merakla bekliycem aylacım umarım tutarY
arın sabah deniycem haber veririm
Ben koldan yapamıyorum tek başına eşimede güvenemiyorum o sıksın ben yapıyım coraspirini kestide bunu ne kadar kullanırım bilmiyorumya ben koldan yapiyorum mosmor kollarim ve gercekten çok aciyor. benim de 2 düşük var pihtilasma cikti bende ondan kullsniyorum. dogum sonrasi da 20 gun kullandirdi dr insallah bunda kullandirmaz
Valla hic takmiyorum görüntüme ne rahatsa giyip atiyorum kendimi disari, normalde şik bir tesettürlüyüm ama hamilelik boyunca ankara caddelerinde başimda yemenimle gezdim rahatim herseyden önceS
sağol canım o tarz hırkalarım var ben normalde çok üşüyen biriyim artık kat kat giyinicem zaten top gibiyim bu sefer topaç gibi olurum
Bana insanlar bir garip bakıyor öyle kilom yok ama göbek fena daha iki ay var deyince herkes şaşırıyorValla hic takmiyorum görüntüme ne rahatsa giyip atiyorum kendimi disari, normalde şik bir tesettürlüyüm ama hamilelik boyunca ankara caddelerinde başimda yemenimle gezdim rahatim herseyden önce
ayla senin coraspini ne zaman kesti ben hala içiyorum bana 36. hafta son dedi ama erken doğum olabilir diye acaba bıraksammı diye düşündüm ama bu seferde kan akışım sadece coraspinle hızlanıyor bebek gıdasız kalır beslenmez diye korktum off kafam karıştı şimdiBen koldan yapamıyorum tek başına eşimede güvenemiyorum o sıksın ben yapıyım coraspirini kestide bunu ne kadar kullanırım bilmiyorum
32 haftamda dün kestiayla senin coraspini ne zaman kesti ben hala içiyorum bana 36. hafta son dedi ama erken doğum olabilir diye acaba bıraksammı diye düşündüm ama bu seferde kan akışım sadece coraspinle hızlanıyor bebek gıdasız kalır beslenmez diye korktum off kafam karıştı şimdi
benim esim yapiyor igne coraspin kullaadim bende kanamaya meyli arttiriyor.Ben koldan yapamıyorum tek başına eşimede güvenemiyorum o sıksın ben yapıyım coraspirini kestide bunu ne kadar kullanırım bilmiyorum
he ya. 2 düşük bir erken dogum 25 haftada. pihtilasma rahim agzi yetmezligi esimde genetik sorun. bu arada basarisiz tup bebek pgt li. he ben menopoz sinirindayim ama dogal hamile de kaldim:))))Sendede yok yok masallah
Ay inşallah benim bebişte etkilenmez gıda olayından ben yzın annemin yanına tatile gitmiştim dörtgün içemedim ve o ay bebek az kilo almıştı olabilir bak ben bol bol pekmez felan içiyim bari ilaç içmeyede bıktım bir yandan kesmesi güzelde gıdasız kalırsa kötüayla senin coraspini ne zaman kesti ben hala içiyorum bana 36. hafta son dedi ama erken doğum olabilir diye acaba bıraksammı diye düşündüm ama bu seferde kan akışım sadece coraspinle hızlanıyor bebek gıdasız kalır beslenmez diye korktum off kafam karıştı şimdi
hı ama sen kan sulandırıcı iğnede kullanıyorsun bende sadece coraspin var32 haftamda dün kesti
Sende çok şey yaşamışsın banada üç dr doğal yolla hamile kalamazsın demişti düşüklerimdeki kürtajlardan rahmim zarar görmüş yumurtalıklarım çalışmıyormuş dediler tam tüp bebek yaptırıcaz hamile olduğumu öğrendim hemde bir kurşunlahe ya. 2 düşük bir erken dogum 25 haftada. pihtilasma rahim agzi yetmezligi esimde genetik sorun. bu arada basarisiz tup bebek pgt li. he ben menopoz sinirindayim ama dogal hamile de kaldim:))))
bence dört günden bir şey olmaz ya etkilenmez bile bebek aa son ay ben hiç rahat değilim bu konuda bakalım dr ar ne diyecek nasıl önerilerde bulunacak paylaşırız zaten tavsiyeleri ben uyumaya gidiyorum kızlar hepimize tatlı bebeklerimizle çokk güzel rüyalar diliyorummAy inşallah benim bebişte etkilenmez gıda olayından ben yzın annemin yanına tatile gitmiştim dörtgün içemedim ve o ay bebek az kilo almıştı olabilir bak ben bol bol pekmez felan içiyim bari ilaç içmeyede bıktım bir yandan kesmesi güzelde gıdasız kalırsa kötü
Tabi dr nezaman derse öyle kes arada ben iğnelerimi unuttum dr çok önemli değil dikkat et yinede dedi bu tür ilaçları özellikle son haftalarda kesiyorlarmış ilacın etkisi 72 saat sonra geçiyormuş kanama yapabiliyormuş sakın ihmal etmehı ama sen kan sulandırıcı iğnede kullanıyorsun bende sadece coraspin var
İyi geceler bende kaçıyorumbence dört günden bir şey olmaz ya etkilenmez bile bebek aa son ay ben hiç rahat değilim bu konuda bakalım dr ar ne diyecek nasıl önerilerde bulunacak paylaşırız zaten tavsiyeleri ben uyumaya gidiyorum kızlar hepimize tatlı bebeklerimizle çokk güzel rüyalar diliyorumm
tamam canım zaten kanama korkusundan kesmek istiyorum ama işte bebekte gıdasız kalmasın diye kaygıda var içimde bakalım zamanla yaşayıp görücez artıkTabi dr nezaman derse öyle kes arada ben iğnelerimi unuttum dr çok önemli değil dikkat et yinede dedi bu tür ilaçları özellikle son haftalarda kesiyorlarmış ilacın etkisi 72 saat sonra geçiyormuş kanama yapabiliyormuş sakın ihmal etme
saglikla alalim kuzulari kucagimiza insallah oyle valla hele hamileliklerimde yasadiklarimi anlatsam roman olur:))Sende çok şey yaşamışsın banada üç dr doğal yolla hamile kalamazsın demişti düşüklerimdeki kürtajlardan rahmim zarar görmüş yumurtalıklarım çalışmıyormuş dediler tam tüp bebek yaptırıcaz hamile olduğumu öğrendim hemde bir kurşunla
Biliyorum basindan gecenleri canim,sendeki de ne cocuk askiymis denemedigin sey,basina gelmeyen kalmamis,gercekten masallahin varhe ya. 2 düşük bir erken dogum 25 haftada. pihtilasma rahim agzi yetmezligi esimde genetik sorun. bu arada basarisiz tup bebek pgt li. he ben menopoz sinirindayim ama dogal hamile de kaldim:))))
Tek kursunlaSende çok şey yaşamışsın banada üç dr doğal yolla hamile kalamazsın demişti düşüklerimdeki kürtajlardan rahmim zarar görmüş yumurtalıklarım çalışmıyormuş dediler tam tüp bebek yaptırıcaz hamile olduğumu öğrendim hemde bir kurşunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?