- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Canim bende eylul annelerinde okumustum onlarda yapiyorlardi,sen oyle soylemedin ama ben oyle okudugumu hatirliyorum o yuzden oyle yazmistimLeylam sen nasıl tatlı bir insansın ya, canım sen zaten baştan beri ayaklar yere paralel uzancak demiştin üzme artk kendini
sen bükülcek dememdin ki kuzum zaten sadece bağdaş kurulacak demiştin oda düzeltilmiş hemen zaten aşk olsun sana boş ver hem yanlış anlaşıldım bende düzelttim merak etme relax ol sorun yok yaniCanim bende eylul annelerinde okumustum onlarda yapiyorlardi,sen oyle soylemedin ama ben oyle okudugumu hatirliyorum o yuzden oyle yazmistim
ben yazlik kiyafet bile almadim canim kislikda almam daha montlari da cikartmadim,onlarda olur buyuk ihtimalle olmazsa onunu kapatmadan giyerim,1 ay kaldi zaten.alacaksan salaş kazak triko tarzi sonrada giyebilecegin biseyler alabilirsinsen bükülcek dememdin ki kuzum zaten sadece bağdaş kurulacak demiştin oda düzeltilmiş hemen zaten aşk olsun sana boş ver hem yanlış anlaşıldım bende düzelttim merak etme relax ol sorun yok yani
pınar sen kışlık hamile kıyafeti aldın mı kendine ben alsammı bilemedim off
Bence de alma cnm kaldı şurda 1 ay hırkalarla fln idare ederiz nasılsasen bükülcek dememdin ki kuzum zaten sadece bağdaş kurulacak demiştin oda düzeltilmiş hemen zaten aşk olsun sana boş ver hem yanlış anlaşıldım bende düzelttim merak etme relax ol sorun yok yani
pınar sen kışlık hamile kıyafeti aldın mı kendine ben alsammı bilemedim off
nasıl yani yazlık kıyafet almadın senin kıyafetler oluyormu hala maşallah sana pınar ya formunu çok güzel korudun demekkiben yazlik kiyafet bile almadim canim kislikda almam daha montlari da cikartmadim,onlarda olur buyuk ihtimalle olmazsa onunu kapatmadan giyerim,1 ay kaldi zaten.alacaksan salaş kazak triko tarzi sonrada giyebilecegin biseyler alabilirsin
annemde alma dedi eşimde sizde öyle söylediyseniz o zaman aklın yolu bir derim ve almam bol kazak ve şallarla idare ederim artık evet ya işte giymek için çok aldım zaten hamile kıyafetleri de öyle ucuz değiller yaa çok doğru ben almayayım denizcimBence de alma cnm kaldı şurda 1 ay hırkalarla fln idare ederiz nasılsaee izne de çıkcan nasılsa Çalışcak olsak lazım olurdu
evet ya kızlar BACAKLAR BÜKÜLMEDEN dümdüz yapılacak ya aman dikkat edin vallahi sorumluluk kabul etmem bükülme bağdaş kurma falan yok anlamadıysanız yapmayın aman kendinize ve bebeğe zarar vermeyin
Aynen cnm pahalılar ya 1 ay için almaannemde alma dedi eşimde sizde öyle söylediyseniz o zaman aklın yolu bir derim ve almam bol kazak ve şallarla idare ederim artık evet ya işte giymek için çok aldım zaten hamile kıyafetleri de öyle ucuz değiller yaa çok doğru ben almayayım denizcim
Bi tek karnim buyudu iste canim,gecen sene hamile pantalonu bide kot tayt almistim o ikisini giydim,tsirtlerim oldu hep,esofmanlarim hala oluyor bi tek penye elbise aldim yazin rahat olur diye,onuda daralttiricam.nasıl yani yazlık kıyafet almadın senin kıyafetler oluyormu hala maşallah sana pınar ya formunu çok güzel korudun demekki
bende göbek kocaman olunca ne bileyim hamile kıyafetleri de hoşuma gitti doyamadım bebekler üşürmü ya karnımızda bence üşümezler içimiz sıcacık suyun içinde ler ama önümüz açık göbikler dışarda dolaşmak zarar vermez herhalde
bacak bükülmeden yapacaksınız bacaklar dümdüz olacak sırt duvara dayalı bir bacak öteki bacağın üstüne bacak bükülmeden dümdüz atacaksın hiç yapamazsan öyleymiş bende başka anne gruplarında okudum :)Ben yapamiyorumm :/bacagim bukuluyo kaldirirken yani dogum yakinmi oluyo canm?
