2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
omurga gelişimine çok zararlı de
ben yürürken eşim tay ay ay demeye başladı zaten çok gıcıklar hem de üst düzey ama ben izne çıksam yine gezerim yaa dayanama herhalde çalışmadan evde oturmak nasıl birşey hamilelikte görücem uzun süre oldu arada izin ve raporlar sayılmaz tabi

canım Allah razı olsun,
bu previa çok fena bişiymiş ama ben kaç gündür halen kötüyüm
bugün başka bi dr a gittik
iyi bir dr bulmam gerekiyor dr olasılıkları söyledi
rahim alınabilirmiş, plesanta yapışmışsa bir süre sonra tekrar sezeryan olabilirmiş
doğuma girmeden hazırda kan bulundurmak gerekirmiş
ve doğum 8bin civarı imiş
anne kurtarılamayabilirmiş

çok fenayım çokkkkkkk

Aynen cnm zaten gelmişiz kaçıncı haftalara helal olsun bize valla benm kontrol normalde haftaya c.tesi olcaktı, Ben cuma son kez çalışıp ptesi de dr gidip raporu da alıp işyerine vericem

saol kuzum sana da, aynen yatıcam yarın da uyuşana kadar. evet bizde izinler devretmediği için önden ekliyorum, o yüzden ayrılma tarihim 20 Kasım bnm de doğum izni 30 kasımda başlıyor, onları bağlamış oluyorum işte

Bakalim ev hanimligi nasıl birseymis bende çocuğun kırkı cikmadan atarım kendimi disarlara heralde :)

Kızlar harika bi yazı okudum sabahtan beri bu konuyu araştırıyorum . Hep hurma ve zemzem suyunun faydaları anlatılır . Bebek ilk doğduğunda damağına hurma yedirmek sünnettir fakat bilimsel olarak nedenini hep merak etmişimdir . Araştırmalarındaki sonucunda Peygamber efendimiz (sav) doğan bebeklere anne sütünden önce hurmanın yumuşak kısmını çiğneğip damağına sürermiş bu sırada Bebek için bereket sağlık gibi dualar edip ismini kulağına okurmuş

Eklentiler

• image.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 50
Aynen cnm zaten gelmişiz kaçıncı haftalara helal olsun bize valla benm kontrol normalde haftaya c.tesi olcaktı, Ben cuma son kez çalışıp ptesi de dr gidip raporu da alıp işyerine vericem
çalışamaz raporu alıyoruz dimi bi de, bak bu tamamen çıkmıştı aklımdan. bnm nasıl yapmam lazım o zmn?

Ben bugün cok aradim, uyumda bulabildim, bahar cicekleri bılabildim Bakalim nasıl kokacak. Sanki mağazada hacı sakir daha güzel koktu ama içimden roxy gectiği için, roxy aldim.
Aa oyle bulunmayan bi urun mu bizim eve yakin migros efor ifa diye 3 market war bulurum ins kizimda hacisakir kullanmistim galiba memnundum ama bunu cok ovduler bide bunu denim bakim huzurlu mutlu da bahar ciceklerini tavsiye etti

çalışamaz raporu alıyoruz dimi bi de, bak bu tamamen çıkmıştı aklımdan. bnm nasıl yapmam lazım o zmn?
Cnm sende ptesi mi almıştın çalışabilir raporunu? Son ana kadar çalışcaksan 30 kasım son ise Tam o gün dr.dan çalışamaz alcan hem sizin sgk ya bildiriyolar ya onu da takip et.

Ayy gezeriz tozarız dinleniriz keyfimiz ne isterseeee ohhh

Cnm sende ptesi mi almıştın çalışabilir raporunu? Son ana kadar çalışcaksan 30 kasım son ise Tam o gün dr.dan çalışamaz alcan hem sizin sgk ya bildiriyolar ya onu da takip et.
evet pzt almıştım. hmm, tamam o zmn, aynı gün alıp iş yerime mi götürmem lazım yani? kim neyi bildiriyo sgk'ya nasıl takip yapıcam ben çok cahilim bu konuda Allah razı olsun senden.

canım ya sen riskli gebelik uzmanına mı gidiyorsun

Aslinda sen normal dusunebilirsin sanki canim cunku oglun buyumus masallah zaman gecmis yani doktorun ne diyo gerci o da onemli. Bakalim benimki de hayirlisi ins doner donmezse de kismet saglikli olsun da dedigin gibi..
Canım benim 2 ameliyatım var. Birisi bekarken kist patladığından ilk sezeryan kesim o zaman olmuştu. Normal yaparsam benim hayatım tehlikeye giriyor.

Progestan hormon dengeleyici ilaç canım seni kusturan o yinede iç ilacını eksik etme
kullanmıyordum ki canım ilacı yarın başlıcam inşş

erken dogum rıskın varya canım belkı kusarken zorlanmayla dogumun tetıklenmesın dıye olabılır tekkullanımlık olan ılacını ıc canım enfeksıyonu temızlıyo

o olabilir canım sağ ol :) doktorum idrar tetkiki yapmadan nasıl enfeksiyon olduğuna karar veriyor

canım ya sen riskli gebelik uzmanına mı gidiyorsun
Hayır canım ben doğumda her türlü teşkilatı olan bi hastaneye gidiyorum.ayrıca doktora da çok güvendiğim için başka bi hastaneye gitmek istemedim...çevremden bana da çok söylediler riskli gebelik uzmanına git diye doktorumla bu konuyu paylaştığımda gerek olmadığını söyledi..onun bu işin üstesinden gelebileceğine inandığım için başka bir yere gitmek istemedim...sen nereye gidiyosun canım?

fazla nemde zararlı ya. enfeksiyona sebep olabilirmiş. işte kullanılsa bile oda nemini kullanılan suyu devamlı takip etmek lazımmış. halıda mobilyada nem birikebilir küflenmeye sebep olabilirmiş. ben bi dönem bogaz agrısı üzerine birde fabrikada asit solumuştum. bogazım cok cok kötü tahriş olmuştu. iki gün kullanmıştı filtresinin rengi değişmeye başlamıştı. bulundugu yerde ıslaklık oluyordu. o zaman sogumuştum biraz. bebiş olunca tekrar araştırdım. bir yerde küçük bir havludaki nemin yeterli olacagını neminin bebiş için fazla gelebileceğini okumuştum. ondan masraf yapmadan bi bakın diye şeyettirtim bebiş bi dogsun doktorla görüşüp duruma göre bakcam ben. ben kac sene önce kullandım daha güzel makineler cıkmıştır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…