- 28 Ekim 2015
- 62
- 49
- 3
aklına kotu seylerı getırme canım Allahın ıznıyle sag saglım kurtulcaksın sende bebegınde ıyı dusun ıyı olsun rabbım yardımcın olsun ınsallah
Nasil anliyorsunuz onu canm? Hıckırık kasığa yakın bende de.En son gittigimde bebek rahimin ordaydi kafasi zaten hickirinca anliyordum nwremde oldugunu ☺
ben istanbuldayım canım sanırım sen izmirdeydin ..doktorum daha ben kaygılarımı söylemeden sana şimdi rahmin alınabilir...çok kan kaybedebilirsin...bebekte gelişme geriliği olabilir.....diye senaryolar söylenebilir ,onlar olasılıklar risk normal doğumda bile olabiliyor dedi.. bana bunları düşünmemem gerektiğini söyledi onun tek endişesi normal doğum olmamasıydı.ona üzüldü canım sen de bunları düşünme ha önlemini al araştır güvenebileceğn bir doktorla devam et..ancak bunlar düşük ihtimaller ..inşallah birşey olmaz bi de kkde de bu konuyla alakalı sonu güzel olan hikayeleri okudun mu onlara da mesela aynı şeyler söylenmişti... anne kaybını hiç okumadım ...rahim alınma olayını da bir kişide okumuştum dur bak araştırayım okumadıysan sana link atayım...
o cok onemlı ıste ıyı bı doktor bulup guvenmen gıttıgın hastanenın doktorlarının ısmıne bak canım en ıyı hekim dıye bı sıtede yorumlarına oylamasına bak oda yardımcı olurAllah razı olsun canım
ahhh böyle içime sinen bir dr bulsam
canım senınkı gunde kac defa hıckırıyo benımkı 3 4 kere hıckırık tutuyo bazen ılk defa basıma geldı boyle bıseyNasil anliyorsunuz onu canm? Hıckırık kasığa yakın bende de.
kesin bende çıkarım birde kangru aldım mı bu iş tamamdır sokak sokak gezeriz kızımla artıkBakalim ev hanimligi nasıl birseymis bende çocuğun kırkı cikmadan atarım kendimi disarlara heralde :)
farkındayım tatlım. benimde aklımda devamlı kalorifer etkilermi cildini kuruturmu, burun tıkanıklıgına sebep olurmu diye. benim yegenlerde kış bebişiydi. annem bi gelsin onada sormak istiyorum etkileri neler oluyor diyeAynen cnm bunu araştıralım dr.lara da soralım ona göre paylaşım yaparız yine aklımızda olsunkış bebegi olcak ya bi de burunları tıkalı olunca sürekli huysuz olurlar ( bende almadım daha başta gereksiz mi diye ama sonra kış bebeklerinde sıkıntıymış burun tıkanıklığı diye düşünmeye başladım almayı
ya bende sanırım öyle yapıcam artık çalışmak istemiyorum zaten havalarda soğudu sabah kalk soyun giyin biraz pijamalarıma yapışık gezeyim sonra gezmeye devamAynen cnm zaten gelmişiz kaçıncı haftalara helal olsun bize vallabenm kontrol normalde haftaya c.tesi olcaktı, Ben cuma son kez çalışıp ptesi de dr gidip raporu da alıp işyerine vericem
ayaktamı anlamadım ben hala yaaasırtını duvara yaslayıp bacak bacak ustune atmaya calıstıgında atamıyosan dogumun yakın demekmıs canım onu denıyoruz
Gecmiş olsun tatlim, keske braz evde dınlenme sansın olsaCnm dün gece çok arttı bütün gün yattım ter attım parol içtim bi tane. Akşam da tavuk suyu çorba ıhlamur mandalin yine bombardıman yaptık bünyeme daha iyiyim. Bi de gece belim tuttu bnm yürüyemedim eşim götürdü wc( çok korktum doğum belirtisi diye sabah geçti çok şükür (
yok canım oturdugun yerdeayaktamı anlamadım ben hala yaaa
ben daha kendime birşeyler almak istiyorum hamile cicileri annemde alma dedi ama ben bahane uydurup alıcam gezmeye gitm ek için bahane olur ben işe gitmek istemiyorum yalnız sorun işte yaniAyy gezeriz tozarız dinleniriz keyfimiz ne isterseeee ohhh
Yok cnm ya inan bende cahilimevet pzt almıştım. hmm, tamam o zmn, aynı gün alıp iş yerime mi götürmem lazım yani? kim neyi bildiriyo sgk'ya nasıl takip yapıcam ben çok cahilim bu konudaAllah razı olsun senden.
benimkide günde 3-4 kere hıckırık atagı geciriyor.canım senınkı gunde kac defa hıckırıyo benımkı 3 4 kere hıckırık tutuyo bazen ılk defa basıma geldı boyle bısey
bennım bebek dogum pozısyonunda hıckırıklarını kasıkta ve sol tarafımda hıssedıyorum canımbenimkide günde 3-4 kere hıckırık atagı geciriyor.meltemcivil meltemcim benimkinin hıckırıgınıda kasıga yakın hissediyorum. acep döndümü ki benim sıpa:)
yok tatlım ya yakın değildir sen telaşyapma benimde ağrı sızı sancı ne arearsan var ve hala fink fink gezip tay tay yürüyorum emin ol 38. haftadan önce doğurmayız gelirse benim erken gelir zaten ama ben şüphe ettiğim halde rahatım ki dr bile dikkat et dede sen 40 haftayı görürsün elifcim bak demedi deme bunuvalla bana yakınmıs gıbı gelıyo karnımda agrı var 3 4 gundur
Yıkama bana baya kolay geliyor, ben her gün en az 2-3 makina çamaşır yıkayan biri Olduğum için :) kurutma makinası kullanıyorum zaten. Alışveriş Dediğin gibi bir günlük iş karar verildikten sonra. Ama Ben bir türlü istediğim renklerde uyku seti bulamıyorum , dolayısıyla perde alamıyorumCok büyütüyoruz gözümüzde ya, yıkamayi bilemiycem ama aliş veriş bi günde bitiyo walla :)
Himm anladim canim.. Allah korusun ozaman bebisin saglikli olsun sen saglikli ol da dogum sekli cok problem degil geciyo bi sekildeCanım benim 2 ameliyatım var. Birisi bekarken kist patladığından ilk sezeryan kesim o zaman olmuştu. Normal yaparsam benim hayatım tehlikeye giriyor.
buna göre benimkine cok var. hamile kalmadan önce bile bu kadar rahat bacak bacak üstüne atamıyordumyok canım oturdugun yerde
yok canım bükmeden yapılıyor sanırım bir karışıklık olduAma elif bükülecek dedi ondan yapamadım ben de yoksa düz olarak atmakta ne var leylacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?