İnşallah canım benim korkum dikiş olurmu becerebilirmiyim ya o kadar acıyı çekipte olmazsa
Canim bende senin gibi ilki sezeryan ikinci normal olabilir dedi doktorum eğer hersey yolunda giderse.Bende endişeliyim ama olumlu dogum hikayaleri okuyunca veya etrafimda duyunca cesaretleniyorum sende öyle yap iyi gelecektir cesaret konusunda.Dr dediği demekki doğru 40 haftayı tamamlıcam ben evet normalde zor hareket ediyorum yürürken otururken zorlanıyorum ben bu hareketin ikisinide çok rahat yaptım sadece yerden yalnız kalkamıyorum birde ağdamı hala kendim yapabiliyorum demekki çok var daha
Evet duz bi sekilde olmuyo benim bide yere oturdum sirtimi duvara dayadim dedigin gibi esim uyuyodu bagirdim kalkti beni kaldirdi :))))) yani yerden kendim zor kalkiyorum Allah yardimcimiz olsunn:)bacak bükülmeden yapacaksınız bacaklar dümdüz olacak sırt duvara dayalı bir bacak öteki bacağın üstüne bacak bükülmeden dümdüz atacaksın hiç yapamazsan öyleymiş bende başka anne gruplarında okudum :)
tamam almıyayım canım o zaman zaten ben kesin erken doğurucam boşuna para harcamayayımAynen cnm pahalılar ya 1 ay için almakasıma da girdikkk ohhh çok şükür
maşallah sana pınar ya benim her yerim büyüdü katana modun da gezer oldum almıycam ya zaten az kaldı doğumlara ee izmirde zaten ancak aralıkta kaban giymeye başlıyoruz yani haklısınız kızlarBi tek karnim buyudu iste canim,gecen sene hamile pantalonu bide kot tayt almistim o ikisini giydim,tsirtlerim oldu hep,esofmanlarim hala oluyor bi tek penye elbise aldim yazin rahat olur diye,onuda daralttiricam.
canim heryere arabayla gidiyoruz arabadan inip bi yere giriyoruz usuyecegimizi sanmiyorum.hele karnimizdaki bebek hic usumez
hehe bende bağırarak yapıyorum ama sen bir dha yapma kendine zarar veririsin belki dikkali ol aman diyeyim :)Evet duz bi sekilde olmuyo benim bide yere oturdum sirtimi duvara dayadim dedigin gibi esim uyuyodu bagirdim kalkti beni kaldirdi :))))) yani yerden kendim zor kalkiyorum Allah yardimcimiz olsunn:)
çok iyisin sen, tamamdır, çook tişikkirlir sipirgirlYok cnm ya inan bende cahilimo tam gününde alma olayını dr söyledi. Benim sgk bildirilme olayım yok ama internette okuduğum kadarıyla hastane ztn bildiriyomuş sgkya sende kuruma veriyomuşsun raporu. Ama sistemde bazılarının hastane bildirmediğnden sgkda skıntı yaşamışlar fln karışıklıklar olmuş meltemcivil sgk olayının piri o bilir bak ama çalışamaz raporunu almayı unutma orası kesin bak
daha bir hafta once arkadas yapti ilki sezaryen bu sefer normal oldu. eltim de yapti.Canim bende senin gibi ilki sezeryan ikinci normal olabilir dedi doktorum eğer hersey yolunda giderse.Bende endişeliyim ama olumlu dogum hikayaleri okuyunca veya etrafimda duyunca cesaretleniyorum sende öyle yap iyi gelecektir cesaret konusunda.
Bu arada ağdani yapabiliyorsan cok iyi maşallah, ben yapamam.
ben de almam zaten iki üç haftam var. kilo almadin sen bol kazaklarin olur senin zatenben yazlik kiyafet bile almadim canim kislikda almam daha montlari da cikartmadim,onlarda olur buyuk ihtimalle olmazsa onunu kapatmadan giyerim,1 ay kaldi zaten.alacaksan salaş kazak triko tarzi sonrada giyebilecegin biseyler alabilirsin
nasil gecmiş peki doğumlarıdaha bir hafta once arkadas yapti ilki sezaryen bu sefer normal oldu. eltim de yapti.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum altımı göremiyorum aynayla yapıyorum sonuçta ama zorlanmıyorumCanim bende senin gibi ilki sezeryan ikinci normal olabilir dedi doktorum eğer hersey yolunda giderse.Bende endişeliyim ama olumlu dogum hikayaleri okuyunca veya etrafimda duyunca cesaretleniyorum sende öyle yap iyi gelecektir cesaret konusunda.
Bu arada ağdani yapabiliyorsan cok iyi maşallah, ben yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?