2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet canm ben de okumuştum cuma doğuma gireceğini.senin bebeğinin de sorun yoktur kafana takma ...çok varmış öyle olup da sorunsuz doğan bebekler...doktordan gelince güzel haberlerini bekliyoruz..

riskli gebelik uzmanı arıyorum
bugün biriyle görüştük
doğum 8 bin
olasılıklar rahim alınabilinir
çok kan kaybı yaşanabilir
bebek kendini kurtarır ama anne kaybedilebilinir

çok fena oldum canım ya
sen hangi şehirdeydin

D Dekalpy canım kalorifer ve ev içerisinde camaşır kurutulması odadaki nemi arttırdıgı için astıma sebep oluyomuş. benim dedigim yerlerde küçük bir havludan bahsediyor. bende sevmem ev içinde bişey kurutmayı. sanki o deterjanı devamlı soluyor gibi hissediyorum

ben istanbuldayım canım sanırım sen izmirdeydin ..doktorum daha ben kaygılarımı söylemeden sana şimdi rahmin alınabilir...çok kan kaybedebilirsin...bebekte gelişme geriliği olabilir.....diye senaryolar söylenebilir ,onlar olasılıklar risk normal doğumda bile olabiliyor dedi.. bana bunları düşünmemem gerektiğini söyledi onun tek endişesi normal doğum olmamasıydı.ona üzüldü canım sen de bunları düşünme ha önlemini al araştır güvenebileceğn bir doktorla devam et..ancak bunlar düşük ihtimaller ..inşallah birşey olmaz bi de kkde de bu konuyla alakalı sonu güzel olan hikayeleri okudun mu onlara da mesela aynı şeyler söylenmişti... anne kaybını hiç okumadım ...rahim alınma olayını da bir kişide okumuştum dur bak araştırayım okumadıysan sana link atayım...

anlamadım. bunları sana bir doktormu söyledi

aklına kotu seylerı getırme canım Allahın ıznıyle sag saglım kurtulcaksın sende bebegınde ıyı dusun ıyı olsun rabbım yardımcın olsun ınsallah

He he yer yerden bi çıkmaz desene :) allah kolaylık versin dünürüm.

kullanmıyordum ki canım ilacı yarın başlıcam inşş

o olabilir canım sağ ol :) doktorum idrar tetkiki yapmadan nasıl enfeksiyon olduğuna karar veriyor
bu haftalarda hemen hemen her hamılede gorunuyo hanı sana gecen faceden yazmıstım ya acıle gıttım o gun bendede enfeksıyon cıktı önlem olarak vermıs olabılır o tek kullanımlık saşe vucutta 5 gun kalıyomus butun enfeksıyonu temızledı bende ıdrar tahlılı verdıgımde ıdrarımın ıcınde tortular vardı o derece enfeksıyon vardı sımdı tertemız

kızlar hastane için pijama takımı mı gecelik mi sizce ? kış olacağı için tereddütteyim ?
muayene sırasında gecelik daha rahat olumuş canım. ama ben ikisindende emzirmesi kolay olsun diye önü düğmeli iki takım aldım en rahatlarından. evde de kullanırım diye

bebiş oluncada işkolik halimiz o istek devam etcekmi merak ediyorum. bebiş ve işi dengeleyebilirim inşaallah. ikisinide yanlız bırakmak, ele bırakmak istemiyorum

Ben 1 yıl ara wermeyi düsünüyorum ama evde bebekle bunalir miyim die düşünüyorum

muayene sırasında gecelik daha rahat olumuş canım. ama ben ikisindende emzirmesi kolay olsun diye önü düğmeli iki takım aldım en rahatlarından. evde de kullanırım diye
aynen canım dogumda gecelık daha rahat oluyo normal dogum yapsan kanamanı kontrol edıyolar sezeryan olsan sonda baglı oluo acıkta kalıo ılk bı kac gun gecelık cok rahat

Aynen cnm bunu araştıralım dr.lara da soralım ona göre paylaşım yaparız yine aklımızda olsun kış bebegi olcak ya bi de burunları tıkalı olunca sürekli huysuz olurlar ( bende almadım daha başta gereksiz mi diye ama sonra kış bebeklerinde sıkıntıymış burun tıkanıklığı diye düşünmeye başladım almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…