2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım geçmiş olsun. Senin 3.bebek planlı mıydı?

Rüyamızda bebeklerimizi görmek çok güzel oluyor.

Ben de az önce uyandım. Hala rüyamın etkisindeyim. Kızım doğmuştu, onu emziriyordum. Çok güzel bir duyguydu. Hastaneden benden mama tabağı ve kaşığı istediler. (sütüm gelmezse diye) Sanırım onun etkisinde kaldım. Yeni doğduğunda hemşireler mama vermiş. Ya beni emmezse diye endişeleniyorum. Ama cuk cuk bir güzel emiyor.

Uyku seti bilemeyeceğim ama bebek nevresim takımı english home da var. Ben kızım için yeşil nevresim takımı, pamuk yorgan ve yastık aldım. Herşey pembe pembe olmasın istiyorum. Fıstık yeşili. Hem kız hem erkek bebeğe uygun bence.

Kızlar dün dezenfekte işlemlerini yapayım dedim. Bebeğimin biberonlarını, emziklerini, emzik kutusunu, göğüs kalkanını, göğüs koruyucu ucunu kaynattım. Kaynattıktan sonra hepsinin üzerinde beyaz bir tortu oluştu
Çeşme suyu ile kaynatmıştım. Sanırım suyun kireci. Sizde böyle bir durum oldu mu?

Canım funna baby nin ekru aydedeli yıldızlı bi uyku seti var sade ve şık 250 civarknda.ben onu çok beğenmiştim kıza da erkeğe de olur :)

H
Canım geçmiş olsun. Senin 3.bebek planlı mıydı?
Günaydın canım hayır ilki dışında kızım ve oğlum sürpriz oldu ilk beş sene olmadı çoçuğum sonra bir karnımda olu sonra Allah'ın hediyesi minik meleğim kızımı emziriyordum henüz adet bile olmadan 2. kızıma hamile kaldım bunda da annem ve ablam da var erken menopoz bende menopoza girdim sandım farkettim aldıracaktım büyük kızım trafik kazası geçirdi 3 ay hastahane günlerimiz geçti kısmet olursa doğumda kordonlarımı baglatacagım son iki aydır resmen ağrı sızı içinde geçiriyorum

Maşallah çok tatlılar zamanla oranlanacaktir. Benim eşimin kafası büyük biraz ama yani hiç siritmaz. Şimdi karnındaki de büyük ilerliyor çok normal o yüzden yine babaya çekmiş olsun yakışıklı oluyor :)
Bence sizin çocukta kötü görünmüyor.
Evet doktorunun bilgisi dahilinde emziriyorum. İlk süt gelecek vücut süt üretimini yeni dogana göre ayarlıyor suan bile ilk süt e yakın bir süt üretiyor vücudum.
İkisini birden emziricem ama incelik yenidoganin olacak selim zaten ek gıdaya başladı. İkisi birden emin e vücut bu taleple orantılı bol bol süt üretiyor ve inanılmaz bir süt oluyormuş. Bu durumu sağarak da degerlendiricem ınş. :)

Tepkiler oluyor. Bana da çok söylenen oldu. Selime acimadin mi falan diye. Ama aynen senin gibi yalnız bir çocuk büyütmek istemedim. Bulunduğum yerde çok yalnız kalacaktı oğlum. Zaten kardessiz bir çocuk düşünmüyordum. Madem ikinciyi yapi caz biran önce yapıp ikiz gibi buyusunler birbirlerine arkadaş olsunlar istedik. Evet zor olacak bunu görmeyecek kadar kör değiliz elbet bir düşüncemiz göze aldığımız birşeyler var. Ama sonrası ınş.müthiş olacak dört kişilik sıcacık bir yuva. Oğlumun yalnız kalmasını anne babaya bağımlı hissetmesini istemedim. Bunda elestrilecek bir yan görmüyorum. Allah size de kolaylık versin. Az sabır sonrası güzel olacak :)

Maşallah canım.

Çok tatlı, çok sevimli. Allah sağlıklı güzel ömür versin.
2.hamileliğin planlı mıydı? Zor olmadı mı? Emzirmeye devam ediyor musun?
Teşekkür ederim.
Evet ilk hamileligimde ikinciyi planlamistik hatta kk da bu konuda yazılarım dahi var Emzirmeye devam ediyorum çok şükür :) Henüz zor olmadı ama son ayda nasıl olacak merak ediyorum. Bebeğim uyumlu sakin bir bebek. Aksi olsa bilmiyorum bu kararımızı uygular miydik :) Darısı tüm isteyenlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…