ben yürürken eşim tay ay ay demeye başladı zaten çok gıcıklar hem de üst düzey ama ben izne çıksam yine gezerim yaa dayanama herhalde çalışmadan evde oturmak nasıl birşey hamilelikte görücem uzun süre oldu arada izin ve raporlar sayılmaz tabiBenimki de artık yanimda kendisi olmadan hiçbir yere birakmiyor yaa sabah bile servise bırakıp iş çıkışı alıyor bende severim çok gezmeyi tozmayi ama artık penguenvari yürüyüşümle alay konusu olmak istemiyorum :)))
canım benım her doktorun dedıgıne ınanma sana olumlu konusmayan doktorada gıtme benım bu gebelıgın basında doktor gelişmemiş kalbı atmıyo almak lazım dedı aldırsam gıtcektı kızım 3 gundurde bobrek agrısı yuzunden hastanelerdeyım bı doktor enfeksıyon yok dedı bırı enfeksıyon var dedı bırı bobregınde kist var dedı bırı tel takılması lazım dedı en son gıttıgım doktorda sadece ıgne verdı suan cok ıyıyım sukurler olsun her kafadan cıkan sese aldanıp ne kendını nede bebegını uzme plasantanın dogum kanalını kapatmasındakı tek sıkıntı normal dogum yapamıcak olmandır başka sıkıntı yaratmaz sana sadece bır damla bıle olsa kanaman leken olursa doktora gıtmen gerekıyo o kadar
bükmeden yapılacak kızlar aman dikkatBoyleyse kolay canim iki bacak da dumduz yerdeyken birini oburunun ustune rahat atiyorum cok sukur ama bi dizi bukerek yapiyorum ama cok zorlaniyorum
Aynen cnm zaten gelmişiz kaçıncı haftalara helal olsun bize vallaomurga gelişimine çok zararlı de
kararım bu yönde gibi deniz ya artık uyumak istiyorum sabahları akşamları evde olmak dışarısı çok soğuk ev sıcak canımın istediği gibi ayak uzatmak cazip gelmeye başladı
saol kuzum sana da, aynen yatıcam yarın da uyuşana kadar. evet bizde izinler devretmediği için önden ekliyorum, o yüzden ayrılma tarihim 20 Kasım bnm deŞifa olsunnn cnmın içiiiibende daha iyi hissediyorum şimdi yarın da full dinlenicemm. Sende iyice dinlen bombardımana devammm yarın da. Ptesi iş var pfff :/ senin yıllık izinler illa bu yıl kullanılması gerekiyodu o işi naptın cnm ??
omurga gelişimine çok zararlı de
ben yürürken eşim tay ay ay demeye başladı zaten çok gıcıklar hem de üst düzey ama ben izne çıksam yine gezerim yaa dayanama herhalde çalışmadan evde oturmak nasıl birşey hamilelikte görücem uzun süre oldu arada izin ve raporlar sayılmaz tabi
Ole cnm dayanmya calisiys artknAmin canm, az kaldi braz daha dayanıcaz artık.
çalışamaz raporu alıyoruz dimi bi de, bak bu tamamen çıkmıştı aklımdan. bnm nasıl yapmam lazım o zmn?Aynen cnm zaten gelmişiz kaçıncı haftalara helal olsun bize vallabenm kontrol normalde haftaya c.tesi olcaktı, Ben cuma son kez çalışıp ptesi de dr gidip raporu da alıp işyerine vericem
Aa oyle bulunmayan bi urun mu bizim eve yakin migros efor ifa diye 3 market war bulurum ins kizimda hacisakir kullanmistim galiba memnundum ama bunu cok ovduler bide bunu denim bakim huzurlu mutlu da bahar ciceklerini tavsiye ettiBen bugün cok aradim, uyumda bulabildim, bahar cicekleri bılabildim Bakalim nasıl kokacak. Sanki mağazada hacı sakir daha güzel koktu ama içimden roxy gectiği için, roxy aldim.
Cnm sende ptesi mi almıştın çalışabilir raporunu? Son ana kadar çalışcaksan 30 kasım son ise Tam o gün dr.dan çalışamaz alcan hem sizin sgk ya bildiriyolar ya onu da takip et.çalışamaz raporu alıyoruz dimi bi de, bak bu tamamen çıkmıştı aklımdan. bnm nasıl yapmam lazım o zmn?
