- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
İş btmez tatlim ya salla bazilarini da . Bana bi iş kitlediler son anda, btmese de umrumda degil vallaHerkes izine çıkmaya başladı benim işler yoğunlaştı:) Annem de kızıyor, son ay fazla çalışıyorsun diye10'da geldim eve ama zaman azaldıkça işler de yetişmeyecek gibi geliyor..
evet ya maalesef bacak bükme bağdaş kurma nereden çıktı kim yazdı anlamadım yani insanlar yanlış hareket yapacak yazık karışıklık oldu neyse artık kimseye bir şey olmamış çok şükür aslında bir kaç defa yazmıştım nasıl yapılacağını ama sanırım karışıklık olduiş büyüdü ciddi ciddi
Bende eşiminkini giydim son çare kolları biraz uzun napim idare etçezHe he valla ben de almafim, almıycam da, eşiminkilerle idare ediyorum :)
Himm soyledigin iyi oldu canim civile bakarim ozaman ins tsk ederimDalan roxy, civilim ve rossmanda satılıyor.
Ahahahha benimki de yamuk . Gören diyo bu Nasıl göbekYahu benim o çizgi yamuk , deliğe kadar bir çizgi delikten sonra başka yöne bir çizgi
Zaten bişeleri yiyip içmekten cok yatıp dinlenmek asil giribi atlatmakta en onemli etkenmiş.Şimdi daha iyiyim cnm sağoll bitanemayy bütün gün yattım valla yarın da yatıcam sıcacık
Dikis olsa da uyusturup dikiyo zaten hissetmiyosunki sadece ipin gerildigini dikildigini anliyosun ama aci yok. Ebe ve doktorun dogum esnasinda sana nasil nefes alip birakacagini ikinacagini herseyi o anda anlatarak yardimci oluyo yani eger normal olacagi varsa yaparsin bi sekilde merak etme ama hangisi hayirliysa o olsun canimİnşallah canım benim korkum dikiş olurmu becerebilirmiyim ya o kadar acıyı çekipte olmazsa
Canım beni çok duygulandırdın,şu an yanında olmayı çok istedim inan..ama ne olur bu kadar sıkıntı etme kendine...en yakın zamanda seni rahatlatacak güvenebileceğin doktoru bulacağına inanıyorum senin için çok dua edicem...bak bebeğin bile üzülmene dayanamayarak sana varlığını hissettiriyor..sen de onun için,eşin için sağlam durmaya çalış ..en yakın zamanda bizim de güzel paylaşımlarız olacak o zaman sana bunları hatırlatacağım..kafana ne takılırsa ne zamn istersen bana yaz gelişmelerinden beni haberdar et olur mu?Allahın izniyle bi kaç hafta sonra kötü günler geçecek..bu gün eşimle eve dönerken sessiz sessiz ağladım....kızkardeşim aradı telefona bakmadım
ama yine de neden ben demedim, o esnada tekme attı içeriden
şükür ki ordasın dedim içimdesin...sen korkma yeter ki dedim
zor bir süreç,
ne güzel forumdakiler kıyafetiydi ayakta durma testiydi, ay erkenmi gelir acaba muhabbettiyle vakit dolduruyolar
ben geceleri dua ediyorum sürekli, ne zaman yatakta doğrulsam eşim sıçrıyor
evet şükür bu haftalara geldik
bu gün kısa bi an doğumda bana bişey olursa diye geçirdim
bu çok acıttı beni
şuanda habire tekme atıyor kızım
güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun...iyi ki varsın....iyi ki
Allah razı olsun....dilerim bunlar uzak bir anı olur ve daha güzel duygularımızı paylaşırız burdan
gerçekten çok sağol
Canım beni çok duygulandırdın,şu an yanında olmayı çok istedim inan..ama ne olur bu kadar sıkıntı etme kendine...en yakın zamanda seni rahatlatacak güvenebileceğin doktoru bulacağına inanıyorum senin için çok dua edicem...bak bebeğin bile üzülmene dayanamayarak sana varlığını hissettiriyor..sen de onun için,eşin için sağlam durmaya çalış ..en yakın zamanda bizim de güzel paylaşımlarız olacak o zaman sana bunları hatırlatacağım..kafana ne takılırsa ne zamn istersen bana yaz gelişmelerinden beni haberdar et olur mu?Allahın izniyle bi kaç hafta sonra kötü günler geçecek..
