2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bende dogal olsun diye herşeyini kendim yapmaya calıştım. tam oturup aglıycaktım eşim yetişti sagolsun kurtardı beni dedigin gibi tadı güzeldi cok şükür. o yüzden tekrar yaparım diyebiliyorum yoksa bi daha yanına yaklaşmazdım.

Bende mutfağı olduğu gibi bıraktım eşim temizledi sonra da afiyetle pastamizi yedik :))

Ne marka ve nerden aldın folikim ya kış bebişi olduğu için almamız lazım galiba :/ fikir ver bana da kuzumm
tatlım benim önceden vardı. bebiş için de kullanırım diye biraz araştırmıştım. bebiş için fazla gelebiliyormuş buhar makinesi. kaloriferin üzerine nemli havlu yeterli olur diyolaaa ben oldu baya araştıralı sizde bi bakın istereniz.

ben eski montumu giyiyorum önü kapanmıyor ama şalla kapatıyorum almayı da düşünmüyorum

Canım merak ettim seni nasılsın ...biraz rahatlayabildin mi ?...o arkadaş mesajına karşılık verdi mi? ne yapmaya karar verdin perinatolog konusunda?
Canim cok sagol gorustum arkadasla cuma gunu sezwryana gircekti gorustugu doktor sorun olmadigini soylemis ben de yaklasik bir 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole esim simdi gitsek yine ayni sonuc cikicak dedi cogu zamam kafa onde gidince vicut geliserek kafayi yakaliyormus o nedenle hemen degil de bir sure sonra gidicem kontrole

tatlım benim de aşırı sertleşiyor iki gündür korkuyorum erken gelecek diye..sertleşmeyle beraber ağrı olursa kasılma olurmuş dikkat et canım
Netten okudum da 30. Hafta sonrasi rahim alistirma yapmaya baslar siyo yalanci kasilmalar oluyormus. Sancisi oyle durulmayacak gibi degil de biraz rahatsiz edici bir agri karnimaa o sira tas gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…