2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Nasil anliyorsunuz onu canm? Hıckırık kasığa yakın bende de.
Nasil hissettigimi nasil tarif edebilirim bilemedim ki yani hickirigin ilk siddetini orda hissediyorum. Dr bi gittigimde kafasi gousumun ordaydi sonralardanhickirmaya basladi heh dedim kafasi donmus kasigimdan geliyordu hickirik siddeti doktoea kontrole giytigimde hissettigim gibi donmustu kafasi

evet ya kızlar BACAKLAR BÜKÜLMEDEN dümdüz yapılacak ya aman dikkat edin vallahi sorumluluk kabul etmem bükülme bağdaş kurma falan yok anlamadıysanız yapmayın aman kendinize ve bebeğe zarar vermeyin
kız duzunude denedım şimdi ciddi zorlanıyomus ınsan karnımın içinde gerılme hıssettım

canım senınkı gunde kac defa hıckırıyo benımkı 3 4 kere hıckırık tutuyo bazen ılk defa basıma geldı boyle bısey
Benim bebis 3 gun once gunde 4 5 sefer hickiriyodu en kisasi 10dk suren hickirik ama bu son 3 gundur gunde 1 ke hickirdi hatta bugun daha hic hickirmadi

hahha yok kız ne sacması bende sabah denedım koltuta oturur gıbı atcan sırtını duvara yasla bı dızını kır oburunu ustune at ben atamadım zorlandım atıncada nefes alamadım
elifcim diz kırma ve bacak bükme yok terde ayaklar dümdüz olacak öylesi zor tabi yapamazsın

Benim bebis 3 gun once gunde 4 5 sefer hickiriyodu en kisasi 10dk suren hickirik ama bu son 3 gundur gunde 1 ke hickirdi hatta bugun daha hic hickirmadi
sevındım ya bende acaba bı sorunmu varda bu kadar hıckırıyo dıyodum artık hıckırıklarını dısardan gorebılıyorum sankı kalbım karnımda atıyo

Aa oyle bulunmayan bi urun mu bizim eve yakin migros efor ifa diye 3 market war bulurum ins kizimda hacisakir kullanmistim galiba memnundum ama bunu cok ovduler bide bunu denim bakim huzurlu mutlu da bahar ciceklerini tavsiye etti
Dalan roxy, civilim ve rossmanda satılıyor.

bu gün eşimle eve dönerken sessiz sessiz ağladım....kızkardeşim aradı telefona bakmadım

ama yine de neden ben demedim, o esnada tekme attı içeriden
şükür ki ordasın dedim içimdesin...sen korkma yeter ki dedim

zor bir süreç,
ne güzel forumdakiler kıyafetiydi ayakta durma testiydi, ay erkenmi gelir acaba muhabbettiyle vakit dolduruyolar
ben geceleri dua ediyorum sürekli, ne zaman yatakta doğrulsam eşim sıçrıyor
evet şükür bu haftalara geldik
bu gün kısa bi an doğumda bana bişey olursa diye geçirdim
bu çok acıttı beni
şuanda habire tekme atıyor kızım

güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun...iyi ki varsın....iyi ki
Allah razı olsun....dilerim bunlar uzak bir anı olur ve daha güzel duygularımızı paylaşırız burdan
gerçekten çok sağol

Bende bugün çok üşüdüm kapanmıyor önü eşimin montunu giydim

Muhtemelen calişmayı bırakmak istediğimiz aynı gün içerisinde rapor almak gerekir diye biliyorum tatlım.

benimkide günde 3-4 kere hıckırık atagı geciriyor. meltemcivil meltemcim benimkinin hıckırıgınıda kasıga yakın hissediyorum. acep döndümü ki benim sıpa:)
Valla pınar ( nicki nick ) oyle dedi, hakikaten dr bebek donmus dediği günden beri ben de hıckırıklari kadıkta hissetmeye başladım.

İnşallah canım benim korkum dikiş olurmu becerebilirmiyim ya o kadar acıyı çekipte olmazsa

He he kafanda belli bi şeyle gidiyosan bulanayabilirsn tabii Ama ben onumdeki seçenekler aradından sectiğim için aliş veriş kısa zamanda bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…