tatlım kime sorduysam narkoz vermiyorlar dediler. bizim kuzenin eşi doktor o ayarlayacak bakalım. daha cinsiyeti tam belli değilken o önerdi bize yeni dogan sünnetini.Sevinirim aysecim,senden haber bekliyorum
bende dogal olsun diye herşeyini kendim yapmaya calıştım. tam oturup aglıycaktım eşim yetişti sagolsun kurtardı beniAl benden de o kadar yaa hamur işinden pek cakmiyorum geçen pasta yapim dedim ama herseyini kendim yaptim keki kreması sosu yemin ederim aglicaktim bitmesine yakın ayakta durmaktan belim koptu bi de tadı güzel oluyor ama sunum için aynı şeyi soyleyemiycem :))
bende dogal olsun diye herşeyini kendim yapmaya calıştım. tam oturup aglıycaktım eşim yetişti sagolsun kurtardı benidedigin gibi tadı güzeldi cok şükür. o yüzden tekrar yaparım diyebiliyorum yoksa bi daha yanına yaklaşmazdım.
Ne marka ve nerden aldın folikim ya kış bebişi olduğu için almamız lazım galiba :/ fikir ver bana da kuzummselam kızlar, buhar makinem de geldiiibir eksik daha tamamlandı
Himm oylemi tamam canim cok sagol ben de bahar cicekleri alirim ozaman ;-)Sanırım 3 çeşidi var. Bahar çiçekleri, beyaz sabun ve lavantalı. Ben bahar çiçeklerini aldım.
tatlım benim önceden vardı. bebiş için de kullanırım diye biraz araştırmıştım. bebiş için fazla gelebiliyormuş buhar makinesi. kaloriferin üzerine nemli havlu yeterli olur diyolaaaNe marka ve nerden aldın folikim ya kış bebişi olduğu için almamız lazım galiba :/ fikir ver bana da kuzumm
tatlım benim de aşırı sertleşiyor iki gündür korkuyorum erken gelecek diye..sertleşmeyle beraber ağrı olursa kasılma olurmuş dikkat et canımKizlar karnim sertlesiyo bemim ve sertlesince agrim oluyo gun icinde 2 3 kez oluyo
tatlım benim de sezeryan olacak tecrübelerini anlatır mısın..pijama konusunda alt üst rahat giyilebilyor mu sezeryanda yoksa gecelik mi gerekli sadece..ben bir de depentin hasta kilotuınu almıştım onu kullanmayı düşünüyorum nasıl olur senceSezaryen oldu canım
ben eski montumu giyiyorum önü kapanmıyor ama şalla kapatıyorum almayı da düşünmüyorumBirde havalar çok soğudu kızlar mont kaban olayını napıyorsunuz iki ay için o kadar para vermek istemiyorum büyük bir hırkam vardı onla idare ediyordum ama azönce markete çıktım dondum hastaneye gitmem lazım donucam diye çıkamıyorum
tatlım son durum nedir merak ettim inmş sorun çıkmazKasiklarimda dünden beri çok yoğun baskı vardı. Doktor yatırdı şuan hastanede yatiyorum.Bebeğim aşağıya inmiş biraz çok korkuyorum. Dualarinizi esirgemeyin kızlar olur mu
ohhh afiyet olsun canım. yarasın bebişe:)Bende mutfağı olduğu gibi bıraktım eşim temizledi sonra da afiyetle pastamizi yedik :))
Canım merak ettim seni nasılsın ...biraz rahatlayabildin mi ?...o arkadaş mesajına karşılık verdi mi? ne yapmaya karar verdin perinatolog konusunda?Kizlar karnim sertlesiyo bemim ve sertlesince agrim oluyo gun icinde 2 3 kez oluyo
Canim cok sagol gorustum arkadasla cuma gunu sezwryana gircekti gorustugu doktor sorun olmadigini soylemis ben de yaklasik bir 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole esim simdi gitsek yine ayni sonuc cikicak dedi cogu zamam kafa onde gidince vicut geliserek kafayi yakaliyormus o nedenle hemen degil de bir sure sonra gidicem kontroleCanım merak ettim seni nasılsın ...biraz rahatlayabildin mi ?...o arkadaş mesajına karşılık verdi mi? ne yapmaya karar verdin perinatolog konusunda?
Netten okudum da 30. Hafta sonrasi rahim alistirma yapmaya baslar siyo yalanci kasilmalar oluyormus. Sancisi oyle durulmayacak gibi degil de biraz rahatsiz edici bir agri karnimaa o sira tas gibi oluyotatlım benim de aşırı sertleşiyor iki gündür korkuyorum erken gelecek diye..sertleşmeyle beraber ağrı olursa kasılma olurmuş dikkat et canım
yok canım tek bacağını öteki bacağının üstüne atacaksın ama yerde sırtını duvara dayayıp ayaklarını uzatarak yapacaksınDizlerini kaldırıp mı atacaksın yoksa düz halde mi üst üste atacasın ay saçma bi soru mu oldu yoksam
Kizlar karnim sertlesiyo bemim ve sertlesince agrim oluyo gun icinde 2 3 kez oluyo
Az evvel disari ciktik ne giyecegimi sastim en bol mintum gelmedi kapanmadi onu az idare etcezben eski montumu giyiyorum önü kapanmıyor ama şalla kapatıyorum almayı da düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?