2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım ne güzel ikiz gibi büyüyecekler bende kızımda çok istedim bir türlü olmadı inşallah bu sefer normal olursa üçüncüyü çok ara vermeden istiyorum kalabalık aile olmak istiyoruz eşim imkanlar el verirse dördüncüyü bile düşünüyor okadarda olmaz heralde senin adına evet zor olucak fakat ilerde iyiki böyle olmuş diyecek herkes

anammmmmmmm erkek demısler kız cıkmıs ya benımkındede tersı olursa of ya herseyı pembe :S
Yok canım inşallah olmaz benim kızda erkek diyorlardı detaylıda kız olduğunu anladık bundada 11 haftalık erkek dediler ve gerçekten gözümle gördüm detaylıda da gördüm değişmez heralde ya herşey mavi genelde benim kızda hala kız olur umudunda

Ay canım hayırlısı olsun diyelim git eve yat bizide habersiz bırakma

Ya biz hamileyiz hamilelere özel seçimi eve gelseler biz oyumuzu evde kullansak ne güzel olur ben daha gidemedim aceleci eşim ben uyurken erkenden kullanmış sanki hemen kurtulucak memleket

kız benım 11 hftalıkken buna erkek dedıler ayrıntılıda kız dediler sonradan doneklık yaparsa yandık pembe gıyımlı erkek :S

Slm kızlar oyumuzu kulladık
bizde kullandık . kullandığım en hızlı oydu. sandığı bulur bulmaz daldım sınıfa göbeğimi göstere göstere hamilelere öncelik var ne de olsa .hemencecik verdiler zarfımı. tabii arkamdaki kalabalığın kin ve nefret dolu bakışları ile karşılaşmamak için gözgöze gelmemeye dikkat ettim

Ya biz hamileyiz hamilelere özel seçimi eve gelseler biz oyumuzu evde kullansak ne güzel olur ben daha gidemedim aceleci eşim ben uyurken erkenden kullanmış sanki hemen kurtulucak memleket
al bendende o kadar yurumeye dermanım yok eşim annesını goturmeye gıttı oy kullanmaya tekerleklı sandalyeyle bı sandalyede bana lazım

hamılelıgın guzellıklerı bende toplu tasımalarda yer vermelerını sevıyorum geçendede agrım vardı bobrek ıcın doktora gıttıgımde doktor ayakta duramadıgımı gordu dırek benı aldı ıcerı

ayy yok ya toplu taşımayı hala öküzler kullandığından geçen 20 dk tranvayda ayakta kaldım. yanımda eşim olunca hepsi birbiriyle yarışıyla yer vermek için. yalnız olunca kafalar camdan dışarı..

o okuzluklerı en cok gencler yapıyo ya telefonla ugrasıyo ya uyuma numarası yapıyo yada goz goze gelmemeye calısıyolar 40 yaş ustu adamda bana yer verınce benım zoruma gıdıyo

Canım pijamada zor olur diye gecelik giydim ped takıyorum hasta bezi aklıma gelmedi

Aynen öyle canim gecen gun yirmi dk otobuste ayak durdum
Amcanin biri tepki verdi ama kulak asan bile olmadi

Canm iletilerini okudum ama tam anlayamadım, sorun plasentanın asagida olmasi mi acaba?

Canm iletilerini okudum ama tam anlayamadım, sorun plasentanın asagida olmasi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…