2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

çok sevinirim canım
harikasın
ve çokkkk iyi geliyorsun

farkındayım tatlım. benimde aklımda devamlı kalorifer etkilermi cildini kuruturmu, burun tıkanıklıgına sebep olurmu diye. benim yegenlerde kış bebişiydi. annem bi gelsin onada sormak istiyorum etkileri neler oluyor diye

Aynen cnm zaten gelmişiz kaçıncı haftalara helal olsun bize valla benm kontrol normalde haftaya c.tesi olcaktı, Ben cuma son kez çalışıp ptesi de dr gidip raporu da alıp işyerine vericem
ya bende sanırım öyle yapıcam artık çalışmak istemiyorum zaten havalarda soğudu sabah kalk soyun giyin biraz pijamalarıma yapışık gezeyim sonra gezmeye devam

Gecmiş olsun tatlim, keske braz evde dınlenme sansın olsa

Ayy gezeriz tozarız dinleniriz keyfimiz ne isterseeee ohhh
ben daha kendime birşeyler almak istiyorum hamile cicileri annemde alma dedi ama ben bahane uydurup alıcam gezmeye gitm ek için bahane olur ben işe gitmek istemiyorum yalnız sorun işte yani

evet pzt almıştım. hmm, tamam o zmn, aynı gün alıp iş yerime mi götürmem lazım yani? kim neyi bildiriyo sgk'ya nasıl takip yapıcam ben çok cahilim bu konuda Allah razı olsun senden.
Yok cnm ya inan bende cahilim o tam gününde alma olayını dr söyledi. Benim sgk bildirilme olayım yok ama internette okuduğum kadarıyla hastane ztn bildiriyomuş sgkya sende kuruma veriyomuşsun raporu. Ama sistemde bazılarının hastane bildirmediğnden sgkda skıntı yaşamışlar fln karışıklıklar olmuş meltemcivil sgk olayının piri o bilir bak ama çalışamaz raporunu almayı unutma orası kesin bak

valla bana yakınmıs gıbı gelıyo karnımda agrı var 3 4 gundur
yok tatlım ya yakın değildir sen telaşyapma benimde ağrı sızı sancı ne arearsan var ve hala fink fink gezip tay tay yürüyorum emin ol 38. haftadan önce doğurmayız gelirse benim erken gelir zaten ama ben şüphe ettiğim halde rahatım ki dr bile dikkat et dede sen 40 haftayı görürsün elifcim bak demedi deme bunu da buraya yazıyorum

Cok büyütüyoruz gözümüzde ya, yıkamayi bilemiycem ama aliş veriş bi günde bitiyo walla :)
Yıkama bana baya kolay geliyor, ben her gün en az 2-3 makina çamaşır yıkayan biri Olduğum için :) kurutma makinası kullanıyorum zaten. Alışveriş Dediğin gibi bir günlük iş karar verildikten sonra. Ama Ben bir türlü istediğim renklerde uyku seti bulamıyorum , dolayısıyla perde alamıyorum

Canım benim 2 ameliyatım var. Birisi bekarken kist patladığından ilk sezeryan kesim o zaman olmuştu. Normal yaparsam benim hayatım tehlikeye giriyor.
Himm anladim canim.. Allah korusun ozaman bebisin saglikli olsun sen saglikli ol da dogum sekli cok problem degil geciyo bi sekilde

Ama elif bükülecek dedi ondan yapamadım ben de yoksa düz olarak atmakta ne var leylacım.
yok canım bükmeden yapılıyor sanırım bir karışıklık oldu ayaklar yerde dümdüz sırt duvara dayalı bir bacağını öteki bacağının üstüne atacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…