düz atılacak elifcim kız bacakları bükersen nasıl atacaksın amma zor şey yapmışsın hakkaten ya denedimde zormuş popomu bile zorladıduzmukız duz atmakta sıkıntı olmazkı 100 kıloluk ınsanda duze atar degısık geldı sımdı
ayyyy benim ogluş dönmüş olabilir o zamanbennım bebek dogum pozısyonunda hıckırıklarını kasıkta ve sol tarafımda hıssedıyorum canım
valla bu agrılar oldukca 40 haftayı bulsamı bulmasamı karar veremıyorum ne ıstedıgımeyok tatlım ya yakın değildir sen telaşyapma benimde ağrı sızı sancı ne arearsan var ve hala fink fink gezip tay tay yürüyorum emin ol 38. haftadan önce doğurmayız gelirse benim erken gelir zaten ama ben şüphe ettiğim halde rahatım ki dr bile dikkat et dede sen 40 haftayı görürsün elifcim bak demedi deme bunuda buraya yazıyorum
Yahu benim o çizgi yamuk , deliğe kadar bir çizgi delikten sonra başka yöne bir çizgiEwr söylemiş bana da doğum yapan arkadasim söyledi hatta gecen gün geldi daha dolu mide kismin senin dedi bide doğuma yakin gobegimizdeki çizgi daha koyu oluyomus
aynı duyguları yaşayan biri olarak empatiyle neler hissettiğini anlayabiliyorum uykusuz gecelerde kafayı yiyecektim ,okuduklarımdan ,duyduklarımdan etkilenerek...bi de 24. haftada öğrendim ki erken doğum olursa bebeğimin yaşama şansı yoktu...her hafta bitimini 4 gözle bekliyordum..şükrediyordum ..çok şükür şimdi 30. haftalara geldik ..e şimdiye kadar senin ve benim kanamamız da olmadı... bundan sonra biraz daha dikkat ederek bu süreci atlatabilme ihtimalimiz çok yüksek..Allahın izniyle sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza inanıyorum bol dua ile...çok sevinirim canım
harikasın
ve çokkkk iyi geliyorsun
hanı cok şişman ınsanlar ayakkabı gıyerkendüz atılacak elifcim kız bacakları bükersen nasıl atacaksın amma zor şey yapmışsın hakkaten ya denedimde zormuş popomu bile zorladı
ınsallah canımayyyy benim ogluş dönmüş olabilir o zaman
Oh şükür bi iki güne doğurcam sandımyok canım bükmeden yapılıyor sanırım bir karışıklık olduayaklar yerde dümdüz sırt duvara dayalı bir bacağını öteki bacağının üstüne atacaksın
bağdaş kurmuyorsun pınarcım ayaklar dümdüz uzanmış olacak şekilde bacak bacak üstüne atacaksınSanirim yere otururup sirtini duvara dayayip,bagdas kuruyorsun.kuramazsan dogum yaklasmis demekmis
Şimdi daha iyiyim cnm sağoll bitanemGecmiş olsun tatlim, keske braz evde dınlenme sansın olsa
canım ya artık sona geldi,k kaygılarında azalsın merak etme sağlıkla doğacaklar artık ne zaman olursa bundan sonra daha rahat oluruz bencevalla bu agrılar oldukca 40 haftayı bulsamı bulmasamı karar veremıyorum ne ıstedıgımebu aksam uykusundan sanıycıyla uyandım hala devam süreklı kendımı kontrol etmekten bı acayıp oldum leke felan varmı dıye
benimde aynı. gecen yeni bir firma ile görüşmeye gittim. adamlar bu kadın dogum yapacak işimizi takip edemez der, bu göbekle benle anlaşmaz diyordum. sagolsunlar hiiç sorun etmediler. Allah ım nasip ederde inşaallah kimsenin yüzünü kara cıkartmam.Herkes izine çıkmaya başladı benim işler yoğunlaştı:) Annem de kızıyor, son ay fazla çalışıyorsun diye10'da geldim eve ama zaman azaldıkça işler de yetişmeyecek gibi geliyor..
yok canım ya bu hareketi hiç yapamayan lar doğurmuşlar hep ekim anneleri öyle yazıyordu artık ben her sabah deniyorum korkudan ilk başta koca karı şeysi gibiOh şükür bi iki güne doğurcam sandım
Valla doğurcağı yoktuysa da doğuracak bükenler bakdüz atılacak elifcim kız bacakları bükersen nasıl atacaksın amma zor şey yapmışsın hakkaten ya denedimde zormuş popomu bile zorladı
Canim bir arkadasla saha konustumda onun bir ara bebeginin kafasi 6 hafta kadar one gecmis sonra 4 hafta onde olarak dunyaya gelmisevet canm ben de okumuştum cuma doğuma gireceğini.senin bebeğinin de sorun yoktur kafana takma ...çok varmış öyle olup da sorunsuz doğan bebekler...doktordan gelince güzel haberlerini bekliyoruz..
Kesinlikle canım. Bence doğum şeklinden çok, sağlık önemli. Ben 2 ameliyatta da çok çabuk toparlandım. Bebeğimin bakımını da kendim yapmıştım. Umarım kızımda da sorun yaşamam.Himm anladim canim.. Allah korusun ozaman bebisin saglikli olsun sen saglikli ol da dogum sekli cok problem degil geciyo bi sekilde
Ben de bi kullanayim da beğenmezsem haci sakiri denerimAa oyle bulunmayan bi urun mu bizim eve yakin migros efor ifa diye 3 market war bulurum ins kizimda hacisakir kullanmistim galiba memnundum ama bunu cok ovduler bide bunu denim bakim huzurlu mutlu da bahar ciceklerini tavsiye etti
evet ya kızlar BACAKLAR BÜKÜLMEDEN dümdüz yapılacak ya aman dikkat edin vallahi sorumluluk kabul etmem bükülme bağdaş kurma falan yok anlamadıysanız yapmayın aman kendinize ve bebeğe zarar vermeyinValla doğurcağı yoktuysa da doğuracak bükenler bakkarıştı ortalık
ınsallah kız zaten bı dogsun hepsının hesabını sorcamcanım ya artık sona geldi,k kaygılarında azalsın merak etme sağlıkla doğacaklar artık ne zaman olursa bundan sonra daha rahat oluruz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?