2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim bende eylul annelerinde okumustum onlarda yapiyorlardi,sen oyle soylemedin ama ben oyle okudugumu hatirliyorum o yuzden oyle yazmistim
sen bükülcek dememdin ki kuzum zaten sadece bağdaş kurulacak demiştin oda düzeltilmiş hemen zaten aşk olsun sana boş ver hem yanlış anlaşıldım bende düzelttim merak etme relax ol sorun yok yani
pınar sen kışlık hamile kıyafeti aldın mı kendine ben alsammı bilemedim off

ben yazlik kiyafet bile almadim canim kislikda almam daha montlari da cikartmadim,onlarda olur buyuk ihtimalle olmazsa onunu kapatmadan giyerim,1 ay kaldi zaten.alacaksan salaş kazak triko tarzi sonrada giyebilecegin biseyler alabilirsin

Bence de alma cnm kaldı şurda 1 ay hırkalarla fln idare ederiz nasılsa ee izne de çıkcan nasılsa Çalışcak olsak lazım olurdu

ben yazlik kiyafet bile almadim canim kislikda almam daha montlari da cikartmadim,onlarda olur buyuk ihtimalle olmazsa onunu kapatmadan giyerim,1 ay kaldi zaten.alacaksan salaş kazak triko tarzi sonrada giyebilecegin biseyler alabilirsin
nasıl yani yazlık kıyafet almadın senin kıyafetler oluyormu hala maşallah sana pınar ya formunu çok güzel korudun demekki
bende göbek kocaman olunca ne bileyim hamile kıyafetleri de hoşuma gitti doyamadım bebekler üşürmü ya karnımızda bence üşümezler içimiz sıcacık suyun içinde ler ama önümüz açık göbikler dışarda dolaşmak zarar vermez herhalde

Bence de alma cnm kaldı şurda 1 ay hırkalarla fln idare ederiz nasılsa ee izne de çıkcan nasılsa Çalışcak olsak lazım olurdu
annemde alma dedi eşimde sizde öyle söylediyseniz o zaman aklın yolu bir derim ve almam bol kazak ve şallarla idare ederim artık evet ya işte giymek için çok aldım zaten hamile kıyafetleri de öyle ucuz değiller yaa çok doğru ben almayayım denizcim

Aynen cnm pahalılar ya 1 ay için alma kasıma da girdikkk ohhh çok şükür

Bi tek karnim buyudu iste canim,gecen sene hamile pantalonu bide kot tayt almistim o ikisini giydim,tsirtlerim oldu hep,esofmanlarim hala oluyor bi tek penye elbise aldim yazin rahat olur diye,onuda daralttiricam.
canim heryere arabayla gidiyoruz arabadan inip bi yere giriyoruz usuyecegimizi sanmiyorum.hele karnimizdaki bebek hic usumez

Ben yapamiyorumm :/bacagim bukuluyo kaldirirken yani dogum yakinmi oluyo canm?
bacak bükülmeden yapacaksınız bacaklar dümdüz olacak sırt duvara dayalı bir bacak öteki bacağın üstüne bacak bükülmeden dümdüz atacaksın hiç yapamazsan öyleymiş bende başka anne gruplarında okudum :)

İnşallah canım benim korkum dikiş olurmu becerebilirmiyim ya o kadar acıyı çekipte olmazsa

Canim bende senin gibi ilki sezeryan ikinci normal olabilir dedi doktorum eğer hersey yolunda giderse.Bende endişeliyim ama olumlu dogum hikayaleri okuyunca veya etrafimda duyunca cesaretleniyorum sende öyle yap iyi gelecektir cesaret konusunda.
Bu arada ağdani yapabiliyorsan cok iyi maşallah, ben yapamam.

Evet duz bi sekilde olmuyo benim bide yere oturdum sirtimi duvara dayadim dedigin gibi esim uyuyodu bagirdim kalkti beni kaldirdi :))))) yani yerden kendim zor kalkiyorum Allah yardimcimiz olsunn:)

Aynen cnm pahalılar ya 1 ay için alma kasıma da girdikkk ohhh çok şükür
tamam almıyayım canım o zaman zaten ben kesin erken doğurucam boşuna para harcamayayım
maşallah sana pınar ya benim her yerim büyüdü katana modun da gezer oldum almıycam ya zaten az kaldı doğumlara ee izmirde zaten ancak aralıkta kaban giymeye başlıyoruz yani haklısınız kızlar

Evet duz bi sekilde olmuyo benim bide yere oturdum sirtimi duvara dayadim dedigin gibi esim uyuyodu bagirdim kalkti beni kaldirdi :))))) yani yerden kendim zor kalkiyorum Allah yardimcimiz olsunn:)
hehe bende bağırarak yapıyorum ama sen bir dha yapma kendine zarar veririsin belki dikkali ol aman diyeyim :)

çok iyisin sen, tamamdır, çook tişikkirlir sipirgirl
yetiş yardımıma meltemcivil

daha bir hafta once arkadas yapti ilki sezaryen bu sefer normal oldu. eltim de yapti.

ben de almam zaten iki üç haftam var. kilo almadin sen bol kazaklarin olur senin zaten

Olumlu düşünmeye çalışıyorum altımı göremiyorum aynayla yapıyorum sonuçta ama zorlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…