Ayy gezeriz tozarız dinleniriz keyfimiz ne isterseeee ohhhomurga gelişimine çok zararlı de
ben yürürken eşim tay ay ay demeye başladı zaten çok gıcıklar hem de üst düzey ama ben izne çıksam yine gezerim yaa dayanama herhalde çalışmadan evde oturmak nasıl birşey hamilelikte görücem uzun süre oldu arada izin ve raporlar sayılmaz tabi
evet pzt almıştım. hmm, tamam o zmn, aynı gün alıp iş yerime mi götürmem lazım yani? kim neyi bildiriyo sgk'ya nasıl takip yapıcam ben çok cahilim bu konudaCnm sende ptesi mi almıştın çalışabilir raporunu? Son ana kadar çalışcaksan 30 kasım son ise Tam o gün dr.dan çalışamaz alcan hem sizin sgk ya bildiriyolar ya onu da takip et.
Canm ne demek burda ne derdi olanları okuduk,sağolsun arkadaşlar tecrübeleriyle birbirlerini rahatlattılar.hepimiz birbirimizle bildiklerimizi paylaşmak üzere varız, bazen ailemize bile söyleyemediğimiz dertlerimizi buradaki arkadaşlar sayesinde aşabiliyoruz.azıcık faydam olduyda çok sevinirim.güzel dileklerin için de çok sağol tatlım .Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi ve bebeklerimizi korusun.
ben de acip acip bakiyorum cok tatlilar yaa :)Kıyafetleri ütüledim öldüüüümm ama çok tatlılar ya gelsede giysek:))
Evet ablaminkiler cekmez de bakalim benm aldiklarima nolcak :)Eee amerikan maliyla turk mali bir olur mu canim,bide seninkiler kimbilir kac defa yikandi cekmezler artik
Canım benim 2 ameliyatım var. Birisi bekarken kist patladığından ilk sezeryan kesim o zaman olmuştu. Normal yaparsam benim hayatım tehlikeye giriyor.Aslinda sen normal dusunebilirsin sanki canim cunku oglun buyumus masallah zaman gecmis yani doktorun ne diyo gerci o da onemli. Bakalim benimki de hayirlisi ins doner donmezse de kismet saglikli olsun da dedigin gibi..
kullanmıyordum ki canım ilacı yarın başlıcam inşşProgestan hormon dengeleyici ilaç canım seni kusturan o yinede iç ilacını eksik etme
erken dogum rıskın varya canım belkı kusarken zorlanmayla dogumun tetıklenmesın dıye olabılır tekkullanımlık olan ılacını ıc canım enfeksıyonu temızlıyo
Hayır canım ben doğumda her türlü teşkilatı olan bi hastaneye gidiyorum.ayrıca doktora da çok güvendiğim için başka bi hastaneye gitmek istemedim...çevremden bana da çok söylediler riskli gebelik uzmanına git diye doktorumla bu konuyu paylaştığımda gerek olmadığını söyledi..onun bu işin üstesinden gelebileceğine inandığım için başka bir yere gitmek istemedim...sen nereye gidiyosun canım?canım ya sen riskli gebelik uzmanına mı gidiyorsun
fazla nemde zararlı ya. enfeksiyona sebep olabilirmiş. işte kullanılsa bile oda nemini kullanılan suyu devamlı takip etmek lazımmış. halıda mobilyada nem birikebilir küflenmeye sebep olabilirmiş. ben bi dönem bogaz agrısı üzerine birde fabrikada asit solumuştum. bogazım cok cok kötü tahriş olmuştu. iki gün kullanmıştı filtresinin rengi değişmeye başlamıştı. bulundugu yerde ıslaklık oluyordu. o zaman sogumuştum biraz. bebiş olunca tekrar araştırdım. bir yerde küçük bir havludaki nemin yeterli olacagını neminin bebiş için fazla gelebileceğini okumuştum. ondan masraf yapmadan bi bakın diye şeyettirtimİkisi de çok güzel cnmsağol cnm araştırayım bende
remya cnm ben kaloriferlerin üstüne bir şey konmasın, çamaşır fln kurutmayın diye biliyorum hep nemli havlu koymak da aynı şey olmuyor mu bunu da bi araştırayım ben senelerdir koymam bir şey nerden aklımda kaldı bu bilgi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?