2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Simlaa ilaç gibi geldin süpersin Herşey çok güzel olacak hepimiz için inşallah inanıyorum
Aynen öyle İyi düşününce iyi oluyor cidden :) Suz pozitif olun, sakin olun. Bebektir ağlayacak, ağladığında sakin olun sarilin opun koklayin, sakince kulağına güzel sözler söyleyin elbet ise yarayacak. Ama siz o ağlıyor diye ay neyi var diye panik olursanız sizi hissediyor bunu unutmayın. O da etkilenecek. Oğlum bir yaşında aramızdaki görünmeyen bağı hala hissediyorum. Karnimizdan çıkmış olabilirler ama tanimlanamayan bir bağ var aramızda. Hani filmlerde olur ya evlada bir şey olur anne hisseder. Şaka gibi gelirdi ama şimdi inanıyorum :) Siz ona bakarken hep gülün. Benim oğlum aşırı güler yüzlü. Ona bakarken hep güldük anne baba olarak ben bunun sonucu olduğuna inanıyorum. Pozitif lik pozitif lik doğurur. Hepimiz için hayırlısı olsun ınş.

Sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Kizlar uzak kaldim sizden hepiniz iyisinizdir inşallah aceleci davranip dogan bebis vsr mi grubumuzda bize dr.muz 30 kasim dedi ameliyat tarihine
çakılcım ne haber özledik seni ya bizde iki arkadaş erken doğum yaptı fidanay ve pink prenses ama bebekleri çok iyi kuvözdeler şimdilik
az kaldı o zaman doğuma umarım hazırlıklar bitmiştir ben hala sürünüyorum yıkama faslından çıkamadım bir türlü uyuşuk bir anneyim hala işe gidiyorum belki ondan da böyle olabilirim sen evde dinleniyorsun galiba artık, tansiyonun nasıl umarım normal seyrinde gidiyordur

Bende bayılıyorum oglusumu rüyamda görmeye ama bugün işler ilginclesti. Rüyamda kiralık katil arıyorum ve beğenmiyordum Bu hamilelere uymaz diyip tek tek eliyordumgeçen bı kac memura sinirlendim kadınlarla denk gelemedim bir türlü herşey içimde kaldi. Onlara çok kizmisim sanirsam

Benim planimda o yonde. Ömrü hayatımda gostermedigim sabri göstermek istiyorum. Yoksa bebislerin bizim herseyimizden etkilendigine yüzde yüz inanıyorum. İnşaallah bende başarılı olurum

o nasıl ruya kız katil senı

Kızlar çok fenayim yaa birazdan hastaneye gidicem büyük ihtimalle. eşimle dışarı çıkmıştik kahvaltı yapamadım agridan sonra arabaya binince daha kötü oldum durdurduk arabayi başladım ağlamaya sancı dedikleri bu olsa gerek ama beş dk sonra bicak gibi kesildi şu an iyiyim aynı ağrı tekrar gelirse hiç beklemicem gidicem hemen

saglikla alalim kuzulari kucagimiza insallah oyle valla hele hamileliklerimde yasadiklarimi anlatsam roman olur:))
Benimde canım çok zor günlerden geçtim ailem çok kızdı bir tane çocuğun var daha ne istiyorsun bütün herkes canına kastınmı var diye söylenmişti fakat bir çocuk hiç çocuk rabbim nasip ederse bundan sonrada devam edicem kalabalık aile olmak istiyorum

geçmiş olsun canım eğer agrı vurdugunda gobegınde aşşa dogru ıtılme hıssedıyosan hatta agrı yokken bıle bekleme karnında sertleşme felan olur dogum sancısında bide bebeğinin hareketlerını takıp et Allah yardımcın olsun

Annem bana n11.comdan almış daha gelmedi nevresim yorgan yastık beraber tk 69 liraya bakalım gelince görcem nasıl

Yok canım olmadı içme suyuyla birdaha kaynat istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…