elifcim en azından şuanda sadece rüyamda görüyorumo nasıl ruya kızkatil senı
Doğru ya senn kendi işindi :)Kendi işin olunca sallayamıyorsun MeltemSeneye sen de göreceksin hayırlısıyla inşallah. Ama yavaşlamam Şart , ben de kendime bir tarih bulayım. Izne ayrılıyormuş gibi :)
Aaa bakayım ona, teşekkür ederim canım.Uyku seti bilemeyeceğim ama bebek nevresim takımı english home da var. Ben kızım için yeşil nevresim takımı, pamuk yorgan ve yastık aldım. Herşey pembe pembe olmasın istiyorum. Fıstık yeşili. Hem kız hem erkek bebeğe uygun bence.
Yahu ben Küba'dan tablolar aldım oğlana orada çok yetenekli sanatçılar var ve bize göre çok uygun fiyatlı resimler. O resimlerle de bir bütün oluştursun diye yeşil tonlarında uyku seti arıyordum ama her yer maviii! Beyaza da razıyım ama beyazları da hep kızlara yapmışlar :) Beni bu detaylar bitirdi canım. Sen mis gibi yapmışsın, seçmişsin, oh ne güzel .
vala ben pipisini gördüm sıpanınanammmmmmmm erkek demısler kız cıkmıs ya benımkındede tersı olursa of ya herseyı pembe :S
Bakayım canım, teşekkür ederim :)Canım funna baby nin ekru aydedeli yıldızlı bi uyku seti var sade ve şık 250 civarknda.ben onu çok beğenmiştim kıza da erkeğe de olur :)
O da farklı bir tarz olmuştur işte :)He he :) ya ben de bişeyi bişeye uydurmak konusunda hiç iyi değilimdir, o yuzden hepsi ayri telden oldu valla, cocugumun odasi cingene cadıri gibi oldu :)
kız gelırlerse sakin olelifcim en azından şuanda sadece rüyamda görüyorumgecen bir firmamıza üç tane hatun demetime gitmiş. bizim cocuklarda gitti. tesiste sıkıntı cıkaracak bir durum olmadıgı halde bagırmışlar cagırmışlar hem firma sahibine hem bizim cocuklara.memurlardan tek bekledigimiz insan olmaları ceza bile yazsa umrumda değil. havalarından gecilmiyor resmen. bi haltta bilseler bu kadar koymaz yani. sonra firma sahibi beni aradı nerdeyse aglıyacak adam. cocuklar geldi onlarda aynı durumda. fıttırdım resmen. aradım hatunları tekrar gelin ve haber verin bende gelcem mutlaka diye. gelcez dediler bi ay oldu hala gelmediler içimde kaldı. gelmelerini dört gözle bekliyorum
canım bende e-bebekten almıştım. üzerindeki şekiller turuncu ve yeşil iple işlenmiş. baya oldu alalı. fiyatını hatılamıyorum o yüzden. ben cok sevdim. bende sevmiyorum pembe mavi muhabbetini. oglumun bi kac kıyafetinde mavi var. diğer aldıgım hiç bişeyde mavi yok. emzigini bile sarı aldım:)Aaa bakayım ona, teşekkür ederim canım.
bende ıkılıde pipi gormustum ama yok olduvala ben pipisini gördüm sıpanınyoksa ayrıntılıya kadar kız dediler banada.
işim biraz rahat olsa bende istiyorum bi tane daha birbrine yakın yaşları beraber büyüsünler istiyorum. bende severim kalabalık aileyi. ama işim elvermiyorCanım ne güzel ikiz gibi büyüyecekler bende kızımda çok istedim bir türlü olmadı inşallah bu sefer normal olursa üçüncüyü çok ara vermeden istiyorum kalabalık aile olmak istiyoruz eşim imkanlar el verirse dördüncüyü bile düşünüyor okadarda olmaz heralde senin adına evet zor olucak fakat ilerde iyiki böyle olmuş diyecek herkes
yok tatlım sakinligim ve bilgimle dövcem onlarıkız gelırlerse sakin olsinirden cart dıye dogurursun Allah korusun
ayyy deme öle ilk kız dediler sonra erkege alışmak zor oldu biraz. efe efe diye gezip duruyorum ortada. alıştım ogluşumabende ıkılıde pipi gormustum ama yok olduayrıntılıda kukusunu gosterdı doktor o pıpı nere gıttı hala merak edıom
gecmiş olsun canım ya. sanırsam dinlenmen lazım senin. kac dakikada yada saatte bir geliyor takip et olmazsa. yalancı sancılarda bulundugun pozisyonu değiştirince geciyormuş. gercek sancıda değiştirsen bile gecmiyormuş.Kızlar çok fenayim yaa birazdan hastaneye gidicem büyük ihtimalle. eşimle dışarı çıkmıştik kahvaltı yapamadım agridan sonra arabaya binince daha kötü oldum durdurduk arabayi başladım ağlamaya sancı dedikleri bu olsa gerek ama beş dk sonra bicak gibi kesildi şu an iyiyim aynı ağrı tekrar gelirse hiç beklemicem gidicem hemen
bende evanur dıye gezıyorumayyy deme öle ilk kız dediler sonra erkege alışmak zor oldu biraz. efe efe diye gezip duruyorum ortada. alıştım ogluşuma
buyuk gecmıs olsun canım amin ınsaşşallah hayırlısıyla dogursaydık bı
Hoşgeldin tekrar cnmm ayy çkk az kalmışş sağlıkla kucağına al kızını inşşş çakılcımKizlar uzak kaldim sizden hepiniz iyisinizdir inşallah aceleci davranip dogan bebis vsr mi grubumuzda bize dr.muz 30 kasim dedi ameliyat tarihine
remya sen hangi sektörde çalışıyorsun denetime hangi bakanlıktan geldilerelifcim en azından şuanda sadece rüyamda görüyorumgecen bir firmamıza üç tane hatun demetime gitmiş. bizim cocuklarda gitti. tesiste sıkıntı cıkaracak bir durum olmadıgı halde bagırmışlar cagırmışlar hem firma sahibine hem bizim cocuklara.memurlardan tek bekledigimiz insan olmaları ceza bile yazsa umrumda değil. havalarından gecilmiyor resmen. bi haltta bilseler bu kadar koymaz yani. sonra firma sahibi beni aradı nerdeyse aglıyacak adam. cocuklar geldi onlarda aynı durumda. fıttırdım resmen. aradım hatunları tekrar gelin ve haber verin bende gelcem mutlaka diye. gelcez dediler bi ay oldu hala gelmediler içimde kaldı. gelmelerini dört gözle bekliyorum
cevre ve şehircilikremya sen hangi sektörde çalışıyorsun denetime hangi bakanlıktan geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?