Tamam kuzum sorun yok o zaman daha vakit vardiz kırma bacak bükme yok bacaklar yerde dümdüz olacak :)
Ben varil gibi oldumBana insanlar bir garip bakıyor öyle kilom yok ama göbek fena daha iki ay var deyince herkes şaşırıyor
Canım geçmiş olsun. Senin 3.bebek planlı mıydı?Bugün benim poçuk ve sağ kasık ağrım var çok şanslıyım kızlarım var bugün resmen kıvrandım kızlar benim gibi geç anne olanlar peşpeşe doğursun dusunuyorlarsa tekrar çok zor geçiyor hamişliğimin son demleri alışverişe gitmek için bugün arabanın yanına kadar gidebildim geri eve çıktım bir kuzum suyumu diğer kuzum ilacımı verdi ilk çocuğu kız olan annelerde çok şanslı bu arada Allah neverirse hayırlısını versin inşallah
Rüyamızda bebeklerimizi görmek çok güzel oluyor.aaa söylemeyi unuttum. ogluşumu bugun rüyamda gördüm. emziriyordum. bi gögsümü tutuyordu öbürünü tutmuyordu bende onu makine ile sagmaya calışıyordum. annem boşver onu zaten cok emziriyorsun şişko oldu diyordu. ben oglumu yukarı tutup yooo oglumun yanakları var ama şişko değil diyordum
Uyku seti bilemeyeceğim ama bebek nevresim takımı english home da var. Ben kızım için yeşil nevresim takımı, pamuk yorgan ve yastık aldım. Herşey pembe pembe olmasın istiyorum. Fıstık yeşili. Hem kız hem erkek bebeğe uygun bence.Yahu ben Küba'dan tablolar aldım oğlana orada çok yetenekli sanatçılar var ve bize göre çok uygun fiyatlı resimler. O resimlerle de bir bütün oluştursun diye yeşil tonlarında uyku seti arıyordum ama her yer maviii! Beyaza da razıyım ama beyazları da hep kızlara yapmışlar :) Beni bu detaylar bitirdi canım. Sen mis gibi yapmışsın, seçmişsin, oh ne güzel .
Canım funna baby nin ekru aydedeli yıldızlı bi uyku seti var sade ve şık 250 civarknda.ben onu çok beğenmiştim kıza da erkeğe de olur :)Yahu ben Küba'dan tablolar aldım oğlana orada çok yetenekli sanatçılar var ve bize göre çok uygun fiyatlı resimler. O resimlerle de bir bütün oluştursun diye yeşil tonlarında uyku seti arıyordum ama her yer maviii! Beyaza da razıyım ama beyazları da hep kızlara yapmışlar :) Beni bu detaylar bitirdi canım. Sen mis gibi yapmışsın, seçmişsin, oh ne güzel .
Cigeri gelisiyormus canimsevındım ya bende acaba bı sorunmu varda bu kadar hıckırıyo dıyodum artık hıckırıklarını dısardan gorebılıyorum sankı kalbım karnımda atıyo
Gunaydin canımGünaydın hamişler güzel bir pazar olsun inş
Günaydın canım hayır ilki dışında kızım ve oğlum sürpriz oldu ilk beş sene olmadı çoçuğum sonra bir karnımda olu sonra Allah'ın hediyesi minik meleğim kızımı emziriyordum henüz adet bile olmadan 2. kızıma hamile kaldım bunda da annem ve ablam da var erken menopoz bende menopoza girdim sandım farkettim aldıracaktım büyük kızım trafik kazası geçirdi 3 ay hastahane günlerimiz geçti kısmet olursa doğumda kordonlarımı baglatacagım son iki aydır resmen ağrı sızı içinde geçiriyorumCanım geçmiş olsun. Senin 3.bebek planlı mıydı?
Çok teşekkürler :)Oy maşallah tatlılığa bak maşallah cnmm
Dünyanın en tatlı bebeği senin olacak emin oloyyy yerim ben bu tatlışı maşallah canım çok tatlı
Saol canım az sabret cennet kokulu melegini bol bol opeceksin müthiş bir şey :)Ama ben bunu yerim yerimya cok tatli massallah isiririm bn senin heryerni
Maşallah çok tatlılar zamanla oranlanacaktir. Benim eşimin kafası büyük biraz ama yani hiç siritmaz. Şimdi karnındaki de büyük ilerliyor çok normal o yüzden yine babaya çekmiş olsun yakışıklı oluyor :)Eki Görüntüle 1672316
bu da benimkiler küçük 3 yasinda hala buyuk kafasi gecen kbb ye götürdük o bile dedi sorun yok di mi gosterdiniz mi diye. cocuk norologuna goturduk mr cekildi kan alindi. yapisal dendi bu bebis de 3 hafta onde kafasi. bu arada şeyi merak ettim. oglunu emziriyormussun ya peki bebis icin ilk agiz sutu olmayacak mi onemli bir sutmus. bir de soyle duymustum dr den. mesela sut kardes bile olacaksa yakin ag olmaliymis vucut bebek hangi aydaysa o bebegin o ayki ihtiyacina gore sut uretiyormus. dr ye sordunuz mu nasil bir uretim olacak sizin yavrulariniz icin?
Tepkiler oluyor. Bana da çok söylenen oldu. Selime acimadin mi falan diye. Ama aynen senin gibi yalnız bir çocuk büyütmek istemedim. Bulunduğum yerde çok yalnız kalacaktı oğlum. Zaten kardessiz bir çocuk düşünmüyordum. Madem ikinciyi yapi caz biran önce yapıp ikiz gibi buyusunler birbirlerine arkadaş olsunlar istedik. Evet zor olacak bunu görmeyecek kadar kör değiliz elbet bir düşüncemiz göze aldığımız birşeyler var. Ama sonrası ınş.müthiş olacak dört kişilik sıcacık bir yuva. Oğlumun yalnız kalmasını anne babaya bağımlı hissetmesini istemedim. Bunda elestrilecek bir yan görmüyorum. Allah size de kolaylık versin. Az sabır sonrası güzel olacakOo sizinki benimkinden daha kucukmus Allah yardimciniz olsun ikisini biraradami emzireceksiniz yani biraz zorlanicaksiniz ama birarada buyumeleri cok guzel bence bana etraftan cok buyuk tepki geldi kizin kucuk nasil ikinciyi dusundun diye ama asil kizim icin dusundum gurbetteyiz cok yalniz hep evdeyiz kardesi olsa yaalniz kalmaz dedim Allah yardimcimiz olsun ins en cok da kizimin psikolojisinin bozulmamasini cok etkilenmemesini istiyorum ins dengeyi saglayabiliriz dediginiz kitabi arastircam tsk ederim☺
Teşekkür ederim.Maşallah canım.
Çok tatlı, çok sevimli. Allah sağlıklı güzel ömür versin.
2.hamileliğin planlı mıydı? Zor olmadı mı? Emzirmeye devam ediyor musun?
Çok teşekkürler :)Oyyy yesinler bu kuzuyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?