2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Herkes izine çıkmaya başladı benim işler yoğunlaştı:) Annem de kızıyor, son ay fazla çalışıyorsun diye 10'da geldim eve ama zaman azaldıkça işler de yetişmeyecek gibi geliyor..
İş btmez tatlim ya salla bazilarini da . Bana bi iş kitlediler son anda, btmese de umrumda degil valla

iş büyüdü ciddi ciddi
evet ya maalesef bacak bükme bağdaş kurma nereden çıktı kim yazdı anlamadım yani insanlar yanlış hareket yapacak yazık karışıklık oldu neyse artık kimseye bir şey olmamış çok şükür aslında bir kaç defa yazmıştım nasıl yapılacağını ama sanırım karışıklık oldu

İnşallah canım benim korkum dikiş olurmu becerebilirmiyim ya o kadar acıyı çekipte olmazsa
Dikis olsa da uyusturup dikiyo zaten hissetmiyosunki sadece ipin gerildigini dikildigini anliyosun ama aci yok. Ebe ve doktorun dogum esnasinda sana nasil nefes alip birakacagini ikinacagini herseyi o anda anlatarak yardimci oluyo yani eger normal olacagi varsa yaparsin bi sekilde merak etme ama hangisi hayirliysa o olsun canim

Bugün benim poçuk ve sağ kasık ağrım var çok şanslıyım kızlarım var bugün resmen kıvrandım kızlar benim gibi geç anne olanlar peşpeşe doğursun dusunuyorlarsa tekrar çok zor geçiyor hamişliğimin son demleri alışverişe gitmek için bugün arabanın yanına kadar gidebildim geri eve çıktım bir kuzum suyumu diğer kuzum ilacımı verdi ilk çocuğu kız olan annelerde çok şanslı bu arada Allah neverirse hayırlısını versin inşallah

aaa söylemeyi unuttum. ogluşumu bugun rüyamda gördüm. emziriyordum. bi gögsümü tutuyordu öbürünü tutmuyordu bende onu makine ile sagmaya calışıyordum. annem boşver onu zaten cok emziriyorsun şişko oldu diyordu. ben oglumu yukarı tutup yooo oglumun yanakları var ama şişko değil diyordum

Canım beni çok duygulandırdın,şu an yanında olmayı çok istedim inan..ama ne olur bu kadar sıkıntı etme kendine...en yakın zamanda seni rahatlatacak güvenebileceğin doktoru bulacağına inanıyorum senin için çok dua edicem...bak bebeğin bile üzülmene dayanamayarak sana varlığını hissettiriyor..sen de onun için,eşin için sağlam durmaya çalış ..en yakın zamanda bizim de güzel paylaşımlarız olacak o zaman sana bunları hatırlatacağım..kafana ne takılırsa ne zamn istersen bana yaz gelişmelerinden beni haberdar et olur mu?Allahın izniyle bi kaç hafta sonra kötü günler geçecek..

teşekkür ederim canım benim
gelişmeleri haberdar ederim, içimizde ki o umut hiç ama hiç sönmesin ve güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
sen de benim dualarımdasın.

Canım hiç korkma benim ilk kızdada vardı previa bundada vardı çok şükür çıktı yukarı ilkinde sezeryan oldum şimdi normal diyor dr üstelik kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dr aynen kan gerekicek ama artık kanı durduran ilaçlarda var dedi ve gerçekten dr uzman olması çok önemli bende çok korkmuştum ama dr çok rahatlattı bu durumda olanlar doğuma hem jinekolog hemde hemotologla doğuma girmeliymiş sende dr iyice konuş nette yazılanları okuyup canını sıkma

Leylam sen nasıl tatlı bir insansın ya, canım sen zaten baştan beri ayaklar yere paralel uzancak demiştin üzme artk kendini
ayy yok denizcim ya asıl tatlı olan sensin canım ya üzülmedim ben zaten senin dediğin gibi net yazdım da nasıl olmuşsa işte bacaklar bükülecek diye anlamış bir arkadaş galiba ben onu düzelteyimde sonra bide yanlış anlaşılmayayım ve kimseye zarar vermeyeyim dedim

Amin canım inşallah

Dr dediği demekki doğru 40 haftayı tamamlıcam ben evet normalde zor hareket ediyorum yürürken otururken zorlanıyorum ben bu hareketin ikisinide çok rahat yaptım sadece yerden yalnız kalkamıyorum birde ağdamı hala kendim yapabiliyorum demekki çok var daha

bende senin gibi biliyorum denizcim bakteri üretiyormuş diye duymuştum :)

İş btmez tatlim ya salla bazilarini da . Bana bi iş kitlediler son anda, btmese de umrumda degil valla
Kendi işin olunca sallayamıyorsun Meltem Seneye sen de göreceksin hayırlısıyla inşallah. Ama yavaşlamam Şart , ben de kendime bir tarih bulayım. Izne ayrılıyormuş gibi :)

He he kafanda belli bi şeyle gidiyosan bulanayabilirsn tabii Ama ben onumdeki seçenekler aradından sectiğim için aliş veriş kısa zamanda bitti
Yahu ben Küba'dan tablolar aldım oğlana orada çok yetenekli sanatçılar var ve bize göre çok uygun fiyatlı resimler. O resimlerle de bir bütün oluştursun diye yeşil tonlarında uyku seti arıyordum ama her yer maviii! Beyaza da razıyım ama beyazları da hep kızlara yapmışlar :) Beni bu detaylar bitirdi canım. Sen mis gibi yapmışsın, seçmişsin, oh ne güzel .

Ya kızlar böyle şeyleri hep es geçerdim hiç bakmazdım bu sefer takıldım bu haber gerçekmi acaba biz çocuk sahibi olmak için neler yapıyoruz millet doğurup çöpe atıyor köpek çöpte bulduğu bebeği en yakın eve götürmüş şuan bebek tedavideymiş doğru haberse allah islah etsin böylelerini yalan haberse haberi yapanları

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…