- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
Yemek daha önemli bence, jamur demek kilo selülit ve daha bir sürü şey :)bende son numarayım:) yemek güzel yaparım ama hamur işinden hiç anlamam(eşim süper yapar). gecen canım ekler pasta istedi. ilerde bebiş ister diye ögreneyim dedim. girdim mutfaga cıkışımda nerdeyse aglıycaktım
Cnm dün gece çok arttı bütün gün yattım ter attım parol içtim bi tane. Akşam da tavuk suyu çorba ıhlamur mandalin yine bombardıman yaptık bünyeme daha iyiyim. Bi de gece belim tuttu bnm yürüyemedim eşim götürdü wcbükmeyi kim söyledi ya ne güldüm çok tatlı bizim hamiş arkadaşlarımız evet sakatlık çıkaracaklar vallahi erken doğan aralık bebekleri olacaklarmış aman dikkat kızlar denizcim doğru söylüyor
canım sen nasıl oldun biraz daha iyimisin
şimdi denedim, zor yaptım, özellikle sol kasık ağrım olduğundan bnm o taraf daha da zorladı.hemen yapıyorum denizcim sen istersin de bende yapmaz mıyım şimdi kızlar
bükmeden yapılacak kızlar
sırt duvara dayalı bacaklar yerde dümdüz uzanmış şekilde bir bacak ötekinin üstüne atılacak eğer yapıyorsan iyi daha vakit var ama yapamadıysanbebeklerin gelişi yakınmış
aynen öyle ya dr aynı şeyleri, söyledi artık zorlamıyorum kendimi ama gezmeden de geri kalmıyorum bütün gün dışarıdaydım gezdim gezdim eve geldim eşime dedim ki ayy çok yoruldum o kadar gezersen yorulursunKıyamam yaa artık zorlar annesi sen yine de çok dikkat et vücudunu dinle canım en ufak ihtimali bile artık risk olarak degerlendirmemiz lazım ben nefes alıp verirken bile zorlanıyorum neyse ki izne cikmama 10 günüm kaldı benim de şafak sayıyorum :))
ekim annelerinde yanlış hatırlamıyorsam hiç yapamıyorsan doğum yakın biz zorlanarak da olsa yapıyoruz gerçi bağıra bağıra yaptım bu sabah beni bayağı zorlamaya başladışimdi denedim, zor yaptım, özellikle sol kasık ağrım olduğundan bnm o taraf daha da zorladı.
dün gece benim de peak yaptı sanırım, ağzımdan nefes almaya çalışmaktan dudaklarım kurudu çatladı, bugün sabahtan dediğin gibi bombardımana devam, ıhlamur-karanfil-zencefil-limon-elma-bal karışımı, taze sıkılmış nar suyu, taze greyfurtlu portakal suyu, mandalina, ballı süt.Cnm dün gece çok arttı bütün gün yattım ter attım parol içtim bi tane. Akşam da tavuk suyu çorba ıhlamur mandalin yine bombardıman yaptık bünyeme daha iyiyim. Bi de gece belim tuttu bnm yürüyemedim eşim götürdü wc( çok korktum doğum belirtisi diye sabah geçti çok şükür (
canım ya allah korusun bu bebekler bizi kalpten götürecekler yakında korkudan sen yine çorbaya dayan yarında dinlenirsin işe daha rahat başlarsın böylece az kaldı deniz ben haftaya izne ayrılıcam artık çalışmak istemiyorum çünküCnm dün gece çok arttı bütün gün yattım ter attım parol içtim bi tane. Akşam da tavuk suyu çorba ıhlamur mandalin yine bombardıman yaptık bünyeme daha iyiyim. Bi de gece belim tuttu bnm yürüyemedim eşim götürdü wc( çok korktum doğum belirtisi diye sabah geçti çok şükür (
aman çantamızı hazır edelimekim annelerinde yanlış hatırlamıyorsam hiç yapamıyorsan doğum yakın biz zorlanarak da olsa yapıyoruz gerçi bağıra bağıra yaptım bu sabah beni bayağı zorlamaya başladı
İkisi de çok güzel cnmGerçekten öyle, insan önünü görmek istiyor, kurulu düzen istiyor. Lakin hayat her zmn öyle değil malesef. Geçenlerde 15 günlük bebeği ziyarete gittim demiştim ya, o da puset denemiş önce ama diyor ki, çoook küçücük kedi yavrusu gibi olduğundan ve başını oynatmak dışında hareket edemediğinden o puset başarılı olmamış, çocuğun boynu göbeğinin üstünde iki büklüm kalmış içinde, tarif edebildim umarım, onlar da beşikte yatırıyor şimdi.
