evet canm ben de okumuştum cuma doğuma gireceğini.senin bebeğinin de sorun yoktur kafana takma ...çok varmış öyle olup da sorunsuz doğan bebekler...doktordan gelince güzel haberlerini bekliyoruz..Canim cok sagol gorustum arkadasla cuma gunu sezwryana gircekti gorustugu doktor sorun olmadigini soylemis ben de yaklasik bir 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole esim simdi gitsek yine ayni sonuc cikicak dedi cogu zamam kafa onde gidince vicut geliserek kafayi yakaliyormus o nedenle hemen degil de bir sure sonra gidicem kontrole
Hayır canım ben doğumda her türlü teşkilatı olan bi hastaneye gidiyorum.ayrıca doktora da çok güvendiğim için başka bi hastaneye gitmek istemedim...çevremden bana da çok söylediler riskli gebelik uzmanına git diye doktorumla bu konuyu paylaştığımda gerek olmadığını söyledi..onun bu işin üstesinden gelebileceğine inandığım için başka bir yere gitmek istemedim...sen nereye gidiyosun canım?
valla bana yakınmıs gıbı gelıyo karnımda agrı var 3 4 gundurelif acaba senin doğum yakınmı ya bende çok zor yapıyorum artık bu hareketi
ben istanbuldayım canım sanırım sen izmirdeydin ..doktorum daha ben kaygılarımı söylemeden sana şimdi rahmin alınabilir...çok kan kaybedebilirsin...bebekte gelişme geriliği olabilir.....diye senaryolar söylenebilir ,onlar olasılıklar risk normal doğumda bile olabiliyor dedi.. bana bunları düşünmemem gerektiğini söyledi onun tek endişesi normal doğum olmamasıydı.ona üzüldü canım sen de bunları düşünme ha önlemini al araştır güvenebileceğn bir doktorla devam et..ancak bunlar düşük ihtimaller ..inşallah birşey olmaz bi de kkde de bu konuyla alakalı sonu güzel olan hikayeleri okudun mu onlara da mesela aynı şeyler söylenmişti... anne kaybını hiç okumadım ...rahim alınma olayını da bir kişide okumuştum dur bak araştırayım okumadıysan sana link atayım...riskli gebelik uzmanı arıyorum
bugün biriyle görüştük
doğum 8 bin
olasılıklar rahim alınabilinir
çok kan kaybı yaşanabilir
bebek kendini kurtarır ama anne kaybedilebilinir
çok fena oldum canım ya
sen hangi şehirdeydin
anlamadım. bunları sana bir doktormu söylediriskli gebelik uzmanı arıyorum
bugün biriyle görüştük
doğum 8 bin
olasılıklar rahim alınabilinir
çok kan kaybı yaşanabilir
bebek kendini kurtarır ama anne kaybedilebilinir
çok fena oldum canım ya
sen hangi şehirdeydin
aklına kotu seylerı getırme canım Allahın ıznıyle sag saglım kurtulcaksın sende bebegınde ıyı dusun ıyı olsun rabbım yardımcın olsun ınsallahcanım Allah razı olsun,
bu previa çok fena bişiymiş ama ben kaç gündür halen kötüyüm
bugün başka bi dr a gittik
iyi bir dr bulmam gerekiyor dr olasılıkları söyledi
rahim alınabilirmiş, plesanta yapışmışsa bir süre sonra tekrar sezeryan olabilirmiş
doğuma girmeden hazırda kan bulundurmak gerekirmiş
ve doğum 8bin civarı imiş
anne kurtarılamayabilirmiş
çok fenayım çokkkkkkk
taşınma ihtimalimiz var, o yüzden bu evde kalıcıymışız gibi düzen kuramıyoruz, çocuk için alınan ne varsa hepsi arka odada yerde yığılıarka oda ardiye gibi zaten, ama yatak odamızdan daha geniş, kolonu var her yerinde pek kullanışlı değil o yüzden. yine de daha uygun gibi, o odaya taşıyalım yatak odamızı desek arka odanın bitişiğini yan komşu oturma odası olarak kullanıyo ve küçük kızı var, gürültü-ağlama-isyan-entrika-tv sesi ne ararsan var, orayı yatak odası yapmak akıllıca değil, şimdi yattığımız ortadaki odaya da sığamıycaz. yer açılsın diye sadece gardırobu taşıyalım diyoruz arkaya, teknik servisi aramak lazım garanti kapsamından çıkmasın diye, kapıdan geçmiyor. eğer zırt diye taşınırsak bi daha aramak lazım servisi diye hesap kitap yaparken hiç bir şey yapamadan bekliyoruz öyle