Canım hiç korkma benim ilk kızdada vardı previa bundada vardı çok şükür çıktı yukarı ilkinde sezeryan oldum şimdi normal diyor dr üstelik kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dr aynen kan gerekicek ama artık kanı durduran ilaçlarda var dedi ve gerçekten dr uzman olması çok önemli bende çok korkmuştum ama dr çok rahatlattı bu durumda olanlar doğuma hem jinekolog hemde hemotologla doğuma girmeliymiş sende dr iyice konuş nette yazılanları okuyup canını sıkmacanım Allah razı olsun,
bu previa çok fena bişiymiş ama ben kaç gündür halen kötüyüm
bugün başka bi dr a gittik
iyi bir dr bulmam gerekiyor dr olasılıkları söyledi
rahim alınabilirmiş, plesanta yapışmışsa bir süre sonra tekrar sezeryan olabilirmiş
doğuma girmeden hazırda kan bulundurmak gerekirmiş
ve doğum 8bin civarı imiş
anne kurtarılamayabilirmiş
çok fenayım çokkkkkkk
Leylam sen nasıl tatlı bir insansın ya, canım sen zaten baştan beri ayaklar yere paralel uzancak demiştin üzme artk kendini
ayy yok denizcim ya asıl tatlı olan sensin canım ya üzülmedim ben zaten senin dediğin gibi net yazdım da nasıl olmuşsa işte bacaklar bükülecek diye anlamış bir arkadaş galiba ben onu düzelteyimde sonra bide yanlış anlaşılmayayım ve kimseye zarar vermeyeyim dedimLeylam sen nasıl tatlı bir insansın ya, canım sen zaten baştan beri ayaklar yere paralel uzancak demiştin üzme artk kendini
Amin canım inşallahDikis olsa da uyusturup dikiyo zaten hissetmiyosunki sadece ipin gerildigini dikildigini anliyosun ama aci yok. Ebe ve doktorun dogum esnasinda sana nasil nefes alip birakacagini ikinacagini herseyi o anda anlatarak yardimci oluyo yani eger normal olacagi varsa yaparsin bi sekilde merak etme ama hangisi hayirliysa o olsun canim
bende senin gibi biliyorum denizcim bakteri üretiyormuş diye duymuştum :)İkisi de çok güzel cnmsağol cnm araştırayım bende
remya cnm ben kaloriferlerin üstüne bir şey konmasın, çamaşır fln kurutmayın diye biliyorum hep nemli havlu koymak da aynı şey olmuyor mu bunu da bi araştırayım ben senelerdir koymam bir şey nerden aklımda kaldı bu bilgi bilmiyorum
Kendi işin olunca sallayamıyorsun Meltemİş btmez tatlim ya salla bazilarini da . Bana bi iş kitlediler son anda, btmese de umrumda degil valla
Yahu ben Küba'dan tablolar aldım oğlana orada çok yetenekli sanatçılar var ve bize göre çok uygun fiyatlı resimler. O resimlerle de bir bütün oluştursun diye yeşil tonlarında uyku seti arıyordum ama her yer maviii! Beyaza da razıyım ama beyazları da hep kızlara yapmışlar :) Beni bu detaylar bitirdi canım. Sen mis gibi yapmışsın, seçmişsin, oh ne güzel .He he kafanda belli bi şeyle gidiyosan bulanayabilirsn tabii Ama ben onumdeki seçenekler aradından sectiğim için aliş veriş kısa zamanda bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?