kisin cok iyi oluyo gercekten orgu onun sayesinde sirti hep korunuyo usutmuyo kaldirilincaİnş canim el örgüsü olunca hiç bozulmuyor yipranmiyor da senin ki de iyi günlerde giyinsin kış bebeği olucaklari için bunlara ihtiyacımız olucak
Valla telaşlandiğimdan ablami aradim şimdi, ingiltereyi, ben 50 hatta 60 da yıkadim hiç çekmedi kıyafetler dedi, valla şaşırdım, leyloş da kıyafetler çekti diyo.Meltemcim sen 30 derece pamuklu programında yıka ben bi kısa program var yarım saatlik birde uzun bir saatlik hatta bazı giysileri görümcem ve kızkardeşin verdiklerinde yakalarında sarı lekeler vardı 50 derece ön yıkamalıda yıkadım hiç birşey olmadı seninkiler sıfır 30 derece kısa günlük program kullan sıkma devrini 800 900 gibi yap bişey olmaz
Hay allahım ya, boşuna iş çıktı sana.Of kızlar yine hastane yolu göründü bana dün rapor almıştım dr çok yorgundu böyle benim elimi tutarak dertleşerek muayne etmişti yardımcısı yazdı raporumu oda ev adresim ve telimi yalnış yazmış gidip onu düzelttiriyim inşallah hallederim
İnş gülcüm, inşallah.Benim de 3 hafta var olsun gecer gider
Himm seni hatirliyorum canim donmedi diye stres olmustun insan normal dogum isteyince donsun diye stres oluyo bugun hastanede bi kadin vardi 38 deydi acilmasi var ama bebegi ters normal istiyodu ama ters diye dogum olmuyodu korktum ya ins benim 37 kadar donmus olurBenimki 33. Haftada döndü canım Doktorum da 37. Haftaya kadar dönmesini bekleyecektik dedi, daha zamann var yani canm Ama seni gayet iyi anliyorum, ben dd neddn donmedi die sürekli dert etmiştim kendime
Gecmiş olsun canm, açılma var mı die kontrol ettiler mi? Bi de sancı cıktı mı?Kasiklarimda dünden beri çok yoğun baskı vardı. Doktor yatırdı şuan hastanede yatiyorum.Bebeğim aşağıya inmiş biraz çok korkuyorum. Dualarinizi esirgemeyin kızlar olur mu
He he valla ben de almafim, almıycam da, eşiminkilerle idare ediyorum :)Birde havalar çok soğudu kızlar mont kaban olayını napıyorsunuz iki ay için o kadar para vermek istemiyorum büyük bir hırkam vardı onla idare ediyordum ama azönce markete çıktım dondum hastaneye gitmem lazım donucam diye çıkamıyorum
Sağol leylacm, deneyeyim.düz zemine oturup ayaklarını paralel olarak uzatıyorsun ben yerde yapıyorum yatakta olmaz diye yazmışlardı sonra bir bacağını öteki bacağının üstüne atmaya çalışıyorsun atıyorsan sorun yok ama atamıyorsan doğum yakınmış
Evde ne iş var dünürüm ?teşekkür ederiz, hali hazırda kendim de hasta olunca iyi geldi, test etmiş olduk. çok az ufak tefek eksiğim kaldı. bi de şu ev işini halledebilseydik
Oy oy oy ne becerikliymiş annen, güle güle giysın kuzu :)Anneannemizin ördüklerinden elbise ve hirkasi ni cekebilmisim kızlar bayıldım yaa çok cici
Oy oy oy ne becerikliymiş annen, güle güle giysın kuzu :)
Himm seni hatirliyorum canim donmedi diye stres olmustun insan normal dogum isteyince donsun diye stres oluyo bugun hastanede bi kadin vardi 38 deydi acilmasi var ama bebegi ters normal istiyodu ama ters diye dogum olmuyodu korktum ya ins benim 37 kadar donmus olur
Ewet dogru soyluyosun canim oncelik bi tanesi olmali ama her iki dogum seklini de dusunmek lazim aslinda sadece donmeyle de bitmiyo son ana kadar hic belli olmazİnş canm doner, ama donmemesi ihtimaline de aliştirmaliyiz kendimizi Ben normal doğum olmaması ihtimaline de yavas yavas alistiriyorum kendimi, sonradan psikolojık bunalim yaşamayayım diye.
Bende eşiminkilerden kullanıyorumHe he valla ben de almafim, almıycam da, eşiminkilerle idare ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?