Ama elif bükülecek dedi ondan yapamadım ben de yoksa düz olarak atmakta ne var leylacım.bükmeden yapılacak kızlar aman dikkat
bu haftalarda hemen hemen her hamılede gorunuyo hanı sana gecen faceden yazmıstım ya acıle gıttım o gun bendede enfeksıyon cıktı önlem olarak vermıs olabılır o tek kullanımlık saşe vucutta 5 gun kalıyomus butun enfeksıyonu temızledı bende ıdrar tahlılı verdıgımde ıdrarımın ıcınde tortular vardı o derece enfeksıyon vardı sımdı tertemızkullanmıyordum ki canım ilacı yarın başlıcam inşş
o olabilir canım sağ ol :) doktorum idrar tetkiki yapmadan nasıl enfeksiyon olduğuna karar veriyor
Ben 30 da yıkadım, hiç çekmedi. Kumaşın kalitesi ve cinsi ile de alakalı.
duzmuAma elif bükülecek dedi ondan yapamadım ben de yoksa düz olarak atmakta ne var leylacım.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...5IdaByVZ4zU1pZWxw4kvmg&bvm=bv.106379543,d.bGQcanım ya sen riskli gebelik uzmanına mı gidiyorsun
muayene sırasında gecelik daha rahat olumuş canım. ama ben ikisindende emzirmesi kolay olsun diye önü düğmeli iki takım aldım en rahatlarından. evde de kullanırım diyekızlar hastane için pijama takımı mı gecelik mi sizce ? kış olacağı için tereddütteyim ?
bebiş oluncada işkolik halimiz o istek devam etcekmi merak ediyorum. bebiş ve işi dengeleyebilirim inşaallah. ikisinide yanlız bırakmak, ele bırakmak istemiyorum
yaws cidden anlamadım neyden bahsediyosunuzduzmukız duz atmakta sıkıntı olmazkı 100 kıloluk ınsanda duze atar degısık geldı sımdı
aynen canım dogumda gecelık daha rahat oluyo normal dogum yapsan kanamanı kontrol edıyolar sezeryan olsan sonda baglı oluo acıkta kalıo ılk bı kac gun gecelık cok rahatmuayene sırasında gecelik daha rahat olumuş canım. ama ben ikisindende emzirmesi kolay olsun diye önü düğmeli iki takım aldım en rahatlarından. evde de kullanırım diye
sırtını duvara yaslayıp bacak bacak ustune atmaya calıstıgında atamıyosan dogumun yakın demekmıs canım onu denıyoruzyaws cidden anlamadım neyden bahsediyosunuzters düz o ne yaaa
Aynen cnm bunu araştıralım dr.lara da soralım ona göre paylaşım yaparız yine aklımızda olsunfazla nemde zararlı ya. enfeksiyona sebep olabilirmiş. işte kullanılsa bile oda nemini kullanılan suyu devamlı takip etmek lazımmış. halıda mobilyada nem birikebilir küflenmeye sebep olabilirmiş. ben bi dönem bogaz agrısı üzerine birde fabrikada asit solumuştum. bogazım cok cok kötü tahriş olmuştu. iki gün kullanmıştı filtresinin rengi değişmeye başlamıştı. bulundugu yerde ıslaklık oluyordu. o zaman sogumuştum biraz. bebiş olunca tekrar araştırdım. bir yerde küçük bir havludaki nemin yeterli olacagını neminin bebiş için fazla gelebileceğini okumuştum. ondan masraf yapmadan bi bakın diye şeyettirtimbebiş bi dogsun doktorla görüşüp duruma göre bakcam ben. ben kac sene önce kullandım daha güzel makineler cıkmıştır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?