Canım ne güzel ikiz gibi büyüyecekler bende kızımda çok istedim bir türlü olmadı inşallah bu sefer normal olursa üçüncüyü çok ara vermeden istiyorum kalabalık aile olmak istiyoruz eşim imkanlar el verirse dördüncüyü bile düşünüyor okadarda olmaz heralde senin adına evet zor olucak fakat ilerde iyiki böyle olmuş diyecek herkesTepkiler oluyor. Bana da çok söylenen oldu. Selime acimadin mi falan diye. Ama aynen senin gibi yalnız bir çocuk büyütmek istemedim. Bulunduğum yerde çok yalnız kalacaktı oğlum. Zaten kardessiz bir çocuk düşünmüyordum. Madem ikinciyi yapi caz biran önce yapıp ikiz gibi buyusunler birbirlerine arkadaş olsunlar istedik. Evet zor olacak bunu görmeyecek kadar kör değiliz elbet bir düşüncemiz göze aldığımız birşeyler var. Ama sonrası ınş.müthiş olacak dört kişilik sıcacık bir yuva. Oğlumun yalnız kalmasını anne babaya bağımlı hissetmesini istemedim. Bunda elestrilecek bir yan görmüyorum. Allah size de kolaylık versin. Az sabır sonrası güzel olacak:)
Ne güzel güle güle kullanın erkenden yerleştirip hazır edersinKızlar bu arada dün oğluşumun odası geldi. geçen pazar almıştık 15 gün içinde gelir dediler 5 günde geldi
Zaten dört haftadır gribim mecburen kat kat giyiniyorumaman üşütme dikkat et tatlım. ne bulursan giy.. zaten öle çokta gezecek dışarda kalacak durumda durumda da değiliz.idareten bişiler uyduracaz..
Yok canım inşallah olmaz benim kızda erkek diyorlardı detaylıda kız olduğunu anladık bundada 11 haftalık erkek dediler ve gerçekten gözümle gördüm detaylıda da gördüm değişmez heralde ya herşey mavi genelde benim kızda hala kız olur umudundaanammmmmmmm erkek demısler kız cıkmıs ya benımkındede tersı olursa of ya herseyı pembe :S
Ay canım hayırlısı olsun diyelim git eve yat bizide habersiz bırakmaKızlar çok fenayim yaa birazdan hastaneye gidicem büyük ihtimalle. eşimle dışarı çıkmıştik kahvaltı yapamadım agridan sonra arabaya binince daha kötü oldum durdurduk arabayi başladım ağlamaya sancı dedikleri bu olsa gerek ama beş dk sonra bicak gibi kesildi şu an iyiyim aynı ağrı tekrar gelirse hiç beklemicem gidicem hemen
kız benım 11 hftalıkken buna erkek dedılerYok canım inşallah olmaz benim kızda erkek diyorlardı detaylıda kız olduğunu anladık bundada 11 haftalık erkek dediler ve gerçekten gözümle gördüm detaylıda da gördüm değişmez heralde ya herşey mavi genelde benim kızda hala kız olur umudunda
bizde kullandık . kullandığım en hızlı oydu. sandığı bulur bulmaz daldım sınıfa göbeğimi göstere göstereSlm kızlar oyumuzu kulladık
al bendende o kadar yurumeye dermanım yok eşim annesını goturmeye gıttı oy kullanmaya tekerleklı sandalyeyle bı sandalyede bana lazımYa biz hamileyiz hamilelere özel seçimi eve gelseler biz oyumuzu evde kullansak ne güzel olur ben daha gidemedim aceleci eşim ben uyurken erkenden kullanmış sanki hemen kurtulucak memleket
hamılelıgın guzellıklerıbizde kullandık . kullandığım en hızlı oydu. sandığı bulur bulmaz daldım sınıfa göbeğimi göstere gösterehamilelere öncelik var ne de olsa .hemencecik verdiler zarfımı. tabii arkamdaki kalabalığın kin ve nefret dolu bakışları ile karşılaşmamak için gözgöze gelmemeye dikkat ettim
İnşallah canım değişmez detaylıda ne çıktıkız benım 11 hftalıkken buna erkek dedılerayrıntılıda kız dediler sonradan doneklık yaparsa yandık pembe gıyımlı erkek :S
ayy yok ya toplu taşımayı hala öküzler kullandığından geçen 20 dk tranvayda ayakta kaldım. yanımda eşim olunca hepsi birbiriyle yarışıyla yer vermek için. yalnız olunca kafalar camdan dışarı..hamılelıgın guzellıklerıbende toplu tasımalarda yer vermelerını sevıyorum geçendede agrım vardı bobrek ıcın doktora gıttıgımde doktor ayakta duramadıgımı gordu dırek benı aldı ıcerı
detaylıda kız demıslerdıİnşallah canım değişmez detaylıda ne çıktı
o okuzluklerı en cok gencler yapıyo ya telefonla ugrasıyo ya uyuma numarası yapıyo yada goz goze gelmemeye calısıyolar 40 yaş ustu adamda bana yer verınce benım zoruma gıdıyoayy yok ya toplu taşımayı hala öküzler kullandığından geçen 20 dk tranvayda ayakta kaldım. yanımda eşim olunca hepsi birbiriyle yarışıyla yer vermek için. yalnız olunca kafalar camdan dışarı..
