2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim ben de kan sulandirici kullaniyorum 0.6 cleksan sen niye kullaniyorsun?

canim ben de kan sulandirici kullaniyorum 0.6 cleksan sen niye kullaniyorsun?
Bende 04 clexane çok canım yanıyor bacaklarıma yapıyorum taş gibi oldular benim kızdan sonra üç düşüğüm oldu genetik tanıya kadar herşey yapıldı hiç birşey çıkmadı dr önlem olarak başladı herhangi bir kan hastalığım yok sen neden kullanıyorsun

Misafir var evde gitsinler bende yapicam,bakalim yapabilecekmiyim
ben küçükken kuzenimden şöyle saçma bir şey öğrenmiştim evden gitmesini istediğin misafirin ayakkabısına tuz dök hemen gider çocukça aklımla yapardım arada hala yapmak gelir içimden sende yap belki giderler Nasrettin hocanın gölü mayalaması misali ya tutarsa
sonucu bana da yaz pınar

Misafir var evde gitsinler bende yapicam,bakalim yapabilecekmiyim
Hepimiz en sonunda erkenden doğurcaz galiba akrobat gibi her duyduğumuzu yapıyoruz eşim sen iyice tırlattın diyor hastane çantamı hazırlıyorum kız la ikimiz bi hevesliyiz eşim gülüyor dr daha var dedi diyor olsun hazır olsun diyorum bi amuda kalkmadığın kaldı diyor

Aa ben batıl inançlara inanırım dur en bunu deneyeceğim hoşlanmadığım insanlar gelince

benim dr m istanbulda doc dr arda lembet tavsiye ederim. bu arada dr ler tum olasiliklari der ve cogunlukla olmaz o kotu ihtimaller. inanin ufak bir operasyon oncesi bile imzalatilan kagitta olum ihtimali bile yaziyor lutfen uzulmeyin.

Canim tesadüfen gördüm yazayım dedim, ben LCW den 50 tl ye harika bir panço aldim sicacik tavsiye ederim heryanimi sariyor cokda rahat

Aa ben batıl inançlara inanırım dur en bunu deneyeceğim hoşlanmadığım insanlar gelince
Canim bende nefret ederim batil seylerden ama bunun biraz mantigi olabilir.karin iyice asagi inince bacak bacak uzerine atilamayabilir.ben sabah bagdas kurdum bunu da yaparim herhalde

yok ya gitmesinler ama kvye yapabilirim

S
Canim tesadüfen gördüm yazayım dedim, ben LCW den 50 tl ye harika bir panço aldim sicacik tavsiye ederim heryanimi sariyor cokda rahat
sağol canım o tarz hırkalarım var ben normalde çok üşüyen biriyim artık kat kat giyinicem zaten top gibiyim bu sefer topaç gibi olurum

ya ben koldan yapiyorum mosmor kollarim ve gercekten çok aciyor. benim de 2 düşük var pihtilasma cikti bende ondan kullsniyorum. dogum sonrasi da 20 gun kullandirdi dr insallah bunda kullandirmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…