elif acaba senin doğum yakınmı ya bende çok zor yapıyorum artık bu hareketivalla bende denedımcok zorlandım atıncada nefes alamadım
En son gittigimde bebek rahimin ordaydi kafasi zaten hickirinca anliyordum nwremde oldugunu ☺Canim aynısı bende de var özellikle de geceleri bazen karın agrisiyla uyaniyorum taş gibi oluyor Karnım rahim kendini doğuma hazirliyomus bebek kanala yaklaştığı için
yok canım tek bacağını öteki bacağının üstüne atacaksın ama yerde sırtını duvara dayayıp ayaklarını uzatarak yapacaksın
En son gittigimde bebek rahimin ordaydi kafasi zaten hickirinca anliyordum nwremde oldugunu ☺
Ay ben de dumduz ayaklarim yerdeyken birini birinin ustune attim cok kolay olunca ben gunumu de gecirecem herhalde dedim:))) sonra bi dizimi kirarak yaptimm ayy yaptim ama nefes alamiycam olcem sandim[/QUOTE]evet varmış ya ekim annelerinde okumuştum hatta eylül anneleride yapıyordu
evet canım bağırarak yapıyorum ben o hareketi ama zorlada olsa oluyor hala sen 40 geçersin kesin maşallah tosun olacak beyza bebekBen yaptım gayet rahat oldu canım galiba 40 ı gecirecek benim kız :) sen denedin mi leylacım
bükmeden yapılacak :)Bacakları bükmeyecez di mi
keşke tatlım ama artık oldu olanKeşke uyarsalarmış geçmiş olsun tatlım
evet canım bağırarak yapıyorum ben o hareketi ama zorlada olsa oluyor hala sen 40 geçersin kesin maşallah tosun olacak beyza bebek
hemen yapıyorum denizcim sen istersin de bende yapmaz mıyım şimdi kızlarleylam355 sen bükmeyeceğiz yere paralel uzatıp atacağız demişsin birkaç arkadaş bükülerek denencek demiş senden konuyla ilgili basın açıklaması bekliyoruz
oda iyiymiş ya o zaman sen 42 rahat görebilirsinAyy sorma canım ben ki max 38 de dogurmayi hayal ediyorum hep ama normal bir insandan daha rahat yapıyorum bu hareketi :))
Tatlımm uğraştırdık seni de ilkinde de böyle anlamıştım da arkadaşlar bükmesin sakatlık çıkacak diye dedimhemen yapıyorum denizcim sen istersin de bende yapmaz mıyım şimdi kızlar
bükmeden yapılacak kızlar
sırt duvara dayalı bacaklar yerde dümdüz uzanmış şekilde bir bacak ötekinin üstüne atılacak eğer yapıyorsan iyi daha vakit var ama yapamadıysanbebeklerin gelişi yakınmış
oda iyiymiş ya o zaman sen 42 rahat görebilirsin
Tatlımm uğraştırdık seni de ilkinde de böyle anlamıştım da arkadaşlar bükmesin sakatlık çıkacak diye dedim
bence de erkenci ya bugün çok sıkıntı verdi açıkçadsı artık zorlanmaya başladım belki 2 haftaya izne çıkarım tabi arada doğum yaparsam fena olurGaliba öyle olucak sağlık olsun keyfi yerinde demekki bizimkinin :)) senin nil bebis erkenci galiba sabırsız bir kızın olucak hazırlıklı ol canım :)))
Fakat bu hareket zayıf-şişman olmakla ya da bacaklarımızın kalın-ince olmasıyla yakından alakalı.hemen yapıyorum denizcim sen istersin de bende yapmaz mıyım şimdi kızlar
bükmeden yapılacak kızlar
sırt duvara dayalı bacaklar yerde dümdüz uzanmış şekilde bir bacak ötekinin üstüne atılacak eğer yapıyorsan iyi daha vakit var ama yapamadıysanbebeklerin gelişi yakınmış
vallahi bende ekim annelrinde okudum ve o zamandan beri yapıorum zamanla zorlanmaya başladım ekim annelerinde hiç yapamayanlar kısa süre sonra doğumlara başladılarFakat bu hareket zayıf-şişman olmakla ya da bacaklarımızın kalın-ince olmasıyla yakından alakalı.
Zaman yaklaştıkça daha ne teoriler ile karşılaşacağız bakalım.
Yine de açıklama için teşekkürlerleylam355
yapmak zorlaştıkça mantıklı gelmeye başladı çatı ağrısıda fena oluncaFakat bu hareket zayıf-şişman olmakla ya da bacaklarımızın kalın-ince olmasıyla yakından alakalı.
Zaman yaklaştıkça daha ne teoriler ile karşılaşacağız bakalım.
Yine de açıklama için teşekkürlerleylam355
Gerçekten öyle, insan önünü görmek istiyor, kurulu düzen istiyor. Lakin hayat her zmn öyle değil malesef. Geçenlerde 15 günlük bebeği ziyarete gittim demiştim ya, o da puset denemiş önce ama diyor ki, çoook küçücük kedi yavrusu gibi olduğundan ve başını oynatmak dışında hareket edemediğinden o puset başarılı olmamış, çocuğun boynu göbeğinin üstünde iki büklüm kalmış içinde, tarif edebildim umarım, onlar da beşikte yatırıyor şimdi.Belirsizlik kotu gercekten.ben sifonyerimi kaldirip yerind besigi koyucam.hatta bir arkadasim hic bosuna tasima diyor,oto koltugu anakucaklari varya onda ilk zamanlar cok guzel yatiyomus onda yatsin dedi
Canım Denizim (bu arada oğluşun adı Can ya da Deniz olabilir) epey araştırdım, özellikle sessiz çalışması yönünden çok memnuniyet yorumu vardı, tercihimi bu şekilde yaptım. Sinbo marka, Teknosa'dan.Ne marka ve nerden aldın folikim ya kış bebişi olduğu için almamız lazım galiba :/ fikir ver bana da kuzumm
bence de erkenci ya bugün çok sıkıntı verdi açıkçadsı artık zorlanmaya başladım belki 2 haftaya izne çıkarım tabi arada doğum yaparsam fena olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?