Canım pijamada zor olur diye gecelik giydim ped takıyorum hasta bezi aklıma gelmeditatlım benim de sezeryan olacak tecrübelerini anlatır mısın..pijama konusunda alt üst rahat giyilebilyor mu sezeryanda yoksa gecelik mi gerekli sadece..ben bir de depentin hasta kilotuınu almıştım onu kullanmayı düşünüyorum nasıl olur sence
Aynen öyle canim gecen gun yirmi dk otobuste ayak durdumayy yok ya toplu taşımayı hala öküzler kullandığından geçen 20 dk tranvayda ayakta kaldım. yanımda eşim olunca hepsi birbiriyle yarışıyla yer vermek için. yalnız olunca kafalar camdan dışarı..
Bende gidemedim eşim iste evden disari cikamiyorum yürümekte zorlaniyorumYa biz hamileyiz hamilelere özel seçimi eve gelseler biz oyumuzu evde kullansak ne güzel olur ben daha gidemedim aceleci eşim ben uyurken erkenden kullanmış sanki hemen kurtulucak memleket
bu gün eşimle eve dönerken sessiz sessiz ağladım....kızkardeşim aradı telefona bakmadım
ama yine de neden ben demedim, o esnada tekme attı içeriden
şükür ki ordasın dedim içimdesin...sen korkma yeter ki dedim
zor bir süreç,
ne güzel forumdakiler kıyafetiydi ayakta durma testiydi, ay erkenmi gelir acaba muhabbettiyle vakit dolduruyolar
ben geceleri dua ediyorum sürekli, ne zaman yatakta doğrulsam eşim sıçrıyor
evet şükür bu haftalara geldik
bu gün kısa bi an doğumda bana bişey olursa diye geçirdim
bu çok acıttı beni
şuanda habire tekme atıyor kızım
güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun...iyi ki varsın....iyi ki
Allah razı olsun....dilerim bunlar uzak bir anı olur ve daha güzel duygularımızı paylaşırız burdan
gerçekten çok sağol
bu gün eşimle eve dönerken sessiz sessiz ağladım....kızkardeşim aradı telefona bakmadım
ama yine de neden ben demedim, o esnada tekme attı içeriden
şükür ki ordasın dedim içimdesin...sen korkma yeter ki dedim
zor bir süreç,
ne güzel forumdakiler kıyafetiydi ayakta durma testiydi, ay erkenmi gelir acaba muhabbettiyle vakit dolduruyolar
ben geceleri dua ediyorum sürekli, ne zaman yatakta doğrulsam eşim sıçrıyor
evet şükür bu haftalara geldik
bu gün kısa bi an doğumda bana bişey olursa diye geçirdim
bu çok acıttı beni
şuanda habire tekme atıyor kızım
güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun...iyi ki varsın....iyi ki
Allah razı olsun....dilerim bunlar uzak bir anı olur ve daha güzel duygularımızı paylaşırız burdan
gerçekten çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?