2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
o nasıl ruya kız katil senı
elifcim en azından şuanda sadece rüyamda görüyorumgecen bir firmamıza üç tane hatun demetime gitmiş. bizim cocuklarda gitti. tesiste sıkıntı cıkaracak bir durum olmadıgı halde bagırmışlar cagırmışlar hem firma sahibine hem bizim cocuklara.memurlardan tek bekledigimiz insan olmaları ceza bile yazsa umrumda değil. havalarından gecilmiyor resmen. bi haltta bilseler bu kadar koymaz yani. sonra firma sahibi beni aradı nerdeyse aglıyacak adam. cocuklar geldi onlarda aynı durumda. fıttırdım resmen. aradım hatunları tekrar gelin ve haber verin bende gelcem mutlaka diye. gelcez dediler bi ay oldu hala gelmediler içimde kaldı. gelmelerini dört gözle bekliyorum

Kendi işin olunca sallayamıyorsun Meltem Seneye sen de göreceksin hayırlısıyla inşallah. Ama yavaşlamam Şart , ben de kendime bir tarih bulayım. Izne ayrılıyormuş gibi :)
Doğru ya senn kendi işindi :)
Evet canm, artık 8.ayı bitirdik, kendini izne ayır artk :)

Aaa bakayım ona, teşekkür ederim canım.

He he :) ya ben de bişeyi bişeye uydurmak konusunda hiç iyi değilimdir, o yuzden hepsi ayri telden oldu valla, cocugumun odasi cingene cadıri gibi oldu :)

kız gelırlerse sakin ol sinirden cart dıye dogurursun Allah korusun

Aaa bakayım ona, teşekkür ederim canım.
canım bende e-bebekten almıştım. üzerindeki şekiller turuncu ve yeşil iple işlenmiş. baya oldu alalı. fiyatını hatılamıyorum o yüzden. ben cok sevdim. bende sevmiyorum pembe mavi muhabbetini. oglumun bi kac kıyafetinde mavi var. diğer aldıgım hiç bişeyde mavi yok. emzigini bile sarı aldım:)

işim biraz rahat olsa bende istiyorum bi tane daha birbrine yakın yaşları beraber büyüsünler istiyorum. bende severim kalabalık aileyi. ama işim elvermiyor

gecmiş olsun canım ya. sanırsam dinlenmen lazım senin. kac dakikada yada saatte bir geliyor takip et olmazsa. yalancı sancılarda bulundugun pozisyonu değiştirince geciyormuş. gercek sancıda değiştirsen bile gecmiyormuş.

buyuk gecmıs olsun canım amin ınsaşşallah hayırlısıyla dogursaydık bı

Kizlar uzak kaldim sizden hepiniz iyisinizdir inşallah aceleci davranip dogan bebis vsr mi grubumuzda bize dr.muz 30 kasim dedi ameliyat tarihine
Hoşgeldin tekrar cnmm ayy çkk az kalmışş sağlıkla kucağına al kızını inşşş çakılcım

remya sen hangi sektörde çalışıyorsun denetime hangi bakanlıktan geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…