- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Nasil hissettigimi nasil tarif edebilirim bilemedim kiNasil anliyorsunuz onu canm? Hıckırık kasığa yakın bende de.
kız duzunude denedım şimdi ciddi zorlanıyomus ınsanevet ya kızlar BACAKLAR BÜKÜLMEDEN dümdüz yapılacak ya aman dikkat edin vallahi sorumluluk kabul etmem bükülme bağdaş kurma falan yok anlamadıysanız yapmayın aman kendinize ve bebeğe zarar vermeyin
ölçüm hatası da olabiliyor.mesela leylanın 1 gün arayla bile farklı sonuçları çıktıCanim bir arkadasla saha konustumda onun bir ara bebeginin kafasi 6 hafta kadar one gecmis sonra 4 hafta onde olarak dunyaya gelmis
Benim bebis 3 gun once gunde 4 5 sefer hickiriyodu en kisasi 10dk suren hickirik ama bu son 3 gundur gunde 1 ke hickirdi hatta bugun daha hic hickirmadicanım senınkı gunde kac defa hıckırıyo benımkı 3 4 kere hıckırık tutuyo bazen ılk defa basıma geldı boyle bısey
elifcim diz kırma ve bacak bükme yok terde ayaklar dümdüz olacak öylesi zor tabi yapamazsınhahha yok kız ne sacmasıbende sabah denedım koltuta oturur gıbı atcan sırtını duvara yasla bı dızını kır oburunu ustune at ben atamadım zorlandım atıncada nefes alamadım
sevındım ya bende acaba bı sorunmu varda bu kadar hıckırıyo dıyodum artık hıckırıklarını dısardan gorebılıyorum sankı kalbım karnımda atıyoBenim bebis 3 gun once gunde 4 5 sefer hickiriyodu en kisasi 10dk suren hickirik ama bu son 3 gundur gunde 1 ke hickirdi hatta bugun daha hic hickirmadi
kendimi plates dersinde gibi hissettimevet ya kızlar BACAKLAR BÜKÜLMEDEN dümdüz yapılacak ya aman dikkat edin vallahi sorumluluk kabul etmem bükülme bağdaş kurma falan yok anlamadıysanız yapmayın aman kendinize ve bebeğe zarar vermeyin
düzünüde yaptım canım ondada zorlandımelifcim diz kırma ve bacak bükme yok terde ayaklar dümdüz olacak öylesi zor tabi yapamazsın
diz kırma bacak bükme yok bacaklar yerde dümdüz olacak :)Aneemm dizimizi kıracaz mı o biraz zor işte bir deneyim bakalım
Benm de günde 3-4 kez oldugu oluyo canm.canım senınkı gunde kac defa hıckırıyo benımkı 3 4 kere hıckırık tutuyo bazen ılk defa basıma geldı boyle bısey
Dalan roxy, civilim ve rossmanda satılıyor.Aa oyle bulunmayan bi urun mu bizim eve yakin migros efor ifa diye 3 market war bulurum ins kizimda hacisakir kullanmistim galiba memnundum ama bunu cok ovduler bide bunu denim bakim huzurlu mutlu da bahar ciceklerini tavsiye etti
aynı duyguları yaşayan biri olarak empatiyle neler hissettiğini anlayabiliyorum uykusuz gecelerde kafayı yiyecektim ,okuduklarımdan ,duyduklarımdan etkilenerek...bi de 24. haftada öğrendim ki erken doğum olursa bebeğimin yaşama şansı yoktu...her hafta bitimini 4 gözle bekliyordum..şükrediyordum ..çok şükür şimdi 30. haftalara geldik ..e şimdiye kadar senin ve benim kanamamız da olmadı... bundan sonra biraz daha dikkat ederek bu süreci atlatabilme ihtimalimiz çok yüksek..Allahın izniyle sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza inanıyorum bol dua ile...
Bende bugün çok üşüdüm kapanmıyor önü eşimin montunu giydimbenim botlarım hala oluyor. elim ayağım yüzümde hiç şişme olmadı. geçen yıl şimin aldığı bi uzun mont vardı. nasıl oluyor anlamadım ama giyebiliyor önünü ilikliyebiliyorum. zaten çok gezenti bi tip değilim değilim doğuma kadar giycem onu olmadı önü açık takılırım son hafta..
Muhtemelen calişmayı bırakmak istediğimiz aynı gün içerisinde rapor almak gerekir diye biliyorum tatlım.Yok cnm ya inan bende cahilimo tam gününde alma olayını dr söyledi. Benim sgk bildirilme olayım yok ama internette okuduğum kadarıyla hastane ztn bildiriyomuş sgkya sende kuruma veriyomuşsun raporu. Ama sistemde bazılarının hastane bildirmediğnden sgkda skıntı yaşamışlar fln karışıklıklar olmuş meltemcivil sgk olayının piri o bilir bak ama çalışamaz raporunu almayı unutma orası kesin bak
Valla pınar (benimkide günde 3-4 kere hıckırık atagı geciriyor.meltemcivil meltemcim benimkinin hıckırıgınıda kasıga yakın hissediyorum. acep döndümü ki benim sıpa:)
migrostan aldım canım benDalan roxy, civilim ve rossmanda satılıyor.
İnşallah canım benim korkum dikiş olurmu becerebilirmiyim ya o kadar acıyı çekipte olmazsaYaa sanci cekmek cok zor tabi ben evlenmeden once adet sancisi cok cekerdim acaba dogum da onun gibimi diyodum ama tabiki ondan daha siddetli ama bikac saat sanci cekiyosun bitiyo bebeginin dogus anini herseyi goruyosun odana gecince hemen kucagina alip emziriyosun sonra agrin sizin olmadan 2 gune toparlaniyosun ben de ameliyattan korkuyorum normal dogum en sagliklisi merak etme canim sonra iyiki de normal olmus diyeceksin
He he kafanda belli bi şeyle gidiyosan bulanayabilirsn tabii Ama ben onumdeki seçenekler aradından sectiğim için aliş veriş kısa zamanda bittiYıkama bana baya kolay geliyor, ben her gün en az 2-3 makina çamaşır yıkayan biri Olduğum için :) kurutma makinası kullanıyorum zaten. Alışveriş Dediğin gibi bir günlük iş karar verildikten sonra. Ama Ben bir türlü istediğim renklerde uyku seti bulamıyorum , dolayısıyla perde alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?