Canım Denizim (bu arada oğluşun adı Can ya da Deniz olabilir) epey araştırdım, özellikle sessiz çalışması yönünden çok memnuniyet yorumu vardı, tercihimi bu şekilde yaptım. Sinbo marka, Teknosa'dan.
kızlar ya biz böyle zorlanmaya başladık bu hareketi yaparken erken mi olacak doğumlarımız :)[/QUOTE]Ay ben de dumduz ayaklarim yerdeyken birini birinin ustune attim cok kolay olunca ben gunumu de gecirecem herhalde dedim:))) sonra bi dizimi kirarak yaptimm ayy yaptim ama nefes alamiycam olcem sandim
Seninde mi son haftann bnm gibiiiicanım ya allah korusun bu bebekler bizi kalpten götürecekler yakında korkudan sen yine çorbaya dayan yarında dinlenirsin işe daha rahat başlarsın böylece az kaldı deniz ben haftaya izne ayrılıcam artık çalışmak istemiyorum çünkü
aynen öyle ya dr aynı şeyleri, söyledi artık zorlamıyorum kendimi ama gezmeden de geri kalmıyorum bütün gün dışarıdaydım gezdim gezdim eve geldim eşime dedim ki ayy çok yoruldum o kadar gezersen yorulursundedi ya
bece de evde olsam hazırlamaya başlıycam da evde duramıyorum kiaman çantamızı hazır edelim
Boyleyse kolay canim iki bacak da dumduz yerdeyken birini oburunun ustune rahat atiyorum cok sukur ama bi dizi bukerek yapiyorum ama cok zorlaniyorumhemen yapıyorum denizcim sen istersin de bende yapmaz mıyım şimdi kızlar
bükmeden yapılacak kızlar
sırt duvara dayalı bacaklar yerde dümdüz uzanmış şekilde bir bacak ötekinin üstüne atılacak eğer yapıyorsan iyi daha vakit var ama yapamadıysanbebeklerin gelişi yakınmış
Aynen, bi sürü faktör varmış, yok yumuşama yok çatı, yok kordon O yuzden önce allaha sonra doktora bırakıcaz doğum işini.Ewet dogru soyluyosun canim oncelik bi tanesi olmali ama her iki dogum seklini de dusunmek lazim aslinda sadece donmeyle de bitmiyo son ana kadar hic belli olmaz
kararım bu yönde gibi deniz ya artık uyumak istiyorum sabahları akşamları evde olmak dışarısı çok soğuk ev sıcak canımın istediği gibi ayak uzatmak cazip gelmeye başladıSeninde mi son haftann bnm gibiiiicnm çakıl da biliyosun ne kdr ağrı çekti beklemedi dayanamıyosan zorlamamak lazım
Şifa olsunnn cnmın içiiiidün gece benim de peak yaptı sanırım, ağzımdan nefes almaya çalışmaktan dudaklarım kurudu çatladı, bugün sabahtan dediğin gibi bombardımana devam, ıhlamur-karanfil-zencefil-limon-elma-bal karışımı, taze sıkılmış nar suyu, taze greyfurtlu portakal suyu, mandalina, ballı süt.daha napiim bilemedim, burnum açılsa daha iyi hissedicem sanırım. buhar makinesi ilaç gibi geldi o yüzden. pzt iş başı yapacağım için yarın artık atlatsam bari
Bi de eşime kızıyorum, kollarının katini açma diye :) sanki benm malim :)Bende eşiminkilerden kullanıyorum
Ben de yarin deterjan alip yikiycam ins dalan roxy di galiba dimi 2 farkli kokusu wardi sanirsam siz hangi kokuyu begendiniz ona gore alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?