2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yemek daha önemli bence, jamur demek kilo selülit ve daha bir sürü şey :)

Cnm dün gece çok arttı bütün gün yattım ter attım parol içtim bi tane. Akşam da tavuk suyu çorba ıhlamur mandalin yine bombardıman yaptık bünyeme daha iyiyim. Bi de gece belim tuttu bnm yürüyemedim eşim götürdü wc( çok korktum doğum belirtisi diye sabah geçti çok şükür (

şimdi denedim, zor yaptım, özellikle sol kasık ağrım olduğundan bnm o taraf daha da zorladı.

aynen öyle ya dr aynı şeyleri, söyledi artık zorlamıyorum kendimi ama gezmeden de geri kalmıyorum bütün gün dışarıdaydım gezdim gezdim eve geldim eşime dedim ki ayy çok yoruldum o kadar gezersen yorulursun dedi ya

şimdi denedim, zor yaptım, özellikle sol kasık ağrım olduğundan bnm o taraf daha da zorladı.
ekim annelerinde yanlış hatırlamıyorsam hiç yapamıyorsan doğum yakın biz zorlanarak da olsa yapıyoruz gerçi bağıra bağıra yaptım bu sabah beni bayağı zorlamaya başladı

dün gece benim de peak yaptı sanırım, ağzımdan nefes almaya çalışmaktan dudaklarım kurudu çatladı, bugün sabahtan dediğin gibi bombardımana devam, ıhlamur-karanfil-zencefil-limon-elma-bal karışımı, taze sıkılmış nar suyu, taze greyfurtlu portakal suyu, mandalina, ballı süt. daha napiim bilemedim, burnum açılsa daha iyi hissedicem sanırım. buhar makinesi ilaç gibi geldi o yüzden. pzt iş başı yapacağım için yarın artık atlatsam bari

canım ya allah korusun bu bebekler bizi kalpten götürecekler yakında korkudan sen yine çorbaya dayan yarında dinlenirsin işe daha rahat başlarsın böylece az kaldı deniz ben haftaya izne ayrılıcam artık çalışmak istemiyorum çünkü

İkisi de çok güzel cnm sağol cnm araştırayım bende

remya cnm ben kaloriferlerin üstüne bir şey konmasın, çamaşır fln kurutmayın diye biliyorum hep nemli havlu koymak da aynı şey olmuyor mu bunu da bi araştırayım ben senelerdir koymam bir şey nerden aklımda kaldı bu bilgi bilmiyorum

Ay ben de dumduz ayaklarim yerdeyken birini birinin ustune attim cok kolay olunca ben gunumu de gecirecem herhalde dedim:))) sonra bi dizimi kirarak yaptimm ayy yaptim ama nefes alamiycam olcem sandim
kızlar ya biz böyle zorlanmaya başladık bu hareketi yaparken erken mi olacak doğumlarımız :)[/QUOTE]
Ayy Allah korusun ya zamaninda saglikla gelsin ins bebislerimiz

Seninde mi son haftann bnm gibiiii cnm çakıl da biliyosun ne kdr ağrı çekti beklemedi dayanamıyosan zorlamamak lazım

Benimki de artık yanimda kendisi olmadan hiçbir yere birakmiyor yaa sabah bile servise bırakıp iş çıkışı alıyor bende severim çok gezmeyi tozmayi ama artık penguenvari yürüyüşümle alay konusu olmak istemiyorum :)))

Boyleyse kolay canim iki bacak da dumduz yerdeyken birini oburunun ustune rahat atiyorum cok sukur ama bi dizi bukerek yapiyorum ama cok zorlaniyorum

Ewet dogru soyluyosun canim oncelik bi tanesi olmali ama her iki dogum seklini de dusunmek lazim aslinda sadece donmeyle de bitmiyo son ana kadar hic belli olmaz
Aynen, bi sürü faktör varmış, yok yumuşama yok çatı, yok kordon O yuzden önce allaha sonra doktora bırakıcaz doğum işini.

kızlar hastane için pijama takımı mı gecelik mi sizce ? kış olacağı için tereddütteyim ?

omurga gelişimine çok zararlı de
Seninde mi son haftann bnm gibiiii cnm çakıl da biliyosun ne kdr ağrı çekti beklemedi dayanamıyosan zorlamamak lazım
kararım bu yönde gibi deniz ya artık uyumak istiyorum sabahları akşamları evde olmak dışarısı çok soğuk ev sıcak canımın istediği gibi ayak uzatmak cazip gelmeye başladı

Şifa olsunnn cnmın içiiii bende daha iyi hissediyorum şimdi yarın da full dinlenicemm. Sende iyice dinlen bombardımana devammm yarın da. Ptesi iş var pfff :/ senin yıllık izinler illa bu yıl kullanılması gerekiyodu o işi naptın cnm ??

Ben de yarin deterjan alip yikiycam ins dalan roxy di galiba dimi 2 farkli kokusu wardi sanirsam siz hangi kokuyu begendiniz ona gore alim

Ben bugün cok aradim, uyumda bulabildim, bahar cicekleri bılabildim Bakalim nasıl kokacak. Sanki mağazada hacı sakir daha güzel koktu ama içimden roxy gectiği için, roxy aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…