canim ben de kan sulandirici kullaniyorum 0.6 cleksan sen niye kullaniyorsun?Canım hiç korkma benim ilk kızdada vardı previa bundada vardı çok şükür çıktı yukarı ilkinde sezeryan oldum şimdi normal diyor dr üstelik kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dr aynen kan gerekicek ama artık kanı durduran ilaçlarda var dedi ve gerçekten dr uzman olması çok önemli bende çok korkmuştum ama dr çok rahatlattı bu durumda olanlar doğuma hem jinekolog hemde hemotologla doğuma girmeliymiş sende dr iyice konuş nette yazılanları okuyup canını sıkma
Misafir var evde gitsinler bende yapicam,bakalim yapabilecekmiyimhehe bende bağırarak yapıyorum ama sen bir dha yapma kendine zarar veririsin belki dikkali ol aman diyeyim :)
Bende 04 clexane çok canım yanıyor bacaklarıma yapıyorum taş gibi oldular benim kızdan sonra üç düşüğüm oldu genetik tanıya kadar herşey yapıldı hiç birşey çıkmadı dr önlem olarak başladı herhangi bir kan hastalığım yok sen neden kullanıyorsuncanim ben de kan sulandirici kullaniyorum 0.6 cleksan sen niye kullaniyorsun?
ben küçükken kuzenimden şöyle saçma bir şey öğrenmiştim evden gitmesini istediğin misafirin ayakkabısına tuz dök hemen gider çocukça aklımla yapardım arada hala yapmak gelir içimden sende yap belki giderlerMisafir var evde gitsinler bende yapicam,bakalim yapabilecekmiyim
Hepimiz en sonunda erkenden doğurcaz galiba akrobat gibi her duyduğumuzu yapıyoruz eşim sen iyice tırlattın diyor hastane çantamı hazırlıyorum kız la ikimiz bi hevesliyiz eşim gülüyor dr daha var dedi diyor olsun hazır olsun diyorum bi amuda kalkmadığın kaldı diyorMisafir var evde gitsinler bende yapicam,bakalim yapabilecekmiyim
Hayirli olsunSağol canım girmedi
Aa ben batıl inançlara inanırım dur en bunu deneyeceğim hoşlanmadığım insanlar gelinceben küçükken kuzenimden şöyle saçma bir şey öğrenmiştim evden gitmesini istediğin misafirin ayakkabısına tuz dök hemen gider çocukça aklımla yapardım arada hala yapmak gelir içimden sende yap belki giderlerNasrettin hocanın gölü mayalaması misali ya tutarsa
sonucu bana da yaz pınar
benim dr m istanbulda doc dr arda lembet tavsiye ederim. bu arada dr ler tum olasiliklari der ve cogunlukla olmaz o kotu ihtimaller. inanin ufak bir operasyon oncesi bile imzalatilan kagitta olum ihtimali bile yaziyor lutfen uzulmeyin.riskli gebelik uzmanı arıyorum
bugün biriyle görüştük
doğum 8 bin
olasılıklar rahim alınabilinir
çok kan kaybı yaşanabilir
bebek kendini kurtarır ama anne kaybedilebilinir
çok fena oldum canım ya
sen hangi şehirdeydin
Canim tesadüfen gördüm yazayım dedim, ben LCW den 50 tl ye harika bir panço aldim sicacik tavsiye ederim heryanimi sariyor cokda rahatBirde havalar çok soğudu kızlar mont kaban olayını napıyorsunuz iki ay için o kadar para vermek istemiyorum büyük bir hırkam vardı onla idare ediyordum ama azönce markete çıktım dondum hastaneye gitmem lazım donucam diye çıkamıyorum
dene bakalım ben ala arada yapmak isterim çok gıcık sevmediğim biri gelirse aklımdan geçmiyor değil sen de kv ye dene ya tutarsa misaliAa ben batıl inançlara inanırım dur en bunu deneyeceğim hoşlanmadığım insanlar gelince
Canim bende nefret ederim batil seylerden ama bunun biraz mantigi olabilir.karin iyice asagi inince bacak bacak uzerine atilamayabilir.ben sabah bagdas kurdum bunu da yaparim herhaldeAa ben batıl inançlara inanırım dur en bunu deneyeceğim hoşlanmadığım insanlar gelince
eltim 5 sene oldu cok memnun gecen hafta yapan da oyle iyiki normal yaptim diyornasil gecmiş peki doğumları
yok ya gitmesinler ama kvye yapabilirimben küçükken kuzenimden şöyle saçma bir şey öğrenmiştim evden gitmesini istediğin misafirin ayakkabısına tuz dök hemen gider çocukça aklımla yapardım arada hala yapmak gelir içimden sende yap belki giderlerNasrettin hocanın gölü mayalaması misali ya tutarsa
sonucu bana da yaz pınar
sağol canım o tarz hırkalarım var ben normalde çok üşüyen biriyim artık kat kat giyinicem zaten top gibiyim bu sefer topaç gibi olurumCanim tesadüfen gördüm yazayım dedim, ben LCW den 50 tl ye harika bir panço aldim sicacik tavsiye ederim heryanimi sariyor cokda rahat
ya ben koldan yapiyorum mosmor kollarim ve gercekten çok aciyor. benim de 2 düşük var pihtilasma cikti bende ondan kullsniyorum. dogum sonrasi da 20 gun kullandirdi dr insallah bunda kullandirmazBende 04 clexane çok canım yanıyor bacaklarıma yapıyorum taş gibi oldular benim kızdan sonra üç düşüğüm oldu genetik tanıya kadar herşey yapıldı hiç birşey çıkmadı dr önlem olarak başladı herhangi bir kan hastalığım yok sen neden kullanıyorsun
Yahu benim o çizgi yamuk , deliğe kadar bir çizgi delikten sonra başka yöne bir çizgi
arın sabah deniycem haber veririmdene bakalım ben ala arada yapmak isterim çok gıcık sevmediğim biri gelirse aklımdan geçmiyor değil sen de kv ye dene ya tutarsa misali
Sendede yok yok masallahya ben koldan yapiyorum mosmor kollarim ve gercekten çok aciyor. benim de 2 düşük var pihtilasma cikti bende ondan kullsniyorum. dogum sonrasi da 20 gun kullandirdi dr insallah bunda kullandirmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?