Keşke uyarsalarmış geçmiş olsun tatlımgaliba fazla hassas kumaşları vardı gül ondan oldu
Bacakları bükmeyecez di mibacağını öteki bacağının üstüne atacaksın yapıyorsan sorun yokmuş ama düz zeminde sırtını duvara yaslarak yapılıyor ben yere oturuyorum yaparken :)
Bükecekmişiz tatlımBacakları bükmeyecez di mi
Benim kızımda makat gelişiydi, geçen hafta dönmüş. Gerçi bizim sezeryan olacağı için pek farketmiyor.Benim bi kizim var normal dogum yaptim ama nezaman donmustu hic hatirlamiyorum yaa karnimdaki icin doktor suyun yeterli bide tam kanala yerlesmemis diye doner ind diye tahmin ediyorum dedi 37 ye kadar bekliycez dedi ozamana kadar donmesi lazim dedi ama basindan beri makat gelisli duruyo bunu da normal istiyorum ya hayirlisiyls ins
Bende ama bilmiyorum bakalim benmde knt 2 hafta sonra bu hafta sadece nst olcam artik her hafta nst 2 haftada knt oluyir icim daraldi bgn bi arkim dgm yapti sezeryan normalde kasim ortasiydi suyu azalmis bgn aldilar bebk cok guzeldiAyy canim ins doner yaa uzme kendini ben de yarin gidicem ins kontrole benimki de donmemisti ins yarin gittigimde donmustur ya ama bence hsla donmemis ayni yerlerde hissediyorum cunku hareketlerini
Onu yapabileceğimi sanmamBükecekmişiz tatlım
Eee amerikan maliyla turk mali bir olur mu canim,bide seninkiler kimbilir kac defa yikandi cekmezler artikValla telaşlandiğimdan ablami aradim şimdi, ingiltereyi, ben 50 hatta 60 da yıkadim hiç çekmedi kıyafetler dedi, valla şaşırdım, leyloş da kıyafetler çekti diyo.
bak bu cvp iyiydiEee amerikan maliyla turk mali bir olur mu canim,bide seninkiler kimbilir kac defa yikandi cekmezler artik
Aslinda sen normal dusunebilirsin sanki canim cunku oglun buyumus masallah zaman gecmis yani doktorun ne diyo gerci o da onemli. Bakalim benimki de hayirlisi ins doner donmezse de kismet saglikli olsun da dedigin gibi..Benim kızımda makat gelişiydi, geçen hafta dönmüş. Gerçi bizim sezeryan olacağı için pek farketmiyor.
Sende çok takma kafana, bence de döner daha vaktin var. Önemli olan sağlıklı olsun kuzun.
taşınma ihtimalimiz var, o yüzden bu evde kalıcıymışız gibi düzen kuramıyoruz, çocuk için alınan ne varsa hepsi arka odada yerde yığılıEvde ne iş var dünürüm ?
Himm ins seninki de doner canim ben bugun 32 deyim gittim doktora gene donmemisti doktor suyun yeterli bide tam kanala yerlesmemis diye doner diye tahmin ediyorum dedi ins dedim 37 ye kadar bekliycez dedi hayirlisi bakalim canimBende ama bilmiyorum bakalim benmde knt 2 hafta sonra bu hafta sadece nst olcam artik her hafta nst 2 haftada knt oluyir icim daraldi bgn bi arkim dgm yapti sezeryan normalde kasim ortasiydi suyu azalmis bgn aldilar bebk cok guzeldi
Belirsizlik kotu gercekten.ben sifonyerimi kaldirip yerind besigi koyucam.hatta bir arkadasim hic bosuna tasima diyor,oto koltugu anakucaklari varya onda ilk zamanlar cok guzel yatiyomus onda yatsin deditaşınma ihtimalimiz var, o yüzden bu evde kalıcıymışız gibi düzen kuramıyoruz, çocuk için alınan ne varsa hepsi arka odada yerde yığılıarka oda ardiye gibi zaten, ama yatak odamızdan daha geniş, kolonu var her yerinde pek kullanışlı değil o yüzden. yine de daha uygun gibi, o odaya taşıyalım yatak odamızı desek arka odanın bitişiğini yan komşu oturma odası olarak kullanıyo ve küçük kızı var, gürültü-ağlama-isyan-entrika-tv sesi ne ararsan var, orayı yatak odası yapmak akıllıca değil, şimdi yattığımız ortadaki odaya da sığamıycaz. yer açılsın diye sadece gardırobu taşıyalım diyoruz arkaya, teknik servisi aramak lazım garanti kapsamından çıkmasın diye, kapıdan geçmiyor. eğer zırt diye taşınırsak bi daha aramak lazım servisi diye hesap kitap yaparken hiç bir şey yapamadan bekliyoruz öyle
Ben 30 da yıkadım, hiç çekmedi. Kumaşın kalitesi ve cinsi ile de alakalı.Valla telaşlandiğimdan ablami aradim şimdi, ingiltereyi, ben 50 hatta 60 da yıkadim hiç çekmedi kıyafetler dedi, valla şaşırdım, leyloş da kıyafetler çekti diyo.
bende son numarayım:) yemek güzel yaparım ama hamur işinden hiç anlamam(eşim süper yapar). gecen canım ekler pasta istedi. ilerde bebiş ister diye ögreneyim dedim. girdim mutfaga cıkışımda nerdeyse aglıycaktımHim bizdede var ayni senden bitane son numaramiz öyle bizimde daha yeni evlendirdik :) evi döndürecek kadar is bilmek yeterli canım ya :)
Ben de yapamadımOnu yapabileceğimi sanmam
Sanırım 3 çeşidi var. Bahar çiçekleri, beyaz sabun ve lavantalı. Ben bahar çiçeklerini aldım.Ben de yarin deterjan alip yikiycam ins dalan roxy di galiba dimi 2 farkli kokusu wardi sanirsam siz hangi kokuyu begendiniz ona gore alim
bende son numarayım:) yemek güzel yaparım ama hamur işinden hiç anlamam(eşim süper yapar). gecen canım ekler pasta istedi. ilerde bebiş ister diye ögreneyim dedim. girdim mutfaga cıkışımda nerdeyse aglıycaktım
bebiş oluncada işkolik halimiz o istek devam etcekmi merak ediyorum. bebiş ve işi dengeleyebilirim inşaallah. ikisinide yanlız bırakmak, ele bırakmak istemiyorumBiz sennle alişmişiz calişmaya, duramayız artk